Cautare

2013 de rezultate pentru "antena 1 protest pitesti" (3.23 secunde)
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat, in noul Sistem Electronic de Achizitii Publice (SICAP), doua anunturi de intentie privind atribuirea lucrarilor de proiectare si executie a unor sectiuni totalizand 68 de kilometri din Autostrada Sibiu-Pitesti.
Directorul hipermarketului s-a vazut nevoit sa-i linisteasca pe angajati, sustinand ca reprezentantii de la Pitesti vor veni sa rezolve situatia si ca salariile vor fi platite pana la finalul acestei luni.
"In ziua de 31.01.2011, intre orele 13.30 - 16.45 la sediul unui partid politic, Filiala Arges din Pitesti, (PSD n.red.) s-a desfasurat o actiune de protest la care au participat un numar de aproximativ 350 - 400 membri si simpatizanti care si-au exprimat nemultumirile ca urmare a arestării Presedintelui Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu.
OCTAVIAN STIREANU) Multi s-au aratat surprinsi ca noul premier n-a refuzat invitatia de a merge, marti seara, la Antena 3. ... Venirea premierului la Antena 3 este un semnal in acest sens si o testare a situatiei.
- Antene - Orice router wireless beneficiaza de o antena pentru propagarea semnalului. De cele mai multe ori vei intalni routere wireless cu o antena, insa sunt frecvente si routerele wireless cu doua si trei antene.
Oana Stancu a sters pe jos, miercuri seara, in direct la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, cu premierul Romaniei, Victor Ponta.
Ultimii cinci consilieri locali ai PSD Mangalia au fost exclusi din partid, in urma semnarii unui protest indreptat impotriva mai multor colegi din Consiliul Local care, la ultima sedinta au folosit un limbaj violent - considera exclusii - din care nu au lipsit expresii ca "papagal", "hot" sau "talhar", adresate primarului Zamfir Iorgus, dar si de "prostituate politic", la adresa doamnelor consilier.
O grupare militanta a femeilor, "Femen", a organizat duminica un protest fata de distrugerea bazelor democratiei in Ucraina, intr-una dintre sectiile de votare din Kiev, unde era asteptat liderul opozitiei Viktor Ianukovici, relateaza Interfax-Ucraina in pagina electronica.
Adrian Nastase a declarat ca anuntul lui Ion Iliescu privind retragerea din toate functiile din partid reprezinta un semn de protest fata de directia in care se indreapta PSD.
Partidul Romania Mare (PRM) va organiza, saptamana viitoare, un miting si un mars de protest la care sunt asteptati peste 10.000 de oameni, a anuntat presedintele formatiunii Corneliu Vadim Tudor.
Din ce in ce mai multe persoane asteapta semnale de la sindicate pentru organizarea de miscari de protest, situatie confirmata de liderii filialelor botosanene ale confederatiilor sindicale. ... Potrivit acestuia, in septembrie vor fi organizate ample miscari de protest, dupa ce confederatiile se vor pune de acord asupra lor.
Peste 20.000 de sindicalisti ai CNSLR-Fratia vor participa, in 22 septembrie, la un miting si un mars in Capitala, presedintele Confederatiei, Marius Petcu, afirmand ieri, ca nu are pana in prezent semnale din partea celorlalte confederatii ca vor sa participe la protest.
Nou protest spontan la Finante. ... Dupa ce saptamana trecuta, timp de doua zile, angajatii DGFP Olt au fost in greva, ieri acestia au declansat din nou un protest spontan.
Nou protest spontan la Finante. ... Dupa ce saptamana trecuta, timp de doua zile, angajatii DGFP Olt au fost in greva, ieri acestia au declansat din nou un protest spontan.
PNL si PDL au dus, ieri, un veritabil razboi pentru traseul pe care se va desfasura mitingul de protest al Opozitiei. ... Liberalii au depus la Primarie o solicitare pentru un miting si mars de protest pe traseul Arcul de Triumf - Piata Victoriei - Piata Universitatii.
Greva USL e un protest, nu chiulangeala Vicepresedintele PDL Theodor Paleologu considera ca greva USL este un protest parlamentar, nu un chiul, asa cum sustin colegii sai de partid.
Asociatia Investitorilor in Statiunea Turistica Venus-Mangalia, condusa de Lucian Iftimie, a inaintat o adresa de protest forurilor de la Bucuresti cu privire la situatia in care se afla, la ora actuala, turismul romanesc, supus inca unei perioade de criza odata cu licitatiile pentru portiunile de plaja.
Asociatia Investitorilor in Statiunea Turistica Venus-Mangalia, condusa de Lucian Iftimie, a inaintat o adresa de protest forurilor de la Bucuresti cu privire la situatia in care se afla, la ora actuala, turismul romanesc, supus inca unei perioade de criza odata cu licitatiile pentru portiunile de plaja.
Decizia de declansare a actiunilor de protest, care vor culmina cu declansarea pe data de 16 octombrie a grevei generale, a fost luata luni de catre Consiliul Unional al SED LEX ca urmare a refuzului ministrului Economiei de a accepta revendicarea sindicalistilor de majorare cu 50% a salariilor.
Un numar se 100 de oameni de cultura, printre care Ana Blandiana, Mircea Cartarescu, Gabriela Adamesteanu si Victor Ioan Frunza, au semnat o scrisoare de protest fata de impunerea CAS pe drepturile de autor, adresata premierului, presedintelui Romaniei, Avocatului Poporului si Curtii Constitutionale.
google-analytics.com