Cautare

1460 de rezultate pentru "antena 1 pitesti tnt" (2.99 secunde)
Puteti citi in continuare explicatia trecerii de la stanga la dreapta, cu nonsalanta, peste noapte, a unui partid cu pondere mai mica de 1% - mai precis de 0,8% - in Parlamentul Romaniei .
Premierul Emil Boc le-a spus parlamentarilor PDL ca niciunul dintre ei nu are alta prioritate decat "sa-i" dea premierul, decizie care trebuie luata in mod rational de partid pentru a atinge obiectivul castigarii alegerilor din 2012, conform unei inregistrari audio difuzate de Antena 3.
Fratele secret al Elenei Udrea, deconspirat de presa O echipa de jurnalisti de la Antena 3 l-a descoperit pe fratele secret al ministrului Dezvoltarii, Elena Udrea.
1. ... Blejnar declara succesiv la televiziunile de stiri - Realitatea si Antena 3 - ca si-a "inaintat" demisia in urma cu doua luni - de parca ar fi trebuit sa i-o ia cineva.
Radu Tudor a anuntat in exclusivitate, la Antena 3, din surse sigure, ca Adrian Nastase s-a impuscat, dupa ce politistii au venit sa-l ridice. ... Bravo, Antena 3, a fost din nou noaptea voastra, una de jurnalism adevarat! ... Crin, declaratie telefonica la Antena 3:
Deci, isteria de la Antena 3 nu ma reprezinta. ... Prin urmare, sper ca Antena 3 sa nu devina propria-i parodie. Cata vreme o tine visceral, Antena 3 nu ma mai are telespectatoare.
Pacat de Antena 3 ca se degradeaza cand e vorba sa muste momeli basiste si sa le propage neobosit la nivelul jurnalelor, dar si al unor emisiuni.
Kovesi - testul decisiv pentru U.S.L "Nu-mi sta in fire sa ma pronunt despre ceva ce nu cunosc, dar nu am nici un fel de indoiala ca acuzatia de "santaj" pentru care l-a arestat DNA pe directorul Antena 1 e doar o momeala, piesa e mai mare si mult mai subtila dar, spre amuzamentul tuturor, e jucata de niste comedianti de mana a doua.
De atunci si pana in 2011, Gabriela Firea a moderat emisiuni pe teme politice la Antena 1 si Antena 3, a fost redactor sef al publicatiilor Saptamana Financiara si Financiarul, pe care le-a falimentat, pentru ca la sfarsitul lui 2011, sa incerce, pentru cateva luni, postura de prezentator de emisiune de divertisment la Antena 1, la care s-a renuntat datorita lipsei de audienta.
Guvernul decide ordinul de evacuare al democratiei / COMUNICAT DE PRESA / GRUP PSD SENAT In sedinta plenului Senatului, de astazi, 16.02.2016, a fost abordat subiectul privind actiunea ANAF in cazul postului de televiziune Antena 3, privind decizia de evacuare a sediile posturilor de televiziune Antena 1 si Antena 3, care trebuie eliberate in 5 zile.Presedintele Consiliului National al PSD, liderul senatorilor PSD, domnul Mihai Fifor, a declarat ca este vorba despre un abuz al institutiilor statului, care nu trebuie lasat nesemnalat.
Ma astept sa nu-i mai vad fata buboasa a acestui impostor cinic, ipocrit si stupid, cocotat pe cadavre in functia de prim ministru Mircea Badea, realizatorul Antena 3, s-a aratat revoltat dupa afirmatiile facute de premierul Romaniei, Dacian Ciolos.
Moise Guran este un jurnalist roman pe teme economice, prezentatorul si realizatorul emisiunii Biz Bazar de la postul TV Antena 3.
Topul televiziunilor aflate pe profit in 2008 este continuat de posturile trustului Intact - Antena 1 (cifra de afaceri - 246,2 milioane de lei, profit net - 22,2 milioane de lei) si Antena 3 (cifra de afaceri 68,3 milioane de lei, profit net - 13 milioane de lei).
Gheorghe Voicu, redactor sef la "Evenimentul zilei" in epoca de glorie Cristoiu a devenit redactor-sef la "Observator"/Antena 1. ... Gica Voicu se ocupa doar de Observatoarele de la Antena 1, iar Aura Titiriga continua sa gireze stirile de la Antena 3.
Mile Carpenisan avea 34 de ani si a fost, mai bine de 10 ani, corespondent al posturilor TV Antena 1 si Antena 3, realizand numeroase reportaje din zonele de razboi. In 2008, Carpenisan a incheiat colaborarea cu posturile Antena 1 si 3, fiind apoi freelancer.
Dan Capatos si-a sarbatorit ziua de nastere chiar in platoul emisiunii pe care o modereaza, Show pacatos, de la Antena 2.
Jurnalistii Antena 3 siAntena 1 au prezentat cazurile unor familii afectate de inundatii. ... • Impresionat de cazul unei batrane, Mihai Morar a anuntat ca emisiunea pe care o realizeaza la Antena 2 are nevoie de o bunica.
Realizatorul de la Antena 1 si Antena 3 a interpretat mai multe melodii indelung pregatite impreuna cu componentii trupei "Magnolia". ... Din public nu au lipsit prietenii vedetei de televiziune, printre care s-a regasit si Mihai Gadea, directorul general al postului TV Antena 3.
Roxana Iordache publica pe blog articolul "DE ZIUA LUI BADIN, DESPRE PROSTIA DE LA ANTENA 3", in care demonstreaza cum postul tv face jocul regimului Basescu, renuntand la profesionisti in favoarea unor portocalii mascati.
Urmatoarele clasate la nivel national au fost Kanal D, cu 2.3 puncte, si Antena 3, cu 1.9 puncte de rating.
google-analytics.com