Cautare

4488 de rezultate pentru "antena 1 pitesti tnt de marti" (3.14 secunde)
Antena 3 traverseaza momente foarte dificile din momentul anuntului privind evacuarea din sediu, venit de la ANAF - Guvern. Toti angajatii isi strang lucrurile din birourile in care au stat unii 20 de ani, altii 10, altii 5.
Dezvoltarea economica si sociala intensa ce caracterizeaza regiunea Dobrogei si in mod special judetul Constanta a determinat compania de telefonie mobila Cosmote Romania sa efectueze in judetul de la malul marii investitii de peste 25 milioane de euro, numai in primul an de la aparitia pe piata a acestui nou operator de telefonie mobila din Romania, a aratat ieri in cadrul unei conferinte de presa desfasurata la Hotel Ibis din Constanta Marcel Liznic, manager Implementare Retea Radio in cadrul Cosmote Romania.
Daca v-ati fi asteptat ca Loredana Chivu sa fie in topul salariilor la Antena, ei bine, va inselati. ... "Lumea crede ca Loredana s-a imbogatit de cand este angajata in Antena, insa nu este deloc asa, dimpotriva...
Jurnalistul, scriitorul si analistul politic Ion Cristoiu este creatorul unui nou tip de ziar - Evenimentul zilei, cotidian considerat deschizatorul presei romanesti de dupa 1989.
Actorul si cantaretul Ioan Gyuri Pascu a murit luni dimineata, la varsta de 55 de ani. ... Actorul suferea de diabet. Medicii au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a-i salva viata reputatului actor si cantaret, insa manevrele de resuscitare ale specialistilor au fost, din pacate, in zadar.
ANDREEA BERECLEANU A DEZVALUIT MOTIVUL DIVORTULUI DE ANDREI ZAHARESCU Au fost ani multi impreuna si erau unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la noi. Au divortat, iar pana de curand motivul a fost un mister.
Antena 3 a initiat o petitie: ... Peste 32.000 de semnaturi, in doua ore Antena 3 a decis sa raspunda jignirilor presedintelui Traian Basescu de joi seara, printr-o noua petitie, prin care cere demisia sefului statului.
FARCAS) (Continuare) Un obiect luminos deasupra casei Un alt caz interesant este cel al unei familii aflata intr-o statiune de odihna din statul Tacuarembo. Se uitau cu totii la televizor inainte de a merge la culcare.
Suferinta duce, de obicei, la o intelegere mai profunda a tot ceea i s-a intamplat si i se intampla unui individ, unei colectivitati sau unui popor. ... Ea apare pentru prima oara extrem de bine conturata in Biblie.
Cele mai noi stiri din showbiz: https://antenastars.ro/ ? liveVIDEO Antena Stars: https://antenaplay.ro/live/antena-stars YouTube network: Antena TV Group
Jurnalista de la Antena 1, moarta intr-un accident rutier in Ajunul Craciunului Sefa sectiei Social de la Antena 1, Iuliana Gatej, initiatoarea unei sensibile emisiuni dedicate copiilor, ajutorarii celor cu necazuri, a murit in Ajunul Craciunului, joi seara, intr-un accident de masina.
Regele Mihai a fost inmormantat la Curtea de Arges. S-au tras 21 de salve de tun si s-a intonat imnul national (Autor: Filip Stan) Regele Mihai I a fost inmormantat la Curtea de Arges, in Noua Catedrala Arhiespiscopala si Regala, unde a fost inmormantata si Regina Ana.
Cel care a dat pe langa minge si a provocat golul lui Ola John poarta ochelari in viata de zi cu zi, iar pe teren e nevoit sa-si puna lentile pentru a-si corecta deficienta de vedere. ... Mingea vine inspre Prepelita, aflat undeva la 35-40 de metri de propria poarta.
Ce petreceri vor fi in marile orase din tara Concerte in aer liber, sampanie si focuri de artificii - asa vor petrece Revelion 2014 romanii care nu si-au facut rezervari la petreceri private sau nu si-au rezervat o cabana la munte.
Purtatorul de cuvant al PNL, Varujan Vosganian, a declarat ieri, la finalul sedintei Biroului Permanent Central, ca "acei membri ai partidului care se raliaza unor actiuni care aduc atingere atat credibilitatii PNL si a Aliantei D.A., cat si guvernarii eficiente a Romaniei, incalca flagrant Statutul PNL".
Ministrul de interne, Dan Nica, a declarat ieri, dupa sedinta de guvern, ca a fost adoptata o ordonanta de urgenta in baza careia vor putea fi retrase permisele auto, daca exista „indicii temeinice“ ca acestea au fost obtinute prin fapte de coruptie.
Deputatul social-democrat Viorel Hrebenciuc s-a prezentat, miercuri, la Serviciul Teritorial Pitesti al DNA, unde va fi audiat in dosarul in care presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, lider al PSD Arges, este cercetat pentru fapte de coruptie.
Geoana are timp sa mai reflecteze, este deschisa calea pentru orice solutie Mircea Geoana "are timp sa mai reflecteze" la raporturile sale cu partidul pana la reunirea Comitetului Executiv, a afirmat joi, la Pitesti, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, care a adaugat ca "este deschisa calea pentru orice solutie si decizie".
Pana la sfarsitul acestei luni, Petrom va face investitii estimate la 2-3 milioane de euro, necesare redobandirii autorizatiei de mediu a rafinariei Arpechim Pitesti, suspendata de autoritati in mai, a declarat Mariana Gheorghe, directorul general executiv al companiei petroliere.
Renault va prezenta in noiembrie modelul automobilului experimental Logan Renault eco2, realizat la fabrica din Pitesti a companiei franceze, la evenimentul Challenge Bibendum organizat la Shanghai de grupul Michelin, a anuntat constructorul auto.
google-analytics.com