Cautare

1564 de rezultate pentru "antena 1 pitesti taximetristul beat" (3.62 secunde)
Pentru a fi exclus din breasla, taximetristul trebuie sa fi incalcat repetat reglementarile acestei ocupatii: sa nu se prezinte la avizarea anuala a autorizatiei, sa opreasca in statii neautorizate, sa utilizeze case de marcat neadecvate, sa aiba o conduita necorespunzatoare etc.
Tariful mediu practicat in Galati de taximetristi in momentul de fata se invarte in jurul a 1,5 lei pe kilometru, fiind cel mai mic din tara, si nu acopera nici de departe cheltuielile efectuate cu salarizarea soferilor, intretinerea masinilor si combustibilul.
In gara se inteleg intre ei si incearca sa fraiereasca turistul. Sar pe tine si se tin scai“, ne-a mai explicat taximetristul de la firma.
Dar, pana ei s-au jucat de-a taximetristul si eu am scris un articol, pac, au aparut inca 3 cazuri in Bucuresti.
Barbatii purtau cagule si manusi chirurgicale. Cei doi talhari au fost retinuti pentru 24 de ore iar taximetristul a fost eliberat de oamenii legii.
In urma impactului, taximetristul - in varsta de 66 de ani â€" si soferul celuilalt autoturism - in varsta de 53 de ani â€" au murit, iar alte doua persoane, cu varste cuprinse intre 40 si 50 de ani, au fost ranite si au fost transportate la Spitalul Universitar, precizeaza purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov, Adrian Marian.
Aceasta se afla la mai putin de 1,5 km de spital. O sursa a declarat ca taximetristul, Dave Perry, a devenit suspicios dupa ce pasagerul i-a cerut sa conduca pana la catedrala, dar apoi s-a razgandit.
A iesit la lumina o increngatura ciudata cu matusa Tamara, capitalista feroce, conu Bitner, generosul consilier de afaceri al lui tanti Tamara si prieten apropiat al familiei Nastase, nea Silviu taximetristul, vanzatorul la preturi de nimic al unor terenuri prin Voluntari, si doamna Dana, sotia onorabilului domn Nastase, presedintele la fel de onorabilei Camere a Deputatilor din parlamentul Romaniei.
Un taximetrist din Satu Mare care batea oamenii pe strada cu bata a fost prins. Pe numele acestuia au fost depuse mai multe plangeri pentru agresiune, iar politia a deschis un dosar penal.
In perioada iulie - octombrie 2010, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au documentat activitatea infractionala a unei grupari de proxeneti, despre care se detineau informatii ca prin intermediul unul club de noapte situat pe Calea Dorobantilor, sector 1, folosit ca paravan, coordoneaza o retea de prostituate de lux angajate ca danasatoare.
4.500 de lei pentru taximetristul care mergea fara atestat si 5.000 de lei pentru operator, intrucat nu mai avea licenta.
Ei nu au fost condamnati la moarte, sunt membri ai societatii romanesti care au dreptul la viata, a spus Dragnea la Antena 3.
Prim-ministrul Emil Boc a rabufnit duminica seara, la sfarsitul unei interventii in direct, in cadrul unei emisiuni pe Antena 3, la adresa ziaristului Victor Ciutacu, pe care l-a numit "Derbedeul dracului!".
Apropo de stenograme, credeti ca nivelul discutiilor e diferit la Antena 3? ... Pe o scara a incorectitudinii jurnalistice, unde ati plasa Antena 3? ... Nu e vorba de corect sau incorect, Antena 3 e tot o televiziune anti-Basescu. ... Doar daca esti anti-Basescu poti sa apari la Antena 3.
Antena 3 il da in judecata pe deputatul PD-L Cristian Boureanu, in urma altercatiei verbale care a avut loc luni seara, in cadrul emisiunii "Stirea zilei", intre acesta si moderatoarea Gabriela Vranceanu Firea.
Contactat de EVZ, Ciutacu nu a confirmat plecarea de la Antena 3. ... Mai exact, acestuia i se promisese ca emisiunea "Vorbe grele" va fi mutata de la Antena 2 la Antena 3, in prime-time.
Oana Stancu si Adrian Ursu, angajati de Mihai Gadea la Antena 3 Realizatorul emisiunii "Sinteza zilei" de la Antena 3, Mihai Gadea, a anuntat in emisiunea sa ca, incepand cu aceasta seara, jurnalistii Oana Stancu si Adrian Ursu vor fi noii lui colegi.
TARE-TARE BOICOTUL PD-L CU OAJDEA PE POST DE HOARA Antena 3 e singura televiziune care ar putea constitui un reper pentru publicul normal la cap care vrea scaparea de regimul Basescu. ... Antena 3 - rating, regimul Basescu - perpetuarea la putere. ... Ca Antena 3 nici n-are interesul.
Antena 3 a devenit o televiziune globala.
Iar la anul va lansa un proiect foarte interesant pe Antena 3. Putem sa adaugam si oameni care au venit la Antena 3 dinspre Realitatea Tv sau dinspre posturile de televiziune mai mici, sa zicem, dar care au inteles ca in Antena 3 poti sa faci lucruri foarte variate.
google-analytics.com