Cautare

1564 de rezultate pentru "antena 1 pitesti taximetristul beat" (4.37 secunde)
In capatul vagonului, unul beat se pune pe cantat. ... Ala beat mort e viata reala! Tace. Mainile se lasa in jos, degetele incep din nou sa se miste de ecranele telefoanelor, chipurile raman lipsite de expresie.
alaturi de No Mercy, Snap, London Beat, C+C Music Factory, Fragma, Ice MC, Culture Beat si Robin S.
No Mercy, Snap, London Beat, C+C Music Factory, Fragma, Ice MC, Culture Beat, Robin S, Delia si Animal X vor sustine un show incendiar, gazduit de MC George Vintila.
Piesa este o compozitie Narcotic Sound, cu versuri in limba romana si un beat extrem de cool, care te cucereste inca de la prima ascultare.
Dionysius - 1948 Behold the Spirit:A Study in the Necessity of Mystical Religion - 1950 Easter - Its Story and Meaning - 1950 The Supreme Identity - 1951 The Wisdom of Insecurity - 1953 Myth and Ritual in Christianity - 1957 The Way of Zen - 1958 Nature, Man, and Woman - 1959 Beat Zen Square Zen and Zen - 1960 This Is It and Other Essays on Zen and Spiritual Experience - 1961 Psychotherapy East and West - 1962 The Joyous Cosmology - Adventures in the Chemistry of Consciousness - 1963 The Two Hands of God - The Myths of Polarity - 1964 Beyond Theology - The Art of Godmanship - 1966 The Book - On the Taboo Against Knowing Who You Are - 1967 Nonsense - 1970 Does It Matter?:
Chiar daca afirmatia ta doar constata ca mergi in zig-zag, dai "saru’mana" la pereti si petreci ceasuri intregi cu wc-ul in brate, pentru ca, intr-adevar, esti beat-ca-un-porc ( intre noi fie vorba, n-am vazut niciodata un porc beat;
"Cand doi iti spun ca esti beat, te duci si te culci". Mie mi-au spus indirect ca sunt "beat" 37% dintre cei care au votat.
xxx Ion vine acasa rupt de beat si gaseste usa incuiata. ... - Nu-ti deschid Ioane, ca esti beat! - Marie, deschide usa!
Dovedind o dezgustatoare obedienta fata de o posibila reactie a oficialilor statului american, autoritatile romane s-au facut ca nu observa cum racanul yankeu beat crita, neprotejat de nici un fel de imunitate diplomatica, pleaca in vazul tuturor de la locul crimei rutiere intr-o alta masina a Ambasadei SUA, fara sa dea socoteala nimanui, ca si cum nu facuse altceva decat sa-si parcheze magaoaia de trei tone in mijlocul un camping turistic.
Un sofer beat si fara permis din Brasov a fost prins abia dupa ce a lovit autospeciala Politiei si o alta masina, iar apoi s-a rasturnat in santul de pe marginea drumului.
Dar a bate un om beat e o crima. Un om beat trebuie respectat si chiar invidiat. Caci betivul acesta isi gasise un strop de fericire.
Dar a bate un om beat e o crima. Un om beat trebuie respectat si chiar invidiat. Caci betivul acesta isi gasise un strop de fericire.
Intr-un astfel de caz tare bine se mai potrivea vorba aia: "daca isi spun doi ca esti beat, te duci la culcare", nu te mai dai in spectacol aiurea.
Toate astea din cauza ca a avut gura prea mare si o atitudine prea bagareata, uitand de vorba romaneasca "atunci cand toti iti spun ca esti beat, te duci si te culci".
Politistul care a ranit marti seara un barbat era beat.
Un sofer in varsta de 32 de ani din localitatea Prundeni s-a urcat beat la volan si a intrat cu masina intr-o statie PECO.
Un barbat beat a mers sa se interneze la sectia de chirurgie a Spitalului Judetean Tulcea, cu pistolul la el.
Dar admitand ca a fost beat si drogat, este o circumstanta agravanta, alcoolul si drogurile, substantele pot sa fie un agent augmentator al comportamentului dezorganizat, a explicat psihologul Gabriel Diaconu, la Digi24.
Unul dintre ei era beat si nu a oprit la semnalul de oprire din statie. Circulatia feroviara intre Bucuresti si Giurgiu este blocata si doua trenuri au fost deja anulate.
Politistul drogat si beat, care a ranit o tanara in Caracal, a fost lasat liber. Agentul avea o alcoolemie de 0,56 mg/l alcool pur in aerul expirat si a fost testat pozitiv la canabis si amfetamina.
google-analytics.com