Cautare

1800 de rezultate pentru "antena 1 pitesti taximetristul beat la volan" (6.04 secunde)
xxx Ion vine acasa rupt de beat si gaseste usa incuiata. ... - Nu-ti deschid Ioane, ca esti beat! ... - Daca maine nu achiti factura la internet, te omor. ... Chiar ieri am fost la el! ... - Sa ai trafic nelimitat la internet, dar sa se deschida doar un singur site.
Reprezentantii Politiei Romane s-au remarcat din nou printr-o condamnabila lipsa de reactie, permitandu-i soferului vinovat de moartea legendarului membru al trupei Compact sa plece linistit de la locul accidentului si imediat dupa aceea spre meleagurile natale, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
Un sofer beat si fara permis din Brasov a fost prins abia dupa ce a lovit autospeciala Politiei si o alta masina, iar apoi s-a rasturnat in santul de pe marginea drumului.
El a ajuns la aceasta concluzie dupa ce la congresul din aprilie a primit un sut in fund. ... la inceput era criticat ca de ce nu se duce in locurile sinistrate, iar dupa aceea a fost criticat ca de ce se duce.
El a ajuns la aceasta concluzie dupa ce la congresul din aprilie a primit un sut in fund. ... la inceput era criticat ca de ce nu se duce in locurile sinistrate, iar dupa aceea a fost criticat ca de ce se duce.
Pe unul din posturile specializate in talk-show-uri nocturne care fac audienta la o parte a populatiei prin scandal si extravaganta a ideilor...
Pus la zid de toata lumea si in cele din urma suspendat de la prima strigare, serios si obosit, Basescu s-a ales cu un nou val de simpatie din partea poporului in mijlocul caruia a preferat sa isi linga ranile, dand asigurari ca nu va abandona niciodata romanii.
Politistul care a ranit marti seara un barbat era beat. Asta au aratat rezultatele analizelor efectuate pe probele de sange recoltate de la sofer.
Un barbat beat a mers sa se interneze la sectia de chirurgie a Spitalului Judetean Tulcea, cu pistolul la el.
Atac la mall in Braila. Un martor ocular la evenimentul ingrozitor care a avut loc la Braila a spus ce a vazut in momentul in care era in zona mall-ului unde un individ a intrat cu masina in oameni.
Unul dintre ei era beat si nu a oprit la semnalul de oprire din statie. Circulatia feroviara intre Bucuresti si Giurgiu este blocata si doua trenuri au fost deja anulate.
Opinia publica l-a banuit ca a manevrat sa fie blocat Ticu Dumitrescu, prea radical crede Basescu, prea decis sa scoata dosarele securistilor la vedere. ... Basescu a trebuit sa se ceara la Antena 1, televiziunea lui Voiculescu, pe care il eticheteaza drept "solutie imorala" de cate ori are ocazia.
Presedintele Traian Basescu a fost prezent, joi, la Palatul Regal, la aniversarea a 10 ani de la privatizarea Uzinelor Dacia. ... Apoi, pe cand se afla la volan, s-a aratat incantat de ce poate si le-a spus celor de la Renault s-o adapteze pietei din Romania:
Astfel, taximetristilor care au abateri repetate li se vor retrage recomandarile camerelor din care fac parte, documente care stau la baza obtinerii autorizatiei de taximetrie. ... Pentru a fi exclus din breasla, taximetristul trebuie sa fi incalcat repetat reglementarile acestei ocupatii:
Tariful mediu practicat in Galati de taximetristi in momentul de fata se invarte in jurul a 1,5 lei pe kilometru, fiind cel mai mic din tara, si nu acopera nici de departe cheltuielile efectuate cu salarizarea soferilor, intretinerea masinilor si combustibilul.
Atentie la taximetristii de pe Litoral! Mai precis la cei din Constanta! ... Si atentie si la tarifele practicate! ... Romanii s-au dus la mare, unii cu masina, cei mai cu dare de mana, iar altii cu trenul, studenti si salariati cu bani mai putini.
MIRUNA IOANI) Miruna Ioani a publicat pe blogul siblondelegandesc.ro, un articol, la rubrica CU DEGETELE PE TASTE.
In urma impactului, taximetristul - in varsta de 66 de ani â€" si soferul celuilalt autoturism - in varsta de 53 de ani â€" au murit, iar alte doua persoane, cu varste cuprinse intre 40 si 50 de ani, au fost ranite si au fost transportate la Spitalul Universitar, precizeaza purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov, Adrian Marian.
Aceasta se afla la mai putin de 1,5 km de spital. O sursa a declarat ca taximetristul, Dave Perry, a devenit suspicios dupa ce pasagerul i-a cerut sa conduca pana la catedrala, dar apoi s-a razgandit.
Basescu a punctat iarasi la scor pe tabela de marcaj care se cheama imagine. ... Nostalgiile dupa presedintele- tatuc incep sa reinvie in sufletele romanilor si Basescu le exploateaza la maxim.
google-analytics.com