Cautare

1800 de rezultate pentru "antena 1 pitesti taximetristul beat la volan" (2.94 secunde)
Soferii din Bucuresti se situeaza pe locul 9 in topul mondial in privinta agresivitatii la volan si a incalcarii regulilor de circulatie, conform Opentravel.com.
Avea doar 19 ani O tanara din Brazilia a murit intr-un accident auto dupa ce nu a fost atenta la drum deoarece posta fotografii pe internet. Astfel, la doar cateva momente dupa ce a fotografiat kilometrajul, fata a intrat cu masina intr-un viaduct.
Mancatul, bautul si fumatul, niciodata la volan Prin comparatie cu alte activitati care ne distrag atentia, acesta poate parea benign, pentru ca nu necesita prea multe miscari suplimentare la volan, iar sandvisul sau sticla de apa pot fi desfacute fara pericol atunci cand asteptam la semafor.
Marti noaptea, un alt incostient la volan, poate cel mai rau dintre toti: ... Ce-ar mai trebui oare sa se intample ca multi dintre cei care se urca la volan sa si gandeasca inainte sa apese pedala de acceleratie?
Nu mai putin de 22 de soferi au ramas fara permisele de conducere si 15 s-au ales cu dosare penale sambata noapte, in urma unei actiuni de amploare a politistilor de la Rutiera facuta pe drumurile din judetul Dolj.
Operatiunea de reglare a unghiului de fuga se refera la ajustarea unghiurilor rotilor astfel incat ele sa fie paralele intre ele si in acelasi timp sa fie eprfect perpendiculare pe pamant.
Aplicatie la teren ratata (Autor : OCTAVIAN STIREANU) Multi s-au aratat surprinsi ca noul premier n-a refuzat invitatia de a merge, marti seara, la Antena 3. ... Sau daca i-a "raportat", la sfarsit, concluziile sale. ... Pentru orice spion, invitatia acasa la inamic este o mana cereasca.
- Antene - Orice router wireless beneficiaza de o antena pentru propagarea semnalului. De cele mai multe ori vei intalni routere wireless cu o antena, insa sunt frecvente si routerele wireless cu doua si trei antene.
Oana Stancu a sters pe jos, miercuri seara, in direct la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, cu premierul Romaniei, Victor Ponta.
Deputatul PSD Adrian Nastase a declarat luni la Antena 3 ca nu demisioneaza din Parlament si ca nu renunta la imunitate pentru ca dosarele sale sunt instrumentate politic si ca Traian Basescu ar trebui sa faca un asemenea gest pentru a fi continuate anchetele din dosarele "Flota" si Mihaileanu.
La sfarsitul anului 2015 el a publicat in Marea Britanie, la editura Flying disc Press, sub ingrijirea ufologului englez Philip Mantle, o carte intitulata UFOs over Poland (OZN-uri deasupra Poloniei).
BEAT SAU DOAR OFTICAT? Am avut ceva cu adevarat bun de facut, in loc sa urmaresc discursul lui Basescu la depunerea juramantului (pateticu) lui Cristian Diaconescu. ... N-am fost nici la miting, recunosc, pe chestia-asta. ... se ineca de furie fiindca era beat sau doar ofticat?
Rezultatul alegerilor de duminica, o victorie incontestabila a lui Ponta si a echipei sale, prima victorie care il legitimeaza la nivelul electoratului, mi-a strecurat unele indoieli privitoare la pozitia mea critica. "Cand doi iti spun ca esti beat, te duci si te culci".
Se rasuceste la 90 de grade. ... Intru la metrou. ... Chipuri imobile, rictusuri incremenite, fiinte impietrite, la care doar cate un deget atinge un ecran de sticla. In capatul vagonului, unul beat se pune pe cantat. ... Ala beat mort e viata reala!
alaturi de No Mercy, Snap, London Beat, C+C Music Factory, Fragma, Ice MC, Culture Beat si Robin S. Evenimentul are loc cu doar cateva zile de Craciun, pe 21 decembrie, incepand cu ora 19.30, la Sala Polivalentă
Ritmuri care au facut istorie, pe 21 decembrie, de la ora 19.30. ... Cel mai bun mod de a celebra o decada infloritoare a muzicii sau de a incepe sa o iubeati este sa participi la un super party in cinstea ei.
Piesa este o compozitie Narcotic Sound, cu versuri in limba romana si un beat extrem de cool, care te cucereste inca de la prima ascultare.
Biografie Alan Watts s-a nascut in Londra in anul 1915, la inceputul Primul Razboi Mondial. ÈŠnca de la o varsta frageda si-a manifestat interesul pentru arta estica. La varsta de 14 ani a inceput sa scrie pe tema Orientului, publicand in Journal of the London Buddhist Lodge.
Chiar daca afirmatia ta doar constata ca mergi in zig-zag, dai "saru’mana" la pereti si petreci ceasuri intregi cu wc-ul in brate, pentru ca, intr-adevar, esti beat-ca-un-porc ( intre noi fie vorba, n-am vazut niciodata un porc beat;
Rezultatul alegerilor de duminica, o victorie incontestabila a lui Ponta si a echipei sale, prima victorie care il legitimeaza la nivelul electoratului, mi-a strecurat unele indoieli privitoare la pozitia mea critica. "Cand doi iti spun ca esti beat, te duci si te culci".
google-analytics.com