Cautare

4958 de rezultate pentru "antena 1 pitesti spitalul judetean" (2.94 secunde)
Doua persoane au ajuns ieri la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina in urma producerii unui accident de circulatie. ... In urma impactului, au fost raniti conducatorii auto, care au fost transportati la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina.
Presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, si totodata presedinte al Consiliului Judetean Dolj, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca nu s-a hotarat daca va candida la un nou mandat si a precizat ca PSD isi doreste foarte mult functia de primar al Craiovei.
Demis miercuri din functia de presedinte al Consiliului Judetean Vrancea, pesedistul Marian Oprisan a convocat ieri-dimineata o sedinta cu sustinatorii sai din judet, insa la iesire a fost intampinat de noul presedinte al CJ, liberalul Eduard Lambrino, si el insotit de sustinatori.
Sala mare a Prefecturii Constanta a gazduit, ieri 6 ianuarie a.c., o noua intrunire a Comandamentului Judetean pentru Situatii de Urgenta.
Sala mare a Prefecturii Constanta a gazduit, ieri 6 ianuarie a.c., o noua intrunire a Comandamentului Judetean pentru Situatii de Urgenta.
Demisia neasteptata atat din cadrul Biroului Permanet Judetean, cat si din partid, l-a facut pe Doru Resmerita sa iasa ieri in fata presei si sa dea cartile pe fata.
Democrat-liberalii s-au manifestat, in sedinta de joi a Consiliului Judetean Dolj, ca partid de opozitie, incercand sa blocheze hotararile promovate de alianta PSD-PNL.
Nu a fost uitat nici UDMR, judetul Covasna - desi unul din cele mai mici judete din tara, dar avand Consiliul judetean condus de un membru UDMR - a primit 3500 mii lei, Consiliul Judetean Harghita a primit 2000 mii lei iar Consiliul Judetean Mures 2000 mii lei." a mai declarat senatorul argesean.
Sportivii, multipli medaliati, iar unii dintre ei componenti ai loturilor nationale, au fost insotiti de opt antrenori, iar banii pentru cantonament au venit de la Consiliul Judetean, Inspectoratul Scolar Judetean Dolj, LPS "Petrache Triscu"
Totul este posibil datorita unei echipe care prin munca si seriozitate, transforma visele calarasenilor in rezultate - spune Vasile Iliuta, presedintele Consiliului Judetean.
Consilierii locali ai municipiului Targu Jiu au aprobat un proiect de hotarare prin care va fi alocata suma de peste 2,3 miliarde de lei vechi pentru amenajarea unei parcari la Spitalul Judetean Targu Jiu.
persoanele decedate sunt cetateni moldoveni Microbuzul rasturnat pe DN 15, intre Borsec si Tulghes, in urma caruia doua persoane au decedat si mai multe au fost ranite, facea curse regulate intre Praga si Orhei, in Republica Moldova, a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Harghita, Gheorghe Filip.
Marius Catalin Neagoe, de 30 de ani, din localitatea Vulcana-Pandele, judetul Dambovita, soferul autoturismului BMW cu numarul de inmatriculare DB 018620, care circula pe directia Pitesti-Slatina, a pierdut controlul volanului in curba. ... Cele doua persoane au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina pentru acordarea ingrijirilor medicale.
Sefa Sectiei de Psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Pitesti a fost retinuta dupa ce ar fi luat mita de peste 140 de ori.
Constantin Mudava, cunoscut drept vindecatorul lui Nicolae Ceausescu, a murit, joi, in Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste. ... A fost gasit si dus la spitalul din Campina, iar de acolo l-am adus aici, la Targoviste.
Tanarul a fost internat la Spitalul Judetean Craiova. ... Tanarul injunghiat a ajuns la Spitalul Judetean Craiova. ... Anul trecut Bercea Mondial a ajuns la spitalul din Slatina dupa ce a fost accidentat intentionat cu masina de un nepot.
A murit regizorul Sergiu Nicolaescu Regizorul Sergiu Nicolaescu, internat la Spitalul Elias, a murit joi dimineata ca urmare a unor complicatii cardiace si pulmonare severe.
"As vrea sa avem asemenea servicii medicale si in tara", a declarat presedintele Traian Basescu ieri, la iesirea din spitalul din Viena. ... Presedintele a ajuns in tara ieri, in jurul orei 15.00, de la aeroport fiind dus direct la Spitalul Elias din Bucuresti.
Ozonoterapia - aplicarea ozonului in concentratii mici (intre 1 si 80ug/ml) in amestec cu oxigenul, in scopuri medicale.
Dan Gabriel Mogos, directorul executiv al Autoritatii de Sanatate Publica Dolj, institutie în subordinea careia se afla spitalul, a explicat ca estimarile au fost gresite.
google-analytics.com