Cautare

4958 de rezultate pentru "antena 1 pitesti spitalul judetean" (3.31 secunde)
Spitalul de Arsi: ... Magda Marincovici) La Spitalul de Arsi din Bucuresti a fost redeschisa Sectia de terapie intensiva, surse din spital afimand ca s-a scos maximum din ceea ce se putea scoate in acea locatie. ... aparatura noua, mobilier nou, ne-au precizat surse din Spitalul de Arsi din Bucuresti.
Claudiu Popa) Primaria Sectorului 1 a anuntat, luni, ca, in octombrie 2023, pe Soseaua Bucuresti - Targoviste, va functiona un nou spital care se va numi Sfatul Vasile cel Mare. Investitia este de 300 de milioane de euro, iar aici vor fi relocate Floreasca si Spitalul de Arsi.
OCTAVIAN STIREANU) Multi s-au aratat surprinsi ca noul premier n-a refuzat invitatia de a merge, marti seara, la Antena 3. ... Venirea premierului la Antena 3 este un semnal in acest sens si o testare a situatiei.
- Antene - Orice router wireless beneficiaza de o antena pentru propagarea semnalului. De cele mai multe ori vei intalni routere wireless cu o antena, insa sunt frecvente si routerele wireless cu doua si trei antene.
Cu 18 puncte prevazute pe ordinea de zi si desfasurata in doua reprize, sedinta de ieri a Consiliului Judetean Satu Mare a fost intrerupta de videoconferinta organizata de fostul prim ministru al Romaniei si actualul presedinte al Camerei Deputatilor, Adrian Nastase.
Consiliul Judetean Constanta se afla intr-o situatie mai mult decat atipica. ... Raspunsul l-a dat Ministerul Administratiei si Internelor, care a desemnat-o pe Mariana Belu, secretarul general al Consiliului Judetean Constanta, sa gestioneze activitatea curenta a administratiei judetene.
Consiliul Judetean Constanta se afla intr-o situatie mai mult decat atipica. ... Raspunsul l-a dat Ministerul Administratiei si Internelor, care a desemnat-o pe Mariana Belu, secretarul general al Consiliului Judetean Constanta, sa gestioneze activitatea curenta a administratiei judetene.
În plina criza imobiliara, Consi-liul Judetean Dolj a achizitionat doua case boieresti cu pretul unui bloc de apartamente. Consiliul Judetean Dolj crede ca a dat lovitura pe piata imobiliara.
Conducerea Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor urmeaza sa fie responsabilitatea democrat-liberalului Petrut Cosmin Calin, in prezent consilier judetean, iar in fruntea Directiei Judetene de Sport este nominalizata Diana Busoi.
Veniti de la zeci de kilometri distanta, din localitati ca Manoleasa sau Santa Mare, au trebuit sa faca drum intors cand au auzit ca trebuie sa scoata din buzunar fie 518 lei pentru o internare de zi, fie 1.555 de lei pentru una continua, desi acestea sunt solicitate de comisia de expertiza.
Barbatul de 39 de ani din Pascani, care a ajuns la spital cantarind peste 300 de kilograme, a murit marti dimineata la Spitalul Judetean din Timisoara, in urma unui stop cardiac. ... Imediat ce a fost internat la Spitalul Judetean din Timisoara, medicii i-au facut un set complet de analize.
Noul manager al Spitalului Judetean de Urgenta Suceava este de joi doctorul militar col. ... Spitalul din Suceava este un focar de coronavirus si 200 de cadre medicale sunt infectate.
Cele trei victime au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina, unde au ramas internate doua dintre ele, iar cea de-a treia a fost transferata la un spital din Bucuresti.
S-au descoperit nereguli grave la Spitalul de Urgenta Pitesti, precum infiltratii in tavan, usi murdare si protocol de sterilizare incalcat.
Potrivit CAS Botosani, debitul cel mai mare, respectiv 8,7 milioane lei, il are Spitalul Judetean, urmeaza 1,7 milioane lei la Spitalul de Psihiatrie si 1,4 lei la Spitalul de Obstetrica si Ginecologie, in timp ce Spitalul Municipal Dorohoi figureaza cu zero in dreptul datoriilor.
Printre ultimele decizii emise de Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor (CNSC) se numara si cea privitoare la licitatia organizata de Spitalul Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) Constanta in vederea atribuirii contractului avand ca obiect "Lucrari de instalatii electrice - Sectie de Psihiatrie, Spitalul Municipal".
Dupa cum se stie, Spitalul Judetean are paznici. Daca in urma cu ceva vreme se tot scria ca pentru a intra in spital la ore nepotrivite poti indupleca paza cu zece mii lei vechi, iata ca acum spitalul a gasit solutia: ... 1.
Imediat dupa postarea pe site-ul cotidianului, stirea a fost preluata de Antena 3, televiziune care mi-a solicitat o interventie telefonica pentru a transmite informatiile pe care le detineam la acel moment.
Curtea de Apel Pitesti a suspendat executarea hotararii Tribunalului Judetean Arges prin care a fost admisa rezilierea temporara a contractului de privatizare a societatii ARO, preluata de firma americana Cross Lander.
"In ziua de 31.01.2011, intre orele 13.30 - 16.45 la sediul unui partid politic, Filiala Arges din Pitesti, (PSD n.red.) s-a desfasurat o actiune de protest la care au participat un numar de aproximativ 350 - 400 membri si simpatizanti care si-au exprimat nemultumirile ca urmare a arestării Presedintelui Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu.
google-analytics.com