Cautare

4958 de rezultate pentru "antena 1 pitesti spitalul judetean" (8.18 secunde)
Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Gorj, Ion Calinoiu, vorbeste, intr-un interviu acordat GdS, despre modul in care se impart fondurile catre primarii, situatia economica a judetului si despre batalia politica declansata pentru sefia CJ GdS:
a€žNu vom mai face spectacol la sedintele Consiliului Judetean, ci ne vom exprima opiniile la conferintele de presaa€, a declarat ieri in cadrul unei conferinte de presa consilierul judetean PNL Victor Manea.
CATALINA PORUMBEL modereaza cu succes emisiunea ADEVARURI ASCUNSE, de la Antena 3, impreuna cu cei doi invitati, specialisti in stiinte ezoterice si futurologie:
De functionarea Coalitiei la nivel judetean, din care face parte si Partidul Conservator, nici nu a fost vreodata vorba, dupa cum liderii celor trei partide au recunoscut.
Fima Euroconstruct, care apartine patronilor Golden Blitz, a cA¢stigat licitatia organizata pentru repararea unei portiuni din autostrada Bucuresti -Pitesti.
Platile catre compania de constructii care repara Autostrada Bucuresti-Pitesti au fost sistate de catre Ministerul Transporturilor, din cauza calitatii slabe a lucrarilor, pana la rezolvarea problemelor, a declarat Radu Berceanu, ministrul Transporturilor, citat de Mediafax.
Oltchim va negocia contractarea unui credit bancar de 100 milioane euro pentru finantarea achizitiei activitatii de petrochimie de la rafinaria Arpechim Pitesti a Petrom si asigurarea capitalului de lucru, operatiunile fiind aprobate de companie la sfarsitul lunii decembrie.
Aceasta in conditiile in care niciunul dintre ei nu a reusit sa gaseasca solutia pentru proiecte mult mai importante, cum ar fi cel al autostrazii Pitesti-Sibiu.Sau macar terminarea celei de-a doua autostrazi pana la Constanta.
Proiectul Penetratia Splaiul Independentei - Ciurel - A1 prevede un drum expres si un pod care sa lege autostrada Pitesti-Bucuresti de Splaiul Independentei.
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat, in noul Sistem Electronic de Achizitii Publice (SICAP), doua anunturi de intentie privind atribuirea lucrarilor de proiectare si executie a unor sectiuni totalizand 68 de kilometri din Autostrada Sibiu-Pitesti.
• Pentru evitarea aglomeratiei pe Autostrada A1 Pitesti -Bucuresti, se poate folosi, ca ruta alternativa, D.N. 7 Pitesti - Gaiesti - Bucuresti. ... • - DN73 Brasov - Bran - Campulung Muscel - Pitesti - Autostrada A1- Bucuresti( sau DN 7 Pitesti - Gaiesti - Bucuresti).
Dezvoltarea turismului romanesc se rezolva daca se darama Spitalul de Ortopedie si Tratamente de Recuperare Motorie Eforie Sud.
O fata in varsta de 17 ani, ranita grav in accidentul de vineri seara de pe E 70, la iesire din Drobeta Turnu Severin, a murit in cursul noptii, in timp ce un baiat de 18 ani a fost trimis la Spitalul din Craiova.
"Am pierdut o jumatate de litru de sange, sambata dupa-amiaza, pana am ajuns la Spitalul din Vulcan.
Dintre acestea 142 de paturi vor fi reduse la Spitalul de Urgenta. ... La Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii se solicita suplimentarea cu 5 paturi a sectiei ORL si cu 5 paturi pentru ATI. La Spitalul de Psihiatrie se solicita cresterea cu 10 paturi a sectiei Psihiatrie III.
Deputatul Liana Dumitrescu a incetat din viata, joi dimineata, la Spitalul de Urgenta "Elias", din Bucuresti. Deputatul reprezentand minoritatea macedoneana, Liana Dumitrescu, a murit, joi dimineata, la Spitalul Elias.
SPITALUL COLTEA Spitalul Coltea din Bucuresti, primul spital din Tara Romaneasca, a fost construit de stolnicul Mihail Cantacuzino, in 1704. Spitalul a ars intr-un incendiu in anul 1739, dar a fost reconstruit in acelasi an. ... Spitalul poarta amprenta stilului arhitectural brancovenesc.
Spitalul "Bagdasar’Arseni", reabilitat si modernizat O unitate medicala unica in tara noastra in privinta bolilor neurochirurgicale tratate Spitalul Clinic de Urgenta "Bagdasar Arseni" a fost renovat, fiind "cel mai modern spital public din Romania", a anuntat ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu.
Simona, medic anestezist la spitalul din Chateauroux, a fost gasita fara suflare de o colega, duminica dimineata. ... Simona, medic anestezist la spitalul din Chateauroux, a fost gasita fara suflare de o colega, duminica dimineata.
Petrisor Geavlete, seful Clinicii de Urologie, Spitalul Sf. ... Petrisor Geavlete, seful Clinicii de Urologie, Spitalul Sf. ... Petrisor Geavlete, seful Clinicii de Urologie, Spitalul Sf. ... Petrisor Geavlete, seful Clinicii de Urologie, Spitalul Sf. ... Petrisor Geavlete, seful Clinicii de Urologie, Spitalul Sf.
google-analytics.com