Cautare

4958 de rezultate pentru "antena 1 pitesti spitalul judetean" (4.24 secunde)
Respectivele asezaminte au fost revendicate de fostii proprietari, iar consiliul judetean nu dispune de alte spatii si nici de fonduri suficiente pentru despagubiri financiare. ... De câtiva ani, se duce o lupta apriga pentru câstigarea acestui domeniu între Consiliul Judetean Vâlcea si mostenitoarea familiei Greceanu.
Ieri, 25 ianuarie a.c., prefectul Constantei, Dan Culetu, si presedintele Consiliului Judetean, Nicusor Constantinescu, si-au prezentat punctele de vedere cu privire la numirea lui Osman Fedbi in functia de consilier judetean, respectiv alte asemenea subiecte de interes comun, dar toate acestea in conferinte de presa separate.
Dupa 10 ani de tensiuni generate de refuzul fostului deputat PRM Vasalie Mois de a parasi sediul Vetrei Romanesti, ocupat abuziv, Consiliul Judetean Satu Mare a reusit, in sfirsit, in aceasta luna, evacuarea acestuia. ... a Consiliului Judetean, s-a stabilit ca in imobilul de pe str.
Senatorul Ioan Mang publica pe blog Raportul asupra activitatii Consiliului Judetean al PSD Bihor (iulie 2010 - iulie 2011), din care puteti citi in continuare prima parte. Raportul pe care l-am prezentat ieri (21 iulie 2011) in cadrul sedintei Consiliului Judetean al PSD Bihor.
Consiliul Judetean Dolj a început, în urma cu opt ani, asfaltarea drumului judetean 605 A Filiasi - Melinesti si nu l-a terminat nici pâna în prezent, ca si cum cei 15 km ar fi fost „autostrada soarelui“.
Lentoarea cu care s-au miscat autoritatile judetene in infiintarea Autoritatii de Transport Judetean creeaza posibilitatea ca la licitatia pentru concesionarea traseelor din judet sa participe si firmele de transport din tara, care le pot "sufla" operatorilor locali principalele rute de transport.
Antena 3 a sarbatorit duminica 6 ani de existenta prin rezistenta, varsta pe care o implineste pe 27 iunie. ... Acestia au fost rasfatati cu povesti nestiute ale ultimilor ani, cu editii speciale in care au fost invitati jurnalistii Antena 3, oamenii din spatele micului ecran.
O noua culme a jurnalismului atinsa la Antena 3:
Antenistii Mircea Badea, Radu Tudor si Victor Ciutacu il desfiinteaza pe Victor Ponta Timpii de Antena ai lui Victor Ponta au expirat. ... Umilit de ziaristii de la Antena 3, Victor Ponta nu a comentat, inca.
Craiova asteapta oaspeti din toata tara la aniversarea Antena 3. ... Vedetele Antena 3 vor fi gazde ale evenimentului si vor transforma seara de joi intr-una de neuitat.
Antena 3 : ... Romanii au pasit in Anul Nou alaturi de Antena 3 Miliarde de oameni au sarbatorit Anul Nou si in intreaga lume au avut loc petreceri in strada. ... Peste 50.000 de romani au pasit in Anul Nou alaturi de Antena 3 in Piata Constitutiei.
Campania electorala a celor doi, in lupta pentru castigarea sefiei Consiliului Judetean Dolj si a functiei de primar al Craiovei, va fi coordonata de europarlamentarul Marian Jean Marinescu Europarlamentarul Marian Jean Marinescu a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca se va ocupa personal de coordonarea campaniei electorale a PDL in Dolj si mai cu seama a celor doi candidati la cele mai importante functii elective din judet:
Senatorul FIFOR MIHAI VIOREL a sustinut in plenul Senatului din 1 Octombrie 2013 o DECLARATIE POLITICA cu titlul:
In ultimele zile, in Spitalul Judetean Slatina au inceput sa circule fel si fel de zvonuri legate de faptul ca este posibil ca personalul sa nu mai primeasca tichete de masa.
Managerul Spitalului Judetean de Urgente Constanta a descoperit ieri ca un contract semnat anul trecut de vechea conducere a unitatii spitalicesti cu societatea "Sally June SRL" - care vinde produse fornetti in incinta spitalului - este falsificat.
Ciondaneala dintre Spitalul de Urgenta (fost judetean) si Casa Asigurarilor de Sanatate (CAS) dureaza inca de la infiintarea acesteia din urma.
Oana Stancu a sters pe jos, miercuri seara, in direct la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, cu premierul Romaniei, Victor Ponta.
nu se inteleg cu ce sa inceapa discutiile - cu schimbarea pedelistei Diana Busoi de la sefia Inspectoratului Scolar Judetean Dolj sau cu refacerea majoritatii in consiliul judetean? Negocierile PSD - PD-L din Dolj pentru incheierea unei aliante la nivel judetean s-au blocat dintr-un motiv stupid:
Consiliul Judetean Gorj nu va mai finanta din sezonul urmator echipa de fotbal Pandurii Targu Jiu, la care avea o contributie de 500.000 de lei, in calitate de asociat. Consiliul Judetean (CJ) Gorj ia masuri pentru a face fata crizei financiare si reduce cheltuielile la anumite capitole.
Consiliul Judetean Dolj a semnat un contract de certificare ISO a institutiei pentru un pret de cinci ori mai mare decat al pietei, sustine consilierul judetean Dan Paloiu.
google-analytics.com