Cautare

4958 de rezultate pentru "antena 1 pitesti spitalul judetean" (3.61 secunde)
Tribunalul Arges a admis la inceputul saptamanii cererea Petrom de suspendare a deciziei Agentiei de Mediu Pitesti, potrivit Mediafax. ... Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Pitesti a decis, la finele lui mai, sa suspende autorizatia de mediu a Rafinariei Arpechim Pitesti.
Fabrica de Combustibil Nuclear de la Pitesti isi va dubla productia, incepand cu anul viitor, pentru a putea asigura fasciculele de uraniu necesare viitoarelor reactoare 3 si 4 de la Cernavoda. ... Spre comparatie, FCN Pitesti a fabricat anul trecut un numar de 9.
Lucrarile la cea de-a doua centura a Craiovei vor incepe in toamna acestui an, iar drumul expres Craiova-Pitesti ramane un proiect mort. ... Autostrada da, expresul, ba Proiectul drumului expres Craiova - Pitesti va ramane doar pe hartie, cel putin pentru urmatorii ani.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a inaugurat vineri lucrarile la noul pod peste raul Dambovita, dintre strada Piatra Craiului si Soseaua Virtutii, parte din proiectul de constructie a 12 kilometri de drum in regim de autostrada, respectiv Splaiul Independentei - Autostrada Bucuresti-Pitesti.
Nemultumit de raspunsul pe care l-a primit la o interpelare precedenta, senatorul PSD de Arges Serban Valeca i-a adresat premierului Emil Boc inca o interpelare in care ii atrage atentia asupra situatiei in care se afla Arpechim Pitesti:
Construirea tronsoanelor Sibiu-Pitesti si Comarnic-Brasov va incepe pana in 2013 Ministerul Transporturilor va incepe pana in 2013 lucrarile de construire a doua importante proiecte de infrastructura rutiera, anume tronsonul de autostrada Pitesti-Sibiu si cel de pe Valea Prahovei, care leaga localitatile Comarnic si Brasov, a spus ieri ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, in cadrul unui seminar dedicat infrastructurii rutiere.
În acelasi timp, pedelistii ar urma sa stabileasca daca renunta sau nu la conducerea inspectoratului scolar. Dupa o pauza de doua saptamani, Biroul Politic Judetean de Coordonare a Coalitiei se va intalni din nou, la sfarsitul acestei saptamani, pentru a incerca sa treaca peste obstacolele care tin alianta PSD - PD-L intr-un inghet profund la nivelul Doljului.Întalnirea celor zeceÎn vederea punerii in practica a protocolului PSD - PD-L, care sta la baza coalitiei de guvernamant, cele doua partide au infiintat la nivel judetean un Birou Politic de Coordonare a Coalitiei, similar cu cel de la nivel national.
Din pacate, Inspectoratul Judetean de Politie Constanta, cel putin in acesti ultimi patru ani, nu a dat dovada ca vrea sa lupte cu toata forta impotriva coruptiei si coruptilor. ... De exemplu, pentru lucrarile de reabilitare, Spitalul Judetean Constanta a primit si va primi probabil bani.
Ca urmare a problemelor curente ce afecteaza sistemul medical din Romania, in contextul in care migratia medicilor romani si a asistentilor medicali constituie o problema vitala pentru statul roman si in urma dezbaterilor sustinute in cadrul Conferintei Nationale Hemoragia sistemului medical din Romania - de ce ne pleaca medicii, desfasurata pe data de 16 septembrie 2016, in sala de sedinte a Consiliului Judetean Calarasi, organizatorii acestei manifestari, Consiliul Judetean Calarasi prin Presedinte, domnul Vasile Iliuta impreuna cu Spitalul Judetean de Urgenta Calarasi prin Director Medical, Conf.
Managerul Spitalului Judetean de Urgenta a acuzat conducerea Primariei Craiova ca nu organizeaza dezbateri pe proiectul de buget si a declarat vineri ca, în conditiile în care saptamâna viitoare se voteaza în plen bugetul pe 2008 al primariei, directorii de spitale nu au fost solicitati sa prezinte necesarul de cheltuieli pe 2008.
Victima a fost resuscitata si dusa la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta. ... In continuare aceasta persoana a fost transportata la Spitalul Judetean Constanta. ... La momentul accidentului, elicopterul se intorcea catre baza, de la o misiune de salvare aero-medicala, dupa ce a transportat un pacient la Spitalul Judetean Constanta.
Potrivit medicilor de la Spitalul Judetean Tulcea, unde au fost transportate noua persoane ranite, in urma accidentului si-au pierdut viata sapte persoane, dintre care sase au fost gasite moarte la locul accidentului, iar a saptea a murit la spital, avand hemoragie interna, cu ruptura de rinichi si ficat si murind in timpul interventiei chirurgicale.
In ziua finalei, 2.900 de politisti, 1.600 de jandarmi, 700 de pompieri si 100 de politisti de frontiera vor fi in zona aeroporturilor, a punctelor de frontiera, pe traseele de deplasare si in apropierea locurilor de cazare ale suporterilor, in zonele turistice si de agrement, precum si pe strazile care duc spre Arena Nationala.
Fosta disidenta a regimului comunist Doina Cornea a fost trasferata, luni, de la Spitalul Militar Cluj-Napoca la Spitalul Clinic de Recuperare pentru continuarea tratamentului de recuperare dupa accidentul vascular cerebral suferit.
Deputata este internata la Spitalul Universitar Liderul PSD, Marian Vanghelie, a declarat, luni seara, ca a avut o discutie cu deputata Aura Vasile, iar aceasta a renuntat sa plece din PSD la UNPR.
Spitalul de Urgenta Craiova se chinuie de doi ani sa puna in functiune un accelerator de particule pentru bolnavii de cancer. La randul sau, Spitalul Municipal "Filantropia" din Craiova are un aparat de radiologie nou-nout pe care il pastreaza in cutie de o jumatate de an.
Cardiologie pediatrica la Spitalul "Marie Curie La copii, malformatiile cardiace, alaturi de cele neurologice si renale, sunt cele mai frecvente Spitalul "Marie Curie" are un departament de cardiologie pediatrica, singurul din Bucuresti, care are capacitatea de a acorda asistenta medicala copiilor cu patologie cardiaca din sud-estul tarii.
Este a doua de acest gen, prima functionand la Spitalul de Urgenta Floreasca. ... - Noua unitate UPU-SMURD de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti consta intr-o ambulanta SMURD cu Unitate de Terapie Intensiva mobila, dotarile reusesc sa acopere practic aproape necesitatile, indiferent de cat de grava este starea pacientului.
Spitalul Clinic Sfanta Maria din Bucuresti a transmis miercuri un comunicat de presa din care aflam ca in noaptea de 17 spre 18 aprilie 2018 a fost realizat un transplant pulmonar la acest spital.
Respectivele asezaminte au fost revendicate de fostii proprietari, iar consiliul judetean nu dispune de alte spatii si nici de fonduri suficiente pentru despagubiri financiare. ... De câtiva ani, se duce o lupta apriga pentru câstigarea acestui domeniu între Consiliul Judetean Vâlcea si mostenitoarea familiei Greceanu.
google-analytics.com