Cautare

2175 de rezultate pentru "antena 1 pitesti spectacol pitesti" (5.18 secunde)
Un alt rol de succes a fost cel al Adinei din L'Elisir d'Amore - Elixirul Dragostei de Gaetano Donizetti, spectacol jucat la Seul, Coreea de Sud, sub bagheta marelui dirijor Marco Balderi. ... Pentru acest spectacol sunt in vanzare doar 500 de bilete, deja disponibile pe site-urile specializate, si anume:
Carla Dinu) O parada spectaculoasa cu 600 de militari, transportoare blindate, tunuri, masini de lupta si autospeciale, va fi organizata de 1 Decembrie la Alba Iulia.
Primaria Capitalei deschide sezonul veseliei si distractiei de Ziua Internationala a Copilului Pe 1 iunie, Primaria Municipiului Bucuresti, prin ARCUB, celebreza Ziua Internationala a Copilului alaturi de micii bucuresteni, in Parcul Cismigiu si in cartierele orasului. ... Trupa de artisti va sustine cate un spectacol in fiecare sector al Capitalei.
- Orele 11.00-11.45-pe traseul Orizont-platoul din fata Casei de cultura, parada ansamblurilor artistice ale delegatiilor straine invitate de Primaria Municipiului Calarasi si a participantilor la Concursul national de cantec popular LA FÂNTÂNA DORULUI (organizat, in cadrul Zilelor Municipiului Calarasi, de catre Palatul Copiilor) - Ora 11.00-Deschiderea targului de mesteri populari din tara si din judet, pe platoul din fata BCR - Ora 14.00-Nunta de Aur-editia 2017, la Salon Hestia - Orele 17.30-18.00-pe scena din fata Prefecturii, spectacol oferit de ansamblurile invitate din orasele infratite cu municipiul Calarasi - Orele 18.00-20.30 â€" pe scena din fata Prefecturii, spectacol oferit de participantii la concursul national La fantana dorului - Orele 20.30-21.30-concert muzica populara Petrica Matu Stoian Ziua de duminica, 24 septembrie, va debuta la ora 10.00, pe platoul din fata Prefecturii, unde, timp de o ora, vor avea loc un concurs de table, dar si jocuri si concursuri distractive pentru copii.
Se chinuie, aduc cate un spectacol de calitate, dar nu ne putem lauda ca avem posibilitatea de a alege din mai multe spectacole de calitate intr-un week-end.
Tipul de comedie pe care il abordeaza in spectacolele sale este "stand-up comedy", un gen inovator atat prin tematica abordata, cat si prin tehnica de joc, un spectacol in miscare, o comedie exponentiala, o provocare pentru "mintea" oamenilor.
Va prezentam o lista cu evenimente dedicate zilei de 1 iunie. - Bookfest Junior, intre 1 - 5 iunie 2016 Intre 1 si 5 iunie are loc Bookfest Junior 2016, un program de evenimente special conceput pentru copii si adolescenti.
Democratii arata putin cam intepati de cand stau bine in sondaje, iar PNL pare mai mult preocupat sa-si dadaceasca "antena" care va face concurenta primarului de Constanta si nu numai. ... Ni se infatiseaza, pana la urma, un spectacol jenant, regizat de mincinosii acestei tari.
Inca un spectacol "O noapte de Craciun cu Stefan Banica" la Sala Palatului Stefan Banica sustine trei concerte din seria "O noapte de Craciun cu Stefan Banica", nu doua cum s-a anuntat initial.
A fost spectacol la meciul dintre FC Arges si FCSB din etapa a doua a play-off-ului Ligii 1, scor 3-2 in favoarea ros-albastrilor.
Dupa Palatul Parlamentului, unde Manuela GOLESCU a primit distinctia Mihai EMINESCU, a urmat un spectacol extraordinar cu actrita Manuela GOLESCU si maestrul Eusebiu STEFANESCU, cu participarea grupul BREVIS CVARTET, la Teatrul Alexandru Davila din Pitesti, duminica, 13 ianuarie 2013, ora 19.30.
In termen de doua zile (fata de trei zile prevazute anterior) de la aducerea la cunostinta a datei alegerilor, partidele politice, aliantele politice sau aliantele electorale sunt obligate sa solicite conducerii serviciilor publice de radiodifuziune si de televiziune acordarea timpilor de antena.
Asa se poate caracteriza valul masiv de vedete care a facut trecerea de la Pro TV la Antena 1. ... Dupa plecarea lui Horia Brenciu, a lui Stefan Banica sau a echipei de la Serviciul Roman de Comedie, se pare ca si Mihai Petre isi cauta locul la Antena 1.
Magnatul media Dan Voiculescu s-a prezentat ieri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), unde a dat o declaratie scrisa privind acuzatiile de spalare de bani, iar procurorii anticoruptie i-au prezentat invinuirile.Afacerea LoteriaReamintim ca procurorii DNA au inceput urmarirea penala pe 30 martie 2007 fata de Dan Voiculescu, presedintele Partidului Conservator si patronul posturilor TV Antena 1, Antena 2, Antena 3 si Euforia, pentru savarsirea infractiunii de spalare de bani.
Posturile de televiziune Antena 1 ti Antena 3 au primit scrisori de atentionare din partea CNA pentru ca au difuzat, vineri, un sondaj electoral CCSB, incalcand astfel prevederile deciziei CNA privind campania alectorala in audiovizual, conform careia "cu 48 de ore inainte de ziua votarii este intrerzisa prezentarea de sondaje de opinie, televoturi sau anchete facute pe strada".
Traian Basescu uita ca nici un om politic nu a castigat razboiul cu presa si ataca trusturile Realitatea-Catavencu si Antena 3 pe care le acuza ca sunt hotarate sa influenteze decizia politica.
Fostul director executiv al societatii Romagro, Cornel Purcarea, a declarat ca pentru Antena 3 ca un transport de munitie s-a facut in perioada ianuarie-februarie 2009, fiind vorba despre 1.630 de tone de proiectile, iar Mircea Basescu a asigurat utilajele pentru descarcarea navelor cu munitii.
Purtatorul de cuvant vrea sa corecteze dezinformarile pe care Realitatea TV si Antena 3 le profereaza, dezinformari care se repeta in fiecare zi", a spus premierul, dupa ce a insfacat microfonul Realitatatii TV din mana reporterului.
Puteti citi in continuare explicatia trecerii de la stanga la dreapta, cu nonsalanta, peste noapte, a unui partid cu pondere mai mica de 1% - mai precis de 0,8% - in Parlamentul Romaniei .
Premierul Emil Boc le-a spus parlamentarilor PDL ca niciunul dintre ei nu are alta prioritate decat "sa-i" dea premierul, decizie care trebuie luata in mod rational de partid pentru a atinge obiectivul castigarii alegerilor din 2012, conform unei inregistrari audio difuzate de Antena 3.
google-analytics.com