Cautare

2175 de rezultate pentru "antena 1 pitesti spectacol pitesti" (3.14 secunde)
Tribunalul Arges a admis la inceputul saptamanii cererea Petrom de suspendare a deciziei Agentiei de Mediu Pitesti, potrivit Mediafax. ... Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Pitesti a decis, la finele lui mai, sa suspende autorizatia de mediu a Rafinariei Arpechim Pitesti.
Fabrica de Combustibil Nuclear de la Pitesti isi va dubla productia, incepand cu anul viitor, pentru a putea asigura fasciculele de uraniu necesare viitoarelor reactoare 3 si 4 de la Cernavoda. ... Spre comparatie, FCN Pitesti a fabricat anul trecut un numar de 9.
Lucrarile la cea de-a doua centura a Craiovei vor incepe in toamna acestui an, iar drumul expres Craiova-Pitesti ramane un proiect mort. ... Autostrada da, expresul, ba Proiectul drumului expres Craiova - Pitesti va ramane doar pe hartie, cel putin pentru urmatorii ani.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a inaugurat vineri lucrarile la noul pod peste raul Dambovita, dintre strada Piatra Craiului si Soseaua Virtutii, parte din proiectul de constructie a 12 kilometri de drum in regim de autostrada, respectiv Splaiul Independentei - Autostrada Bucuresti-Pitesti.
Nemultumit de raspunsul pe care l-a primit la o interpelare precedenta, senatorul PSD de Arges Serban Valeca i-a adresat premierului Emil Boc inca o interpelare in care ii atrage atentia asupra situatiei in care se afla Arpechim Pitesti:
Construirea tronsoanelor Sibiu-Pitesti si Comarnic-Brasov va incepe pana in 2013 Ministerul Transporturilor va incepe pana in 2013 lucrarile de construire a doua importante proiecte de infrastructura rutiera, anume tronsonul de autostrada Pitesti-Sibiu si cel de pe Valea Prahovei, care leaga localitatile Comarnic si Brasov, a spus ieri ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, in cadrul unui seminar dedicat infrastructurii rutiere.
Sambata, 20 septembrie, incepand cu ora 15:00 va avea loc Parada costumelor de epoca, urmata de un spectacol de magie "TeO Magic Show", iar incepand cu ora 18,00, timp de jumatate de ora, se va desfasura deja legendara "Bataie cu Flori".
50 de ani de TVR, zece ani de TVR Craiova Pe parcursul celor 50 de ore, in Craiova vor fi prezenti mari personalitati din Oltenia al caror destin este legat de TVR si care vor primi trofeul TVR 50 in cadrul unui spectacol organizat duminica, pe esplanada Teatrului National.
Inpolitics citeaza opinia analistului politic Dan Pavel (foto) despre arestarea patronului Realitatii, intr-un articol intitulat "Basescu i-a pregatit lui Vantu un proces-spectacol bolsevic", pe care il puteti citi in continuare.
Nu de consens are nevoie clasa politica, ci de spectacol, spune faimosul guru din Gagesti. ... Nu genereaza spectacol. ... Sigur, traim in era statului spectacol. ... Imi doresc mai putin spectacol si mai multa guvernare, mai putine breaking news-uri si mai multa actiune.
A doua editie a Salonului Calului va avea loc in perioada 26-29 septembrie, langa Bucuresti Evenimentul propune o formula ampla si creativa de spectacol evestru si competitie sportiva A doua editie a Salonului Calului, eveniment integrat dedicat tuturor activitatilor sportive, de divertisment si de business ecvestru din Romania, se va desfasura in perioada 27-30 septembrie 2013, intr-o formula mai dinamica si mai creativa.
"AeroNautic Show", spectacol la inaltime pe Lacul Morii Sambata, 21 septembrie, Asociatia Aeronautica Romana si Agentia de Parasutism, organizeaza cea de-a IV-a editie a festivalului anual dedicat sporturilor aeriene si nautice "AeroNautic Show - Lacul Morii Bucuresti".
Nimic nu ar fi mai nepotrivit acum decat sa imi indemn condeiul intr-un text cu pretentia de cronica de spectacol. ... Am spus ca n-am sa fac o cronica de spectacol si n-am sa fac.
Dan Puric Va invitam sambata, 1 Iunie, la Teatrul de pe Lipscani, la ora 19.00 sa vedeti sau sa revedeti spectacolul "Fluturi si oameni".
• Marti, 20 august, la ora 21:00, Marius Manole va sustine un spectacol-lectura intitulat "Mecanica inimii" de Mathias Malzieu, dramatizat si regizat de Chris Simion, alaturi de actorii:
Inca in primele zile ale lunii ianuarie a anului care se petrece intra pentru nu se stie a cata oara in scena, in longevivul spectacol al Teatrului National din Bucuresti "Egoistul", fiind titular.
In interpretarea actorilor de la Compania de teatru Lupeto, binecunoscuta poveste a lui Ion Creanga va fi un spectacol educativ pentru copii, dar și un prilej de amuzament pentru parinti. ... Preturile biletelor de intrare la spectacol sunt:
"TRISORII" este un spectacol dupa Conor McPherson ce ii are in distributie pe actorii: ... Un spectacol de storytelling care vorbeste despre dorinta si vinovatie, despre probabilitatea de a fi deturnat de pasiunile personale, dar si despre ocazia de a te sustrage din propria inchisoare mentala.
"Desenele minunate ale Martei m-au impresionat" Diana Matei este cea care a pus bazele acestui spectacol, dorind sa ajute copiii din organizatie: ... Astfel, am decis ca, alaturi de artisti dragi mie, sa oferim un spectacol in cadrul caruia oamenii sa poata ajuta Asociatia Umanitara Marta Maria.
Pasarea Rock isi lanseaza primul album muzical, Legenda, printr-un spectacol in premiera europeana! ... Organizatorii pregatesc un spectacol inedit si incitant, care se va desfasura pe fondul unor efecte speciale, cascadorii si proiectii, realizate intr-un decor de film si menite sa transmita publicului spiritul Pasarea Rock.
google-analytics.com