Cautare

3919 de rezultate pentru "antena 1 pitesti spectacol facultatea de sport" (2.69 secunde)
Actorul De mult amar de vreme vanam spectacolul mesterului Malaimare*. Il vazusem mai inainte, destul de rau filmat.
Dan Puric Va invitam sambata, 1 Iunie, la Teatrul de pe Lipscani, la ora 19.00 sa vedeti sau sa revedeti spectacolul "Fluturi si oameni".
Marius Manole, cel mai solicitat actor de teatru din Romania: Joaca 10 spectacole in 8 zile la final de vara Inainte de inceperea stagiunii teatrale, publicul are ocazia sa il vada pe actorul Marius Manole in 10 spectacole de marca ale teatrului independent.
"Joaca pe scena la 95 de ani?!". Da, joaca la 95 de ani! ... Insa domnia sa a adus acest rol drept plocon publicului, pe care il slujeste neincetat de 75 de ani (mai mult decat o viata de om, ar spune multi).
Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa", alaturi de Compania de teatru Lupeto, va invita duminica, 24 august 2014, incepand cu ora 11.00, in gradina de vara a Muzeului "Antipa" la spectacolul de teatru "Punguta cu doi bani".
"TRISORII" este un spectacol dupa Conor McPherson ce ii are in distributie pe actorii: ... Oare nu ar insemna sa le cunosti atat vulnerabilitatea, cat si forta de care sunt capabili?
Spectacolul a fost creat special pentru sprijinirea Asociatiei Umanitare Marta Maria, organizatie care se adreseaza copiilor cu nevoi speciale, cu accent pe cei care sufera de paralizie cerebrala.
Pasarea Rock isi lanseaza primul album muzical, Legenda, printr-un spectacol in premiera europeana! ... Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan Tandarica, Josef Kappl, Nicu Patoi si Sorin Voinea promit o experienta de neuitat pentru spectatori.
Este un spectacol despre nemurire, pentru ca Madalina Manole va ramane mereu in amintirea celor care au iubit-o si carora li s-a dedicat, prin cantec.
Centrul European Cultural si de Tineret pentru UNESCO Nicolae Balcescu si Primaria Sector 4 prezinta spectacolul BucureESTI, un suflet de oras, cu MARIUS VERNESCU (pian), Alexandru Pribeagu (actor), Raluca Stoica (voce), Gabriel Stanescu (vioara) si invitatii lor.
Sambata, 4 iulie, la ora 20:00, la Teatrul de Vara HERASTRAU a debutat Stagiunea Estivala 2020 cu premiera spectacolului CU MASCA sau FARA MASCA, OAMENII VOR SA ZAMBEASCA!
Fantanile din Piata Unirii au fost inaugurate joi, 20 septembrie 2018, printr-o reprezentatie memorabila a Orchestrei Simfonice Bucuresti si un spectacol multimedia de exceptie.
Traim vremuri extrem de agitate, in fiecare zi mai aflam ca un inalt demnitar a avut legaturi cu Securitatea, ca in timpul comunismului un preot si-a tradat enoriasii, ca ne-am vindut copiii, ca...
De fiecare data, la sfirsitul fiecarui an, toti ne facem bilantul unui an in care evenimentele au abundat in varietatea lor.
Moise Guran este un jurnalist roman pe teme economice, prezentatorul si realizatorul emisiunii Biz Bazar de la postul TV Antena 3. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti si apoi a urmat cursurile Scolii BBC pentru televiziune.
sport.ro: ... Daca dansul la bara va deveni pana la urma sport olimpic, avem aurul asigurat! ... Larisa Bercea a devenit cunoscuta in urma cu trei ani, cand s-a dat in spectacol la Romanii au Talent.
Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. ... Ion-Christian Chiricuta s-a nascut la Bucuresti, la 4 martie 1947, intr-o familie de intelectuali mutilata de comunisti. Tatal sau este celebrul chirurg Ion Chiricuta, fost director al Institutului de Oncologie din Cluj, care astazi ii poarta numele.
Peste 180 de locuri sunt disponibile anul acesta la sesiunea de admitere pentru structurile teritoriale ale Politiei Romane, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR).
Craiovenii continua sa-i pregateasca gratis pe fermierii din tara în domeniul horticulturii dupa ce au instruit lucratorii din pensiunile agroturistice, pentru a pune în valoare investitiile realizate cu fonduri europene.Pentru a patrunde pe piata europeana, agricultura româneasca trebuie, potrivit specialistilor, sa treaca printr-o serie de schimbari majore dictate de cerintele pietei comune.
Craiovenii continua sa-i pregateasca gratis pe fermierii din tara în domeniul horticulturii dupa ce au instruit lucratorii din pensiunile agroturistice, pentru a pune în valoare investitiile realizate cu fonduri europene.Pentru a patrunde pe piata europeana, agricultura româneasca trebuie, potrivit specialistilor, sa treaca printr-o serie de schimbari majore dictate de cerintele pietei comune.
google-analytics.com