Cautare

3919 de rezultate pentru "antena 1 pitesti spectacol facultatea de sport" (3.86 secunde)
Routerele IEEE 802.11b si IEEE 802.11g folosesc exclusiv frecventa de 2.4 GHz, in timp ce routerele IEEE 802.11n pot utiliza fie frecventa de 2.4 GHz, fie frecventa de 5 GHz.
Pe site-ul AM Press a aparut un articol scris de Aurelia Apostol, AMPress, intitulat: ... O va marginaliza Gadea, ca pe Oana Stanciulescu?" Reproducem articolul citat, in care este relatat schimbul de replici dintre Oana Stancu si Victor Ponta.
Controversatul om de afaceri Silviu Prigoana va lansa doua noi posturi de radio si unul de televiziune in urmatoarea luna. Potrivit documentelor depuse la sediul Consiliului National al Audiovizualului, acestea se vor numi Sport FM, Etno FM si Meteo TV.
Sport.ro: ... Cam asta a fost seara nebuna de pe National Arena.
Joi, pe 21 februarie, sunt programate meciurile retur din saisprezecimile de finala ale competitiei. ... - FC Rubin Kazan - Atletico Madrid (in direct pe Digi Sport 2, de la ora 19.00) Arbitru:
60% dintre romani nu fac niciodata sport Potrivit rezultatelor ultimului sondaj Eurobarometru privind sportul si activitatea fizica, 59% dintre cetatenii Uniunii Europene nu fac niciodata sport sau rareori desfasoara activitati sportive, in timp ce 41% fac sport cel putin o data pe saptamana.
Bucharest RUNNING CLUB anunta ca peste 14.000 de participanti din peste 65 de tari vor lua startul la cea de-a 6-a editie a OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti, care are loc sambata, 13 mai, incepand de la ora 9:30 si duminica, 14 mai de la 08.15, in Piata Constitutiei.
Evenimentul cultural OVIDIUS - 2.000 de ani de la moartea autorului Ponticelor. ... Premiera nationala a spectacolului de teatru EGO SUM OVIDIUS, de Ana - Maria Nistor, regia Alex Nagy, cu Cristian Iacob si Marius Bodochi in rolurile principale.
Inotatorul roman Marius Radu a indeplinit baremul olimpic A de calificare la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, sambata, in proba de stafeta masculina 4x100 m liber, din cadrul Campionatelor Internationale ale Romaniei, gazduite de Complexul Sportiv Dinamo din Bucuresti.
Viata mea, in ce are ea esential, nu a fost schimbata de politica; ... Azi, in contextul in care Crin Antonescu revine in politica, interviul din 1999 cu cel supranumit Robert de Niro al politicii romanesti pare mai actual ca oricand.
Maestrul Tudor Gheorghe, romanul care reuseste sa ridice sala in picioare la fiecare recital, isi continua neobosit actiunile de promovare si pastrare ale valorilor culturii nationale, prin intermediul unui numar impresionant de spectacole oferite publicului de toate varstele, de la tinerii aflati inca pe bancile scolii si pana la cei trecuti de varsta intelepciunii.
Topul profiturilor obtinute anul trecut de posturile de televiziune este condus de Pro TV SA, care opereaza televiziunile Pro TV si Acasa, in timp ce campioana pierderilor este Realitatea Media SA, din care fac parte Realitatea TV si Radio Guerrilla.
Lili Fedorca apreciaza la un om umorul, pentru ca este o dovada de intelepciune. ... Este nascuta intr-o zodie de vara, Leu, si acesta este si motivul pentru care prefera destinatiile exotice. ... - Care este principala ta trasatura de caracter?
Televiziunea de stiri Vox News a primit, marti, licenta audiovizuala de la Consiliul National al Audiovizualului (CNA) si se va lansa pana la sfarsitul anului, dupa cum a anuntat, in sedinta CNA, directorul postului, Emil Jascau.
• Porti deschise la Hanul Gabroveni Sarbatoarea Bucurestiului va debuta joi, 18 septembrie cu inaugurarea Hanului Gabroveni, monument istoric consolidat, reabilitat si modernizat cu fonduri norvegiene si de la bugetul local, care va deveni noul centru cultural al Capitalei.
TVR implineste anul acesta 50 de ani de la prima emisie. Drept urmare, reprezentantii postului public de televiziune si-au propus sa vina mai aproape de sufletele romanilor nu numai prin programe TV, ci si prin Caravana TVR 50.
Inpolitics citeaza opinia analistului politic Dan Pavel (foto) despre arestarea patronului Realitatii, intr-un articol intitulat "Basescu i-a pregatit lui Vantu un proces-spectacol bolsevic", pe care il puteti citi in continuare.
Ce fel de presedinte, ce fel de politica vrem noi, de fapt? ... Nu este suficient de spectaculos, spun analistii din platouri. Nu va fi suficient de polemic, spun altii. La fiecare cuvant, pierde o mie de voturi, zice intelept un fost consilier prezidential.
A doua editie a Salonului Calului va avea loc in perioada 26-29 septembrie, langa Bucuresti Evenimentul propune o formula ampla si creativa de spectacol evestru si competitie sportiva A doua editie a Salonului Calului, eveniment integrat dedicat tuturor activitatilor sportive, de divertisment si de business ecvestru din Romania, se va desfasura in perioada 27-30 septembrie 2013, intr-o formula mai dinamica si mai creativa.
"AeroNautic Show", spectacol la inaltime pe Lacul Morii Sambata, 21 septembrie, Asociatia Aeronautica Romana si Agentia de Parasutism, organizeaza cea de-a IV-a editie a festivalului anual dedicat sporturilor aeriene si nautice "AeroNautic Show - Lacul Morii Bucuresti".
google-analytics.com