Cautare

6990 de rezultate pentru "antena 1 pitesti spectacol facultatea de sport 2009" (3.46 secunde)
Maestrul Tudor Gheorghe, romanul care reuseste sa ridice sala in picioare la fiecare recital, isi continua neobosit actiunile de promovare si pastrare ale valorilor culturii nationale, prin intermediul unui numar impresionant de spectacole oferite publicului de toate varstele, de la tinerii aflati inca pe bancile scolii si pana la cei trecuti de varsta intelepciunii.
Topul profiturilor obtinute anul trecut de posturile de televiziune este condus de Pro TV SA, care opereaza televiziunile Pro TV si Acasa, in timp ce campioana pierderilor este Realitatea Media SA, din care fac parte Realitatea TV si Radio Guerrilla.
Leul va continua tendinta de depreciere in 2009, in special in prima parte a anului, dupa care se va stabiliza sau chiar aprecia, astfel ca nivelul mediu al cursului se va situa intre 3,68 si 4,07 lei/euro, potrivit estimarilor analistilor economici.
20 de vesti rele (realitati) 1. ... Pierderea locurilor de munca, mai ales in sectorul bugetar, dupa ce sectorul privat a disponibilizat sute de mii de oameni. ... Scaderea salariilor prin zile de concediu fara plata sau in mod direct.
Lili Fedorca apreciaza la un om umorul, pentru ca este o dovada de intelepciune. ... Este nascuta intr-o zodie de vara, Leu, si acesta este si motivul pentru care prefera destinatiile exotice. ... - Care este principala ta trasatura de caracter?
• Porti deschise la Hanul Gabroveni Sarbatoarea Bucurestiului va debuta joi, 18 septembrie cu inaugurarea Hanului Gabroveni, monument istoric consolidat, reabilitat si modernizat cu fonduri norvegiene si de la bugetul local, care va deveni noul centru cultural al Capitalei.
TVR implineste anul acesta 50 de ani de la prima emisie. Drept urmare, reprezentantii postului public de televiziune si-au propus sa vina mai aproape de sufletele romanilor nu numai prin programe TV, ci si prin Caravana TVR 50.
Inpolitics citeaza opinia analistului politic Dan Pavel (foto) despre arestarea patronului Realitatii, intr-un articol intitulat "Basescu i-a pregatit lui Vantu un proces-spectacol bolsevic", pe care il puteti citi in continuare.
Ce fel de presedinte, ce fel de politica vrem noi, de fapt? ... Nu este suficient de spectaculos, spun analistii din platouri. Nu va fi suficient de polemic, spun altii. La fiecare cuvant, pierde o mie de voturi, zice intelept un fost consilier prezidential.
A doua editie a Salonului Calului va avea loc in perioada 26-29 septembrie, langa Bucuresti Evenimentul propune o formula ampla si creativa de spectacol evestru si competitie sportiva A doua editie a Salonului Calului, eveniment integrat dedicat tuturor activitatilor sportive, de divertisment si de business ecvestru din Romania, se va desfasura in perioada 27-30 septembrie 2013, intr-o formula mai dinamica si mai creativa.
"AeroNautic Show", spectacol la inaltime pe Lacul Morii Sambata, 21 septembrie, Asociatia Aeronautica Romana si Agentia de Parasutism, organizeaza cea de-a IV-a editie a festivalului anual dedicat sporturilor aeriene si nautice "AeroNautic Show - Lacul Morii Bucuresti".
Actorul De mult amar de vreme vanam spectacolul mesterului Malaimare*. Il vazusem mai inainte, destul de rau filmat.
Dan Puric Va invitam sambata, 1 Iunie, la Teatrul de pe Lipscani, la ora 19.00 sa vedeti sau sa revedeti spectacolul "Fluturi si oameni".
Marius Manole, cel mai solicitat actor de teatru din Romania: Joaca 10 spectacole in 8 zile la final de vara Inainte de inceperea stagiunii teatrale, publicul are ocazia sa il vada pe actorul Marius Manole in 10 spectacole de marca ale teatrului independent.
"Joaca pe scena la 95 de ani?!". Da, joaca la 95 de ani! ... Insa domnia sa a adus acest rol drept plocon publicului, pe care il slujeste neincetat de 75 de ani (mai mult decat o viata de om, ar spune multi).
Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa", alaturi de Compania de teatru Lupeto, va invita duminica, 24 august 2014, incepand cu ora 11.00, in gradina de vara a Muzeului "Antipa" la spectacolul de teatru "Punguta cu doi bani".
"TRISORII" este un spectacol dupa Conor McPherson ce ii are in distributie pe actorii: ... Oare nu ar insemna sa le cunosti atat vulnerabilitatea, cat si forta de care sunt capabili?
Spectacolul a fost creat special pentru sprijinirea Asociatiei Umanitare Marta Maria, organizatie care se adreseaza copiilor cu nevoi speciale, cu accent pe cei care sufera de paralizie cerebrala.
Pasarea Rock isi lanseaza primul album muzical, Legenda, printr-un spectacol in premiera europeana! ... Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan Tandarica, Josef Kappl, Nicu Patoi si Sorin Voinea promit o experienta de neuitat pentru spectatori.
Este un spectacol despre nemurire, pentru ca Madalina Manole va ramane mereu in amintirea celor care au iubit-o si carora li s-a dedicat, prin cantec.
google-analytics.com