Cautare

6987 de rezultate pentru "antena 1 pitesti spectacol facultatea de sport 2009" (3.13 secunde)
GAITELE GRADINA DE VARA HERASTRAU A TEATRULUI CONSTANTIN TANASE 7 si 8 septembrie 2020, ora 20:30 Va invitam la un spectacol in care puteti vedea, ca printr-o lentila deformata, cum suntem, cum traim, cum iubim si mai ales, cum ne chinuim (unul pe altul).
Sambata 19 septembrie 2020, orele 19,00, la gradina de vara Herastrau a Teatrului de Revista Constantin Tanase, va avea loc o noua reprezentatie a spectacolului CU MASCA sau FARA MASCA - OAMENII VOR SA ZAMBEASCA!. Premiera acestui spectacol a avut loc sambata 4 iulie 2020.
Sambata 19 septembrie 2020, orele 19,00, la gradina de vara Herastrau a Teatrului de Revista Constantin Tanase, va avea loc o noua reprezentatie a spectacolului CU MASCA sau FARA MASCA - OAMENII VOR SA ZAMBEASCA!. Premiera acestui spectacol a avut loc sambata 4 iulie 2020.
Conform unor date BNR, sistemul bancar a avut o pierdere de 234 de milioane de lei. Cele mai importante banci de pe piata romaneasca au raportat in primul semestru profituri in scadere fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Ministerul Economiei si Finantelor reface indicatorii macroeconomici pe care se bazeaza bugetul pe 2009, care ar urma de altfel sa fie reconstruit, atat timp cat datele pe care este fundamentat nu mai sunt de actualitate, au declarat pentru NewsIn surse din minister.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
In 2009, Ford a inregistrat o pierdere de 61 de milioane de euro, in scadere fata de anul anterior, cand aceasta a fost de 105 milioane de euro.
Grupul de Investigatii Politice (GIP) a facut o descoperire socanta: autoritatile romane si oficialii FMI au decis masurile de restructurare pe baza unor date false. Cifrele vehiculate public cu privire la numarul de bugetari sunt gresite.
Demararea lucrarilor pentru constructia tronsonului de autostrada a fost amanata pentru a doua oara. Contractele pentru constructia pe portiuni, in regim de concesiune, a autostrazii Pitesti-Brasov, semnate in timpul mandatului ministrului PSD al Transporturilor, Miron Mitrea, in 2004, au fost reziliate dupa schimbarea politica de la finele anului respectiv.
20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism (Autoare: ... Articol publicat in data de 23 Dec. 2009. In 20 de ani de presa scrisa romaneasca (22 dec. ... 2009), ziarele au ocupat un loc central.
CATALINA PORUMBEL modereaza cu succes emisiunea ADEVARURI ASCUNSE, de la Antena 3, impreuna cu cei doi invitati, specialisti in stiinte ezoterice si futurologie:
Fima Euroconstruct, care apartine patronilor Golden Blitz, a cA¢stigat licitatia organizata pentru repararea unei portiuni din autostrada Bucuresti -Pitesti. Aceasta desi concurenta a cerut o suma de doua ori mai mica pentru reabilitarea autostrazii.
Platile catre compania de constructii care repara Autostrada Bucuresti-Pitesti au fost sistate de catre Ministerul Transporturilor, din cauza calitatii slabe a lucrarilor, pana la rezolvarea problemelor, a declarat Radu Berceanu, ministrul Transporturilor, citat de Mediafax.
Oltchim va negocia contractarea unui credit bancar de 100 milioane euro pentru finantarea achizitiei activitatii de petrochimie de la rafinaria Arpechim Pitesti a Petrom si asigurarea capitalului de lucru, operatiunile fiind aprobate de companie la sfarsitul lunii decembrie.
Conducerea Companiei de Autostrazi nu a reusit sa finalizeze ultimul troson al autostrazii Bucuresti-Constanta. In schimb, doreste prelungirea autostrazii Bucuresti-Constanta pana la frontiera cu Bulgaria, de unde vecinii din sud sa o continue la Varna. Fiecare ministru al Transporturilor are o sensibilitate aparte fata de circumscriptia din care provine.
Parcarea din Centrul Vechi si Penetratia Splai Independentei - Ciurel - A1 Consilierii generali nu au fost de acord cu proiectele primarului Sorin Oprescu din Centrul Vechi si din vestul Capitalei. ... Primaria Capitalei vrea sa construiasca acolo o parcare cu 5 etaje si 800 de locuri.
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat, in noul Sistem Electronic de Achizitii Publice (SICAP), doua anunturi de intentie privind atribuirea lucrarilor de proiectare si executie a unor sectiuni totalizand 68 de kilometri din Autostrada Sibiu-Pitesti.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane anticipeaza ca miercuri, 27 octombrie, un numar foarte mare de autovehicule care vor transporta participantii la actiunile de protest se vor deplasa dinspre marile orase catre Municipiul Bucuresti.
"20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism" este titlul unui material realizat de Alexandra Buzas (Mediafax), pe care il puteti citi in continuare. 'In cei 20 de ani de presa scrisa romaneasca, ziarele au ocupat un loc central.
Isi petrece copilaria si primii ani de scoala la Botosani: ... 1 (1961-1965), Facultatea de Limba si Literatura Romana (1965-1970) si Facultatea de Filosofie (1971-1972) la Universitatea din Bucuresti.
google-analytics.com