Cautare

6990 de rezultate pentru "antena 1 pitesti spectacol facultatea de sport 2009" (2.62 secunde)
Artistii Teatrului National de Opereta si Musical Ion Dacian va asteapta in salile de spectacole si in luna mai, cu productii incantatoare.
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
Geoana avea 1000 de voturi si Basescu 200 se treceau invers (Autoare:
Tribunalul Arges a admis la inceputul saptamanii cererea Petrom de suspendare a deciziei Agentiei de Mediu Pitesti, potrivit Mediafax. Ca urmare a acestei decizii, Rafinaria Arpechim va functiona pana la pronuntarea instantei de fond.
Fabrica de Combustibil Nuclear de la Pitesti isi va dubla productia, incepand cu anul viitor, pentru a putea asigura fasciculele de uraniu necesare viitoarelor reactoare 3 si 4 de la Cernavoda. Cu un an inainte de punerea in functiune a Unitatii 3, productia va fi de 15.
Lucrarile la cea de-a doua centura a Craiovei vor incepe in toamna acestui an, iar drumul expres Craiova-Pitesti ramane un proiect mort.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a inaugurat vineri lucrarile la noul pod peste raul Dambovita, dintre strada Piatra Craiului si Soseaua Virtutii, parte din proiectul de constructie a 12 kilometri de drum in regim de autostrada, respectiv Splaiul Independentei - Autostrada Bucuresti-Pitesti.
Nemultumit de raspunsul pe care l-a primit la o interpelare precedenta, senatorul PSD de Arges Serban Valeca i-a adresat premierului Emil Boc inca o interpelare in care ii atrage atentia asupra situatiei in care se afla Arpechim Pitesti:
Boagiu zice ca a tras 4% fonduri UE, cifrele Finantelor vorbesc de 2,6%. Autostrazile peste Carpati o iau de la zero.
In locul unui complex sportiv de toata frumusetea, care ar fi trebuit construit pe bani americani, liceul din comuna Tudor Vladimirescu s-a ales cu un maidan peste care se ridica un nor de praf dupa un meci de fotbal.
Primul-ministru Victor Ponta a semnat o noua serie de schimbari din functii, informeaza HotNews. Potrivit deciziilor premierului, a fost eliberat Szakal Andras Zsolt din functia de presedinte al Agentiei Nationale a Functionarilor Publici.
Potrivit Ministerului Dezvoltarii Regionale si Locuintei, Compania Nationala de Investitii a finalizat in aprilie, in cadrul "Programului Constructii sali de sport", 13 sali de sport in 10 judete, printre care si Constanta.
Joaca baschet cu Hagi si Stelea, la Wizz Air Sport Arena Streetball Gheorghe Hagi, Bogdan Stelea, Miodrag Belodedici, Daniel Prodan:
Despre o altfel de viata cu Mihai Dragomir, doctor in intretinerea masinariei umane. - Esti promotorul fitness-ului in Romania, ai o viata intreaga dedicata starii de bine a oamenilor. De ce ai ales aceasta meserie? ... Generatia mea a fost o generatie trecuta prin sport si sporturi.
Vox News, o noua televiziune sociala si de stiri, urmeaza sa fie lansata pe piata audiovizualului din Romania, cu o investitie initiala de peste 2,6 milioane de euro, potrivit informatiilor depuse la CNA de detinatorul postului, SC Sport Channel SRL.
Primarul orasului Eforie, Ovidiu Brailoiu, a promis cu ocazia premierii celor mai longevive cupluri din localitate ca va organiza pentru acestea, cu prima ocazie, un spectacol.
Fosta mare campioana a atletismului romanesc, Gabriela Szabo, a vorbit recent, la o intalnire cu ziaristii, la cafeneaua Derby din Capitala, despre programul de reconversie profesionala a spotivilor de performanta.
Dupa mai bine de doi ani de zile in Parlamentul Romaniei, orice politician care doreste sa-si continuie cariera politica isi face o "scanare" completa a activitatii, trage linia si isi analizeaza punctele slabe sau punctele forte.
Mircea Vintila este un interpret roman de muzica folk, cu o activitate discografica si concertistica bogata. Cantecele sale debordeaza de melodicitate si o atentie deosebita acordata "vorbelor". De la "Lordul John" la "Drama de cartier", fanii au savurat o lista intreaga de adevarate hituri.
Antena 3 a sarbatorit duminica 6 ani de existenta prin rezistenta, varsta pe care o implineste pe 27 iunie. O zi pe care televiziunea a sarbatorit-o alaturi de telespectatorii ei.
google-analytics.com