Cautare

6990 de rezultate pentru "antena 1 pitesti spectacol facultatea de sport 2009" (2.69 secunde)
Ilfov nr.1, in spatele CEC-ului de pe Calea Victoriei) PROGRAM 17 - 29 martie Marti, 17 martie, ora 19.00 LA TIGANCI” dupa Mircea Eliade Proiect finantat in programul Bucuresti 555, sustinut de ARCUB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti Regia si adaptarea :
Cati kilometri vor fi inaugurati in 2014 si care sunt lucrarile ce ar urma sa inceapa in acest an (continuare) Autostrazi ce vor fi incepute in 2014 In 2014 ar putea incepe lucrarile la peste 300 de kilometri, potrivit anunturilor facute de autoritati.
Sindicatul Liber OLTCHIM picheteaza sediul Guvernului Sindicatul Liber OLTCHIM, reprezentativ in cadrul SC OLTCHIM SA Ramnicu Valcea, organizeaza in data de 9 aprilie, intre orele 11.00 - 15.00, un miting la sediul Guvernului, cu participarea a 1.000 salariati ai SC OLTCHIM, informeaza un comunicat de presa al Cartel Alfa.
Maine seara, 2 martie, ea va urca pe scena Auditorium Parco Della Musica, Sala Petrassi din Roma, acolo unde timp de o ora si jumatate isi va juca spectacolul "Pasiune", pregatit special de vedeta cu ocazia implinirii a 40 de ani de cariera.
Marian Ralea, caruia multi dintre noi ii spunem si astazi Magicianul, va fi prezent pe 31 mai pe scena Salii Palatului alaturi de Gasca Zurli, cea mai iubita trupa de teatru pentru copii.
Astazi, muzicianul si poetul Sergiu Cioiu, lanseaza noul album discografic, produs de Casa de Discuri EUROSTAR:
Telesport si Vox News si-au pierdut licentele audiovizuale, dupa ce le-au fost retrase de Consiliul National al Audiovizualului, devenind astfel primele televiziuni de sport, respectiv stiri din audiovizualului romanesc care se inchid.
Romtelecom schimba identitatea vizuala a canalului TV Dolce Sport Incepand de vineri, 1 iunie, de la ora 18.30, televiziunea de sport a Romtelecom, Dolce Sport, are o noua identitate vizuala, schimbare facuta in contextul in care pe parcursul verii se vor difuza campionatul Euro 2012 si Jocurile Olimpice de la Londra, a anuntat vineri operatorul de comunicatii electronice.
Liga 1, etapa a 7-a: Program si televizari Liga 1 revine dupa trei saptamani de pauza cu etapa a VII-a care se va desfasura ȋn perioada 13 septembrie si 16 septembrie. Liga 1, etapa a 7-a:
Inima sufera mai ales daca se imbolnavesc arterele care ii aduc necesarul de sange si implicit de oxigen atat de necesar pentru ca muschiul inimii sa functioneze optim. Excesul de greutate, colesterol, tigari, un pic de diabet si hipertensiune arteriala si arterele inimii se infunda iar inima oboseste.
Antena 3 : ... Romanii au pasit in Anul Nou alaturi de Antena 3 Miliarde de oameni au sarbatorit Anul Nou si in intreaga lume au avut loc petreceri in strada. Si bucurestenii au avut parte de un spectacol grandios.
Ieri, a avut loc deschiderea anului universitar al Facultatii de Horticultura Bucuresti, la care au participat Rector Sorin Mihai Campeanu - Presedintele CNR, Presedintele AUF, Prorector Florin Stanica - enciclopedia usamv, responsabil Centrul de Cercetare Hortinvest, Coordonare Serviciu International " Burse, Prorector Razvan Teodorescu - responsabil Centru de Consiliere si Orientare in Cariera, Statiuni didactice si de cercetare Moara Domneasca, Pietroasa, Istrita, Prorector Dumitru Dragotoiu - zootehnie, nutritie, hrana sanatoasa si Decanul Facultatii de Management si Dezvoltare Rurala - Toma Dinu - Prezentare Targ Agroturism si responsabil Centrul de Consiliere si Orientare in Cariera - Oana Mihalascu.
Internetul si posibilitatile oferite de acesta utilizatorilor si advertiserilor au facut ca acest mediu sa subziste pe piata autohtona chiar si in an de criza, atragand venituri de 25,5 milioane de lei in primul semestru al lui 2009.
Trupa de improvizatie Obligo, indragita de public de peste 8 ani si apreciata in cadrul emisiunilor Romanii au Talent (Pro Tv) si IUmor (Antena 1), vine in fata publicului cu un concept unic pe piata show-urilor din Romania:
Ce petreceri vor fi in marile orase din tara Concerte in aer liber, sampanie si focuri de artificii - asa vor petrece Revelion 2014 romanii care nu si-au facut rezervari la petreceri private sau nu si-au rezervat o cabana la munte.
Comisia parlamentara speciala care repartizeaza timpii de antena pentru campania premergatoare referendumului a stabilit ca Traian Basescu va avea acces la posturile publice de radio si televiziune doar pe timpii cedati de un partid politic.
Talk show-ul "Vorbe grele", prezentat de Victor Ciutacu, nu va mai fi prezent in grila de toamna a postului Antena 2, jurnalistul urmand sa realizeze emisiunea la o alta televiziune si sa isi continue activitatea la Jurnalul National, unde este redactor-sef.
Gadea, anunt privind revenirea la Antena 3. ... Andi Sarbu) Mihai Gadea revine la Antena 3 dupa o absenta de cateva zile.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
Pentru a se mentine in forma atat pe scena, cat si in viata cotidiana, Adina Postelnicu, blonda sexy de la trupa Heaven, face sport si foloseste creme de corp si uleiuri de masaj de la prietena ei, Oana Turcu (Ardes Cosmetici).
google-analytics.com