Cautare

2633 de rezultate pentru "antena 1 pitesti sc turism muntenia sa" (6.73 secunde)
Zilele acestea, Autoritatea pentru Turism va avea un nou presedinte, dupa demisia lui Ovidiu Iuliu Marian, insa Berceanu nu a dorit sa avanseze un nume. "Sa speram ca viitorul presedinte al ANT va fi un om din interiorul turismului romanesc, care a facut si face in continuare turism.
Comisia Europeana de Transport si Turism crede ca investitiile substantiale si o infrastructura serioasa vor face din porturile de la varsarea Dunarii in mare si din Delta locurile preferate ale turistilor straini.
Ministerul Turismului, care detine 82,27% din actiunile SC Litoral S. ... din Constanta, a decis pe 10 martie schimbarea conducerii unicei agentii de turism pe care o mai detine pe litoralul romanesc.
Agentia Eximtur a vandut in perioada 1 mai-19 iulie pachete turistice prin tichete de vacanta in valoare de 765. ... Reprezentanta Eximtur a spus ca spera ca scaderea din acest an a pietei de turism sa fie de numai 20%, si nu 40% cat estimase anterior.
este si cazul organizatiei PNL Mangalia, care se pregateste atat de alegerile interne, cat si de cele din toamna, pentru presedintia tarii, cand se doreste obtinerea unui scor cat mai bun, care sa il ajute pe candidatul partidului, Crin Antonescu.
Autoritatea Nationala pentru Turism (ANT) a luat a puricat restaurantele, hotelurile si agentiile de turism, iar amenzile date s-au ridicat la cateva sute de milioane de lei, potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT).
Conform declaratiilor oficiale facute de catre Sorin Crivtonencu, presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism, datorita faptului ca tara nostra nu are inca o strategie in turism, in cursul acestui an va fi elaborata o astfel de metoda care sa sprijine dezvoltarea, in baza colaborarii dintre minister, asociatiile de profil din tara si institutii specializate din strainatate.
Potrivit lui Iulian Andrei, presedintele Comisiei de turism intern din cadrul Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), alti cativa factori importanti care vor duce la scumpirea tarifelor sunt cresterea costurilor la utilitati, impozitele si inflatia.
Strategia turismului romanesc pentru acest an este atragerea unui numar cat mai mare de turisti chinezi, au declarat ieri, in cadrul coferintei de presa sustinute cu ocazia deschiderii Targului National de Turism, reprezentanti ai Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT).
Turismul este influentat de foarte multi factori in afara celor climaterici, printre care si atacurile teroriste care reprezinta o lovitura extrem de puternica si pentru agentiile de turism autohtone.
Reprezentantii Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT) au precizat, intr-un comunicat, ca au fost cateva renuntari pentru Sharm El Sheikh incepand cu 8 august, dar aceasta situatie se va remedia pe termen mediu.
Claudiu Bradatean, directorul executiv al Asociatiei pentru Turism Bucovina, ne-a spus ca „in fiecare an numarul turistilor straini care viziteaza Bucovina creste cu aproximativ 10-15%“.
Reprezentantii Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) sunt de acord cu declaratiile presedintelui Traian Basescu referitoare la calitatea slaba a serviciilor din turism. Totusi, in opinia lor, nu trebuie sa bagam in aceeasi oala intreg turismul romanesc. In fata turistului nu trebuie sa apara orice necalificat!
Cei care vor sa petreaca Revelionul la munte sau in statiunile balneare ar trebui sa se grabeasca si sa-si rezerve un loc. Potrivit reprezentantilor agentiilor de turism, pana acum s-a vandut aproximativ 70% din oferta interna, iar cele mai cautate statiuni au fost Poiana Brasov, Busteni Sinaia.
Gripa aviara are consecinte grave si in turism, iar reprezentantii firmelor din domeniu se tem ca scoaterea litoralului romanesc din destinatiile unuia dintre cei mai importanti tour-operatori straini (TUI) le va aduce numai necazuri.
In 2006, se asteapta ca economia diversificata a turismului si calatoriilor sa contribuie cu 4,8% din PIB-ul tarii si sa reprezinte 485.000 de locuri de munca, adica 5,8% din totalul angajarilor, se arata in raportul organizatiei mondiale.
Pentru perioada 1 mai - 15 iunie, majoritatea agentiilor de turism au pus in vanzare locuri la programul social in hoteluri de trei stele de la malul Marii Negre.
Hotelierii reuniti in Asociatia Patronala "Mamaia" si-au desemnat ieri patru reprezentanti care sa le apere interesele in fata autoritatilor centrale, in sensul anularii Ordonantei plajelor.
Sambata, la hotelul Ibis din Constanta, revista "Descopera Romania" a lansat programul "re-Descopera litoralul!", eveniment la care au fost invitati sa participe autoritatile locale si centrale, precum si factori de decizie sau implicati in desfasurarea activitatii turistice pe litoralul romanesc.
Statisticile arata ca numarul total de turisti care au vizitat litoralul romanesc al Marii Negre a crescut cu 5% in 2006 fata de anul precedent, potrivit purtatorului de cuvant al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), Traian Badulescu, citat de NewsIn.
google-analytics.com