Cautare

2633 de rezultate pentru "antena 1 pitesti sc turism muntenia sa" (2.87 secunde)
Companiile pot obtine sume nerambursabile din fondurile structurale pentru productie, servicii, constructii, turism, pentru tehnologia informatiei, pe diverse programe care devin active din luna martie.
Companiile pot obtine sume nerambursabile din fondurile structurale pentru productie, servicii, constructii, turism, pentru tehnologia informatiei, pe diverse programe care devin active din luna martie.
Aproximativ 40.000 de turisti din Republica Moldova vor veni in acest an in Romania, in crestere cu 30% fata de nivelul din 2007, sustine Mariana Iuga, seful Biroului de Turism al Romaniei la Chisinau. ... Anul acesta speram sa inregistram aproximativ 10.000 de clienti", a spus Iuga.
In urma discutiilor purtate s-au convenit noii pasi care trebuie parcursi de angajatii care doresc sa primeasca bilete de odihna sau tratament, existand sanse ca, incepand de saptamana viitoare, siderurgistii sa poata beneficia efectiv de facilitatea prevazuta in Contractul Colectiv de Munca si sa-si petreaca concediul cu bani mai putini.
Agentiile de turism membre ale ANAT au inregistrat anul trecut o cifra de afaceri cumulata de 4,45 miliarde de lei (1,25 miliarde euro), a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, Dragos Anastasiu, presedintele asociatiei.
Agentiile de turism din România au vândut deja aproape 80% din pachetele turistice destinate sarbatorilor de iarna, oferte care se vor epuiza în primele zile ale lunii urmatoare, a declarat consultantul Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), Traian Badulescu.Acesta a mentionat ca, în ceea ce priveste Austria, cea mai solicitata destinatie externa, nu se mai gasesc decât pachete ce pornesc de la 800 de euro, în conditiile în care acum o luna se puteau gasi oferte pentru acesta tara cu preturi începând de la 250 de euro.
Compania daneza Weco Travel, care a achizitionat pachetul majoritar de actiuni al agentiei de turism Alto Tours din Bucuresti, si-a propus ca in urmatorii doi ani sa aloce circa cinci milioane de euro pentru a prelua inca trei agentii din Romania.
In ceea ce priveste cei mai bogati afaceristi din Oltenia, acestia sunt Fratii Panait (auto, imobiliare), cu o avere evaluata la 47 - 50 de milioane de euro, urmati de Nicolae Sofianu (imobiliare, constructii, turism), care are o avere evaluata la 46 - 50 de milioane de euro.
Am ales in ultimii ani sa-mi petrec vacantele de vara in Grecia, prin Agentia de Turism Hello Holidays.
"Scopul nostru este sa generam aceasta prima vizita si, din pacate, aici avem de combatut anumite sabloane pe care strainii inca le mai au despre Bucuresti, ca este un oras nesigur, cu caini vagabonzi, in care nu ai ce sa faci sau unde esti furat la tot pasul, cu prostitutie sau mizerie.
In acest an, statiunile turistice de la Marea Negra au ajuns sa fie nu doar destinatii de weekend, ci destinatii pentru concediu, multi turisti renuntand in acest an la ofertele vecinilor bulgari sau ale celor din Grecia si Turcia.
Programul are toate sansele sa devina unul de succes, avand in vedere ca nu mai putin de 70 de agentii de turism din toata vor pune umarul la popularizarea lui in randul turistilor straini.
Daca in majoritatea cazurilor, femeile sunt cele care aleg destinatiile de vacanta in cuplu, in perioada 1-8 martie rolurile se schimba, iar domnii vin neinsotiti in agentiile de turism pentru a achiziționa un sejur in locuri precum Grecia, Spania sau Turcia, pe care sa-l daruiasca doamnelor din viata lor.
OCTAVIAN STIREANU) Multi s-au aratat surprinsi ca noul premier n-a refuzat invitatia de a merge, marti seara, la Antena 3. ... Nu mai trebuie sa intre prin efractie. ... Venirea premierului la Antena 3 este un semnal in acest sens si o testare a situatiei.
Dezavantajul acesteia este insa ca ofera acoperire pe o distanta mai mica decat frecventa de 2.4 GHz, astfel ca trebuie sa pozitionezi routerul cat mai bine. - Antene - Orice router wireless beneficiaza de o antena pentru propagarea semnalului.
'Revenita pe sticla dupa o izbanda de mamica, Oana Stancu nu pare dispusa sa se conformeze politicii obediente a Antenei 3 fața de Victor Ponta si iese din front.
Modificarile care vor fi aduse legii pietei de capital ar trebui sa prevada ca un procentaj de 20% din actiunile Bursei de Valori Bucuresti (BVB), atunci cind aceasta institutie se va transforma in societate pe actiuni, sa poata fi achizitionat de cele cinci societati de investitii financiare (SIF), a declarat Viorel Munteanu, director in cadrul societatii Muntenia Invest, care administreaza SIF Muntenia.
Reprezentantii Erste Bank, institutia financiara care a castigat licitatia pentru BCR, au declarat recent ca sunt interesati sa faca o oferta pentru actiunile detinute de SIF-uri.
Toate cele 8 companii participante la privatizarea Electrica Muntenia Sud au respectat regulile si procedurile de ofertare si selectie.
Compania italiana Enel va prelua un pachet de actiuni reprezentand 67,5% din capitalul social al companiei Electrica Muntenia Sud, pentru care va achita 820 de milioane de euro, a anuntat la inceputul acestei saptamani Ministerul Economiei si Comertului (MEC).
google-analytics.com