Cautare

2633 de rezultate pentru "antena 1 pitesti sc turism muntenia sa" (2.72 secunde)
Fundatia Romtens, in colaborare cu partenerii sai - Universitatea de Studii din Perugia - Italia, SC.
In ceea ce priveste valorile termice medii, specialistii ANM estimeaza, in perioada analizata, valori de temperatura intre 15 si 23 de grade Celsius in Moldova, intre 18 si 23 de grade Celsius in Muntenia, intre 19 si 23 de grade Celsius in Banat, iar temperaturi ceva mai scazute, intre 16 si 20 de grade Celsius, se vor semnala doar in zona Transilvaniei.
Cu toate acestea, instabilitatea atmosferica nu va lipsi, aerul cald venit dinspre nordul Africii urmand sa acumuleze umezeala in trecerea sa peste Marea Mediterana.
Daca in primele zile din iulie vremea rea parea sa dea inca de furca turistilor, meteorologii ne asigura ca la mare soarelesi-a intrat deja in drepturi. Astfel, reprezentantii agentiilor de turism sunt convinsi ca in iulie si august vor reusi sa egaleze vanzarile de anul trecut.
Incertitudinea si balbaiala din politica fiscala romaneasca duc la blocarea activitatii contractarilor din turism, potrivit reprezentantilor Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT).
Iar in ceea ce priveste lemnul, Basescu spune ca trebuie sa exportam mobila, si nu cherestea. Presedintele Traian Basescu a declarat ieri, la o dezbatere organizata la Camera de Comert si Industrie a Romaniei, ca tara noastra poate obtine fonduri din turism, agricultura, exportul de mobila si autoturisme.
Reprezentantii Asociatiei Delta Dunarii Turism estimeaza pierderi de circa 10 milioane de euro in urma descoperirii virusului gripei aviare in Delta, pierderi care provin din cifra de afaceri nerealizata in cel de-al IV-lea trimestru al anului.
La aceasta data, numarul turistilor este destul de redus, vremea se pare ca nu mai tine cu cei care ar fi dorit sa petreaca un sejur la malul marii in liniste, in septembrie, luna mai putin aglomerata decat perioada de varf de sezon, si evident mai ieftin.
Numarul unitatilor de cazare din Dolj este în crestere, desi, din cauza pozitionarii în zona de câmpie, judetul nu se poate lauda cu un turism de agrement dezvoltat.
M-am gandit ca azi sa va vorbesc despre necesitatea dezvoltarii turismului ca un sector de prestare servicii, turismul contribuind la dezvoltarea economiei prin acumularea de capital in mai multe ramuri de activitati.
Antena 3 a sarbatorit duminica 6 ani de existenta prin rezistenta, varsta pe care o implineste pe 27 iunie. ... Acestia au fost rasfatati cu povesti nestiute ale ultimilor ani, cu editii speciale in care au fost invitati jurnalistii Antena 3, oamenii din spatele micului ecran.
O noua culme a jurnalismului atinsa la Antena 3:
Antenistii Mircea Badea, Radu Tudor si Victor Ciutacu il desfiinteaza pe Victor Ponta Timpii de Antena ai lui Victor Ponta au expirat. ... Mircea Badea a scris pe blog ca prefera sa-l voteze pe Basescu. ... Umilit de ziaristii de la Antena 3, Victor Ponta nu a comentat, inca.
Craiova asteapta oaspeti din toata tara la aniversarea Antena 3. ... Vedetele Antena 3 vor fi gazde ale evenimentului si vor transforma seara de joi intr-una de neuitat.
Antena 3 : ... Romanii au pasit in Anul Nou alaturi de Antena 3 Miliarde de oameni au sarbatorit Anul Nou si in intreaga lume au avut loc petreceri in strada. ... Peste 50.000 de romani au pasit in Anul Nou alaturi de Antena 3 in Piata Constitutiei.
Istoria sa tulburatoare a lasat in urma palate splendide, biserici, moschei si bazaruri exotice. ... Daca nu ati ajuns pana acum la Istanbul, va invitam sa petreceti acolo cateva zile. ... Ziua 1: PITESTI;
CATALINA PORUMBEL modereaza cu succes emisiunea ADEVARURI ASCUNSE, de la Antena 3, impreuna cu cei doi invitati, specialisti in stiinte ezoterice si futurologie:
Fima Euroconstruct, care apartine patronilor Golden Blitz, a cA¢stigat licitatia organizata pentru repararea unei portiuni din autostrada Bucuresti -Pitesti.
Platile catre compania de constructii care repara Autostrada Bucuresti-Pitesti au fost sistate de catre Ministerul Transporturilor, din cauza calitatii slabe a lucrarilor, pana la rezolvarea problemelor, a declarat Radu Berceanu, ministrul Transporturilor, citat de Mediafax.
Oltchim va negocia contractarea unui credit bancar de 100 milioane euro pentru finantarea achizitiei activitatii de petrochimie de la rafinaria Arpechim Pitesti a Petrom si asigurarea capitalului de lucru, operatiunile fiind aprobate de companie la sfarsitul lunii decembrie.
google-analytics.com