Cautare

2633 de rezultate pentru "antena 1 pitesti sc turism muntenia sa" (3.83 secunde)
Agentia de turism Mapamond, caci despre aceasta este vorba, activeaza în bransa de 18 ani. Managerul Nicola a început initial ca ghid turistic la fostul Oficiu Judetean de Turism, pe vremea când acesta era de stat.
Agentia de turism Mapamond, caci despre aceasta este vorba, activeaza în bransa de 18 ani. Managerul Nicola a început initial ca ghid turistic la fostul Oficiu Judetean de Turism, pe vremea când acesta era de stat.
Conducerea federatiei anuntase in urma cu cateva zile ca a trimis invitatii la 430 de agenti economici care fiinteaza in turism.
Ofertele agentiilor de turism din Slatina pentru o vacanta în luna septembrie vin cu preturi chiar si cu 35% mai mici decât în vârful de sezon.
La sediul Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta in ziua de joi, 28 august a.c., incepand cu ora 12.00, va avea loc lansarea proiectului "Turism 365 zile pe an" finantat de Uniunea Europeana prin Programul Phare CBC Romania-Bulgaria 2006.
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat, joi, la Gura Humorului, in deschiderea Seminarului National de Turism, ca doreste ca turismul sa devina "un contributor la buget si un creator de locuri de munca".
Astazi, pentru patru zile, si-a deschis portile cea de-a XIII-a editie a Targului National de Turism (TNT). ... De altfel, singurul anunt cu adevarat tentant este pentru cei care se hotarasc sa-si cumpere bilete de la agentiile de turism care oferteaza la targ.
Comisia parlamentara speciala care repartizeaza timpii de antena pentru campania premergatoare referendumului a stabilit ca Traian Basescu va avea acces la posturile publice de radio si televiziune doar pe timpii cedati de un partid politic.
Talk show-ul "Vorbe grele", prezentat de Victor Ciutacu, nu va mai fi prezent in grila de toamna a postului Antena 2, jurnalistul urmand sa realizeze emisiunea la o alta televiziune si sa isi continue activitatea la Jurnalul National, unde este redactor-sef.
Gadea, anunt privind revenirea la Antena 3. ... Andi Sarbu) Mihai Gadea revine la Antena 3 dupa o absenta de cateva zile.
Astfel, SIF Muntenia a anuntat pe 11 octombrie ca a vandut pachetul majoritar de 84,4% din actiuni, in schimbul a peste patru milioane de euro, catre o persoana care a solicitat anonimatul.
SC Turism Felix a incheiat oferta publica primara de vanzare de actiuni, investitorii de pe piata de capital romanesc subscriind in intervalul 10 iulie-18 august 61,71% din pachetul de 77 de milioane de actiuni scos la vanzare prin aceasta oferta.
Tribunalul Arges a admis la inceputul saptamanii cererea Petrom de suspendare a deciziei Agentiei de Mediu Pitesti, potrivit Mediafax. ... Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Pitesti a decis, la finele lui mai, sa suspende autorizatia de mediu a Rafinariei Arpechim Pitesti.
Fabrica de Combustibil Nuclear de la Pitesti isi va dubla productia, incepand cu anul viitor, pentru a putea asigura fasciculele de uraniu necesare viitoarelor reactoare 3 si 4 de la Cernavoda. ... Spre comparatie, FCN Pitesti a fabricat anul trecut un numar de 9.
Lucrarile la cea de-a doua centura a Craiovei vor incepe in toamna acestui an, iar drumul expres Craiova-Pitesti ramane un proiect mort.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a inaugurat vineri lucrarile la noul pod peste raul Dambovita, dintre strada Piatra Craiului si Soseaua Virtutii, parte din proiectul de constructie a 12 kilometri de drum in regim de autostrada, respectiv Splaiul Independentei - Autostrada Bucuresti-Pitesti.
Nemultumit de raspunsul pe care l-a primit la o interpelare precedenta, senatorul PSD de Arges Serban Valeca i-a adresat premierului Emil Boc inca o interpelare in care ii atrage atentia asupra situatiei in care se afla Arpechim Pitesti:
Construirea tronsoanelor Sibiu-Pitesti si Comarnic-Brasov va incepe pana in 2013 Ministerul Transporturilor va incepe pana in 2013 lucrarile de construire a doua importante proiecte de infrastructura rutiera, anume tronsonul de autostrada Pitesti-Sibiu si cel de pe Valea Prahovei, care leaga localitatile Comarnic si Brasov, a spus ieri ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, in cadrul unui seminar dedicat infrastructurii rutiere.
Enel a preluat vineri un pachet de 50% din actiunile Electrica Muntenia Sud (EMS) pentru suma de 395 milioane euro si a devenit actionarul majoritar al companiei romanesti, a anuntat compania italiana Enel printr-un comunicat de presa.
Electrica SA a decis sa externalizeze serviciul de citire a contoarelor pentru cele trei filiale de distributie a energiei electrice, ramase inca in proprietatea statului:
google-analytics.com