Cautare

2631 de rezultate pentru "antena 1 pitesti sc turism muntenia sa" (3.19 secunde)
Partidul National Liberal nu mai este bun asa cum este el acum, condus de Calin Popescu Tariceanu, a hotarat Theodor Stolojan, dar si echipa acestuia, care au prezentat, la Pitesti, platforma-program de relansare a liberalismului.
Iata continutul integral al reclamei sponsorizate de TvFox si care a fost postata prima data in ziua de 1 Decembrie 2017. ... Acest dispozitiv te ajuta sa urmaresti gratuit programe TV!
Calin Popescu-Tariceanu a fost cel mai mediatizat om politic in emisiunile de stiri, difuzate de Antena 1, Antena 3, Pro TV, Realitatea TV si TVR1, in perioada pre-campaniei, 9 - 21 octombrie, el fiind urmat de Traian Basescu, Gigi Becali si Dumitru Dragomir, potrivit unei monitorizari a CNA.
Fondator si director general al agentiei de turism J'Info Tours, Carmen Pavel are o experienta vasta in turism. Trainer in cadrul J'Info Training, Carmen Pavel coordoneaza si livreaza modulele de Agent de Turism, Ghid National Turism si Manager in Turism.
Membrii CNA au aprobat in unanimitate modificarea avizului de retransmisie pentru platforma Digi a RCS&RDS, in sensul scoaterii televiziunilor Antena Group - Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia TV si Gsp TV - din oferta, in urma solicitarii companiei de telecomunicatii.
Tronsonul Pitesti-Sibiu ar putea fi prins in Master Planul de transport ca autostrada Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a anuntat joi, in urma unei intalniri cu reprezentantii Uzinelor Dacia Mioveni, ca va discuta si va analiza posibilitatea ca tronsonul Pitesti - Sibiu sa fie prins in forma finala a Master Planului General de Transport ca autostrada, in doua faze, anunta Mediafax.
Cercul vicios Turist roman - agentie de turism - touroperator Circa 80 % din reclamatiile primite de echipa de la www.AsistentaPentruConsumatori.ro se refera la servicii de turism defectuoase, care au vizat destinatii externe.
Sondajul - ce include si comparatii cu posturile comerciale - incearca sa evalueze perceptia publicului asupra TVR si, desi nu abordeaza probleme precum independenta sau influenta politica asupra institutiei, incearca sa evalueze credibilitatea si capacitatea televiziunii de a-si indeplini misiunea publica.
Antena 3 si-a schimbat fotografia de profil (foto): un grupaj cu vedete si jurnalisti din Antena, insotita de un text: ... Haideti sa ne intalnim din nou, sa fim impreuna, sa fim puternici! ... Am fost zeci de mii cand ne-au lovit sperand sa ne doboare.
Pe langa postura jenanta in care i-a pus Dinu Patriciu prin declaratia cum ca ar fi "cotizat" si la PSD, liberalii trebuie sa tina piept atat atacurilor din afara partidului, cat si din interior, dar sa-si vada si de activitatea de zi cu zi, una dintre cele mai importante preocupari, pe langa integrarea in UE, fiind si aceea a turismului romanesc.
Comitetul interministerial pentru turism Jurnalul National informeaza: Miniguvern pentru Elena Udrea Ca sa coordoneze strategia de turism, Boc a pus-o sefa peste 4 ministri.
Magda Marincovici) Asociatia pentru Protectia Consumatorilor (APC) solicita Guvernului Romaniei adoptarea, de indata, a unei ordonante de urgenta care sa prevada constituirea unui fond de garantare a pachetelor de servicii turistice achitate, in avans, de consumatori.
Emisia Antena 1 va fi intrerupta zece minute, la ora de maxima audienta.
Problema Antenelor nu este doar sediul, ci una mult mai grava care poate duce, in cel mai rau scenariu, la insolventa Grivco SA si TV Antena 1 SA au imprumutat prin doua credite, luate in 2008, 46 milioane euro pentru care au fost gajate terenuri si cladiri, cele mai valoroase fiind sediul Grivco - acelasi cu al Antena TV Group SA - si cel al Antena 3 SA.
Pana la aceasta data au fost angajate 100 de persoane, urmand ca lunile viitoare furnizorul Ford sa mai angajeze 60 de persoane.
Un grup infractional suspectat de contrabanda cu tigari a fost destructurat de politisti ai Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti. In urma unui flagrant organizat in weekend, au fost depistati doi dintre membrii gruparii, in timp ce intentionau sa vanda 90.000 de tigarete de contrabanda.
Ministerul Economiei si Comertului (MEC) a decis sa suplimenteze pentru privatizarea Electrica Muntenia Sud numarul de ofertanti admisi la negocieri, urmind sa discute in ultima etapa a procesului cu cinci companii interesate sa preia producatorul de energie electrica, fata de doua, cum era stabilit initial.
Antena 3, cel mai amendat post tv • Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a aplicat anul trecut 251 de sanctiuni, dintre care 112 amenzi in cuantum de 2.170.500 de lei si 137 de somatii, se arata in raportul de activitate al institutiei, postat joi pe site-ul CNA.
Agentiile de turism castiga bani frumosi din organizarea de vacante si concedii. ... Cel mai indicat este ca sediul agentiei sa fie intr-o zona centrala sau la intersectia unor drumuri importante si circulate. Sunt doua tipuri de agentii de turism:
La ROMEXPO incep Targul de Turism al Romaniei si Romhotel 11.000 de metri patrati pentru vacante si dotari hoteliere Pe 13 noiembrie la ROMEXPO incep doua dintre cele mai asteptate evenimente ale toamnei:
google-analytics.com