Cautare

1478 de rezultate pentru "antena 1 pitesti sa spanzurat" (3.01 secunde)
MASCULIN 1.500 m liber 1. ... Bogdan Mihai Petre (CSS Ploiesti) 16:02,04 200 m spate 1. ... Alexandru Costel Badeata (CSU Pitesti) 02:05,46 50 m fluture 1. ... Sergiu Denis Deznan (CS Olimpia Bucuresti) 00:24,96 200 m bras 1.
Istoria sa tulburatoare a lasat in urma palate splendide, biserici, moschei si bazaruri exotice. ... Daca nu ati ajuns pana acum la Istanbul, va invitam sa petreceti acolo cateva zile. ... Ziua 1: PITESTI;
"In ziua de 31.01.2011, intre orele 13.30 - 16.45 la sediul unui partid politic, Filiala Arges din Pitesti, (PSD n.red.) s-a desfasurat o actiune de protest la care au participat un numar de aproximativ 350 - 400 membri si simpatizanti care si-au exprimat nemultumirile ca urmare a arestării Presedintelui Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu.
Doi oameni au murit intr-un accident care a avut loc luni noapte, pe A1 Bucuresti - Pitesti. ... Circulatia este blocata de ore intregi si zeci de soferi asteapta sa se reia, relateaza Romania TV.
Antena 3: ... Cum apare fostul politist in noaptea in care a fost UCISA Elodia Doua probe cerute de avocata familiei Ghinescu ar putea sa il ingroape definitiv pe fostul politist. ... Avocata familiei Ghinescu a prezentat judecatorilor probe care ar putea sa inchida definitiv dosarul uciderii Elodiei.
"Spune noua, fermecatorule, cu ce vraji ai facut sa cada capistea cu idolii nostri?" Si se sfatuia boierul cu ai sai cu ce fel de chinuri sa-l piarda pe Corneliu. ... pentru aceea, nu era vreme ca sa chinuiasca pe Corneliu.
De asemenea, Geoana a criticat si atitudinea PD de a-l sprijini pe presedintele suspendat, afirmand ca democratii "se agata disperati, ca funia de spanzurat" de Basescu.
Voiculescu a precizat, intr-o conferinta de presa extraordinara, ca PC este preocupat de subiectul persoanelor evacuate din casele nationalizate, avand in vedere ca "au fost situatii grele, cu unii batrani care s-au spanzurat, au murit pentru ca nu au mai avut unde sa stea".
Dupa ce au muncit destul de mult ca sa treaca proiectul care viza rezolvarea situatiei chiriasilor nevoiti sa plece din casele nationalizate, conservatorii sunt acum nemultumiti de faptul ca, desi legea a trecut de votul Parlamentului, presedintele Traian Basescu intarzie promulgarea ei.
Ea se intreaba, in cazul in care conturile lui Ceausescu nu exista, de ce acesta a fost condamnat, de ce fratele acestuia s-a spanzurat, in pivnita, la Viena, de ce s-a sinucis presedintele completului de judecata care l-a condamnat pe Ceausescu, de ce pilotul care l-a dus pe Ceausescu a facut acelasi gest disperat si de ce ni s-a spus ani la randul ca armata nu a tras, cand de fapt a tras.
Sa nu vorbim de funie. ... Cocos, Udrea - cu ale ei schelete din dulap, Sandu, Videanu si altii ca ei, probabil mai multi decat am banui sau ne-ar place sa credem ca sunt, au trait bine.
Csibi Barna, functionarul public care l-a spanzurat simbolic pe Avram Iancu, putea fi demis mult mai usor. Din 2009, Csibi Barna era asociat al unei firme, iar din aprilie 2011 a devenit unic administrator al respectivei societati comerciale.
Festivitatea este deschisa de cel mai varstnic barbat din familie care ciocneste primul ou rosu cu sotia sa, apoi ciocneste oua cu toti ceilalti. ... Fiecare membru al familie trebuie sa manance mai intai un ou sfintit dupa care consuma din toate bucatele sfintite la biserica.
Povestea sfasietoare a Gabrielei Dorgai pare o piesa de teatru pe care fara sa vrea actrita a jucat-o.
Legile necrise ale unei puscarii ii determina pe pedofili sa-si ia viata dupa primele nopti in celula.
DUMITRU TINU, ACTIONARUL MAJORITAR AL ZIARULUI ADEVARUL 1 ianuarie 2003- o veste a zguduit redactia Adevarul. ... A urmat inmormantarea, speculatiile si o ancheta a Politiei care a fost nevoita sa elucideze cauza mortii suspecte.
- De la inceput ati vrut sa faceti medicina de urgenta? ... In ultimii ani, UPU este din ce in ce mai aglomerata si nu atat din vina pacientilor, cat a celor care ii indruma sa mearga la UPU. ... Pot sa spun ca suntem dotati la standarde internationale:
Cornel Nistorescu) De ce o fi iesit badia Augustin Lazar, cu aerul lui de colonel la pensie, sa ne spuna de ce nu-i buna o amnistie? ... Ca sa dea o proba in fata romanilor ca nu are nivel nici de contabila cu studii liceale?
Prima stire, venita pe surse, lasa sa se intrevada posibilitatea unui asasinat. ... Anda Maleon avea o alcoolemie de 2,40 la mie, iar Bogdan Maleo 1,70 la mie.
Cea care urma sa-i devina soacra nu era deloc multumita si facea tot posibilul sa o desparta pe fata de fiul ei. ... Vineri, Catalina a decis sa recurga la un gest extrem, noteaza sursa citata. ... I-a trimis si un ultim mesaj lui Gigi si apoi s-a spanzurat.
google-analytics.com