Cautare

1940 de rezultate pentru "antena 1 pitesti policistul de la permise filmat" (3.48 secunde)
Actrita a avut chiar un rol de stripteuza in filmul britanic "Nice Guy", pe care l-a interpretat cum a stiut mai bine, dupa ce "a luat lectii" de la Demi Moore!
Cum s-a schimbat viata actorilor care L-au interpretat pe Iisus Povestea lui Iisus fascineaza omenirea de peste 2000 de ani, dar rolul lui Iisus s-a transformat intr-un adevarat miraj pentru actorii de la Hollywood.
Din aceasta dorinta s-a compus si noul single Gipsy Casual â€" Yalla Ya Habibi, pentru care s-a filmat un videoclip incendiar la ruinele Cetatii Histria. ... Vrem sa ajungem la seici si sa-i facem sa danseze pe muzica noastraJ!
Piesa se numeste Amintiri si a fost compusa de Carla's Dreams si produsa de Alex Cotoi si Claudiu Ursache, lansata la Global Records, casa de discuri la care este semnata Nicoleta Nuca.
INNA -Gimme Gimme (Official Video) https://www.youtube.com/watch?v=Jr4TMIU9oQ4 Este o piesa fresh compusa de INNA impreuna cu David Ciente (Dale Papi - Lariss), Marco & Seba, cei care au compus si produs cele mai mari si cunoscute hituri ale artistei (Marcel Botezan, Sebastian Barac), Breyan Isaac (a lucrat cu David Guetta, FloRida, Pitbull) si Elena Vasile.
Carla's Dreams isi bucura si isi surprind fanii cu piese variate ca mesaj, care aduna milioane de vizualizari pe YouTube. Ultimul single lansat, Antiexemplu, a depasit 10 milioane de vizualizari la numai o luna de la lansare si a luat cu asalt radiourile.
De data aceasta artista apare in rolul unei femei absolut seducatoare. Iar un asemenea clip nu putea sa nu aiba un invitat cu totul special, deloc strain camerelor de filmat.
https://youtu.be/xQvbTM8SjJo?list=PL6592D7A1BD957112 Mi-ai luat mințile este una dintre cele mai frumoase declaratii de dragoste. Este un mod de a spune ca nu mai poti face nimic pentru a-ti potoli pofta de viata pe care ti-o da o persoana anume.
JUNO & SHIFT au lansat clipul piesei Dumbada, un material filmat intr-un club din Barcelona si pe strazile din Bucuresti. Piesa este destinata distractiei cu un pic de taboo”, dupa cum spune JUNO. - Dumbada e un banger de club.
INNA lanseaza primul single Iguana de pe albumul YO, compus integral de artista si produs de David Ciente. ... Iguana” are un sound nou, diferit, exotic, cu un mesaj pozitiv, de empowerment, asa cum a fost si piesa anterioara RA”.
FARCAS) In iulie 2009, un canal italian de televiziune a difuzat interviul luat unei femei de 40 de ani din Sardinia, pe nume Giovanna Podda (foto), care afirma ca a fost, de repetate ori, rapita de extraterestri si inseminata artificial de 18 ori, de niste omuleti cenusii, iar ultima oara si de aratari dintr-o alta rasa.
Fostul politician Cristian Boureanu a fost filmat in timp ce isi agresa fiica in mijlocul drumului, iar adolescenta striga dupa ajutor. Politistii ajunsi la fata locului i-au dus pe amandoi sa dea declaratii.
Aparitie luminoasa misterioasa de Craciun Un obiect neidentificat a fost vazut, timp de circa 2 minute, pe cerul Romaniei, in noaptea de luni 25.12.2017 spre marti 26.12, au relatat agentiile de stiri.
Profesorul de religie filmat in timp ce s-ar fi masturbat in fata elevilor de la o scoala din Copsa Mica unde preda nu a facut gesturi obscene, ci sufera de o boala incurabila in zona inghinala.
Cea care va invita la stiri in fiecare seara si Calin, cel care ne culegea de peste tot lumea si o arata in imagini, au plecat sa cunoasca intregul univers. Un crunt accident de circulatie le-a retezat drumul prin viata.
Unii taximetristi obisnuiesc sa aiba ocupatii periculoase la volan. Un conducator auto din Vaslui, de exemplu, a fost filmat de un client in timp ce juca la pacanele si este cautat acum de politisti, iar un alt sofer de taxi din Cluj avea pornite 10 ecrane pe bord.
Imagini incredibile in Brasov acolo unde un copil a fost filmat in trafic la volanul unei masini. In imaginile filmate, de un alt participant la trafic, se vede copilul si un barbat aflat pe scaunul din dreapta.
O furtuna puternica a facut prapad pe insula Thassos din Grecia. Turistii romani au primit mesaje de avertizare pe telefon si au filmat strazile inundate.
Un angajat de la Serviciul Parcari din Arad a fost filmat cum se clatina printre masini in timp ce incerca din rasputeri sa vada cine a incalcat regulile, scrie aradon.ro. Si-a dat demisia azi dupa ce imaginile au ajuns la sefi, care deja incepusera ancheta.
"Marita", debutul in lungmetraj al regizorului Cristi Iftime, a aparut in cinematografe pe 1 decembrie, avand avanpremiera la Cinema Muzeul Taranului.
google-analytics.com