Cautare

1940 de rezultate pentru "antena 1 pitesti policistul de la permise filmat" (8.52 secunde)
Lucrarile la cea de-a doua centura a Craiovei vor incepe in toamna acestui an, iar drumul expres Craiova-Pitesti ramane un proiect mort.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a inaugurat vineri lucrarile la noul pod peste raul Dambovita, dintre strada Piatra Craiului si Soseaua Virtutii, parte din proiectul de constructie a 12 kilometri de drum in regim de autostrada, respectiv Splaiul Independentei - Autostrada Bucuresti-Pitesti.
Nemultumit de raspunsul pe care l-a primit la o interpelare precedenta, senatorul PSD de Arges Serban Valeca i-a adresat premierului Emil Boc inca o interpelare in care ii atrage atentia asupra situatiei in care se afla Arpechim Pitesti:
Boagiu zice ca a tras 4% fonduri UE, cifrele Finantelor vorbesc de 2,6%. Autostrazile peste Carpati o iau de la zero.
Baietii de la DEEPCENTRAL revin cu o noua piesa in limba romana, "Sus pana la cer", cantec ce vine ca o continuare a super hit-ului "O Stea", lansat in 2012, single ce a devenit una dintre cele mai ascultate melodii din Romania in 2013.
Ieri, s-a lansat online SLEDGEHAMMER, noul single intepretat de Rihanna. ... este primul videoclip muzical filmat in format IMAX si-si va face debutul si in toate cinematografele IMAX din lume. In Romania, Sledgehammer va putea fi vazut in cinematografele IMAX din rețeaua Cinema City incepand de vineri, 1 iulie.
Alexandra Stan incepe anul in forta, cu lansarea unui nou videoclip de pe albumul Alesta, lansat in Romania pe 9 martie anul trecut.
Profitand de un interviu la ProVest, Traian Basescu a lansat un atac dur la adresa celor care au sustinut teza ca Tamplarul si Electricianul din Irak nu erau doi amarati plecati in lume pentru a castiga o paine, ci doi agenti trimisi de Serviciile Secrete romanesti pentru a-i spiona pe americani.
Antena 3 a sarbatorit duminica 6 ani de existenta prin rezistenta, varsta pe care o implineste pe 27 iunie. O zi pe care televiziunea a sarbatorit-o alaturi de telespectatorii ei.
O noua culme a jurnalismului atinsa la Antena 3:
Antenistii Mircea Badea, Radu Tudor si Victor Ciutacu il desfiinteaza pe Victor Ponta Timpii de Antena ai lui Victor Ponta au expirat. ... Umilit de ziaristii de la Antena 3, Victor Ponta nu a comentat, inca.
Craiova asteapta oaspeti din toata tara la aniversarea Antena 3. Startul mega-concertului va fi dat la orele 19.00 Peste doar cateva ore, Craiova va deveni capitala Antena3.
Antena 3 : La multi ani, 2013! Romanii au pasit in Anul Nou alaturi de Antena 3 Miliarde de oameni au sarbatorit Anul Nou si in intreaga lume au avut loc petreceri in strada. Si bucurestenii au avut parte de un spectacol grandios.
Aventura americana" va disparea de pe micile ecrane, cel putin temporar, informeaza 9AMNews. ... Aventura americana", difuzate pe Antena 1, Anamaria Prodan a ajuns sa rezilieze contractul cu postul de televiziune. Impresara de fotbal este suparata dupa ce a constatat ca este ironizata de colegii din trustul Intact.
In Uniunea Europeana exista la ora actuala 110 tipuri diferite de permise de conducere. Ele vor fi inlocuite cu un singur permis de conducere in UE cel tirziu in 2012, acesta urmind sa aiba dimensiunile unui card bancar.
53 de permise de conducere au fost retinute astazi, intre orele 10.00 - 13.00, de catre politistii rutieri, in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
CATALINA PORUMBEL modereaza cu succes emisiunea ADEVARURI ASCUNSE, de la Antena 3, impreuna cu cei doi invitati, specialisti in stiinte ezoterice si futurologie:
Desi emisiunea inregistra audiente bune, Bendeac a fost interzis din pricina faptului ca a filmat o scena cu Radu Banciu, un cunoscut adversar al lui Mircea Badea si al lui Dan Voiculescu, scrie Libertatea.ro.
Desi emisiunea inregistra audiente bune, Bendeac a fost interzis din pricina faptului ca a filmat o scena cu Radu Banciu, un cunoscut adversar al lui Mircea Badea si al lui Dan Voiculescu, scrie Libertatea.ro.
Antena 3: ... Cum apare fostul politist in noaptea in care a fost UCISA Elodia Doua probe cerute de avocata familiei Ghinescu ar putea sa il ingroape definitiv pe fostul politist.
google-analytics.com