Cautare

1509 de rezultate pentru "antena 1 pitesti bucatar" (3.37 secunde)
A fost invitat permanent la Sinteza zilei cu Mihai Gadea (Antena 3), moderatorul emisiunilor Zig-Zag (Antena 3) si Ora presei (Antena 2).
A colaborat cu mai multe posturi de televiziune, printre care TVR 1, Antena 1 si Pro TV.
Andreea Berecleanu a vorbit pentru prima data, pentru Antena Stars, despre motivele principale care au dus la decizia extrema a separarii: ... Incepand cu 1996, ea a prezentat intotdeauna stirile cu fostul ei sot, Andrei Zaharescu, fie ca a fost vorba de Stirile Pro TV, sau de Observatorul Antenei 1.
Antena 3 : ... Aceleasi nume pentru sefia Parchetelor au fost vehiculate si de social-democratul Madalin Voicu, marti seara, la Antena 3.
Antena 3 a initiat o petitie: ... Peste 32.000 de semnaturi, in doua ore Antena 3 a decis sa raspunda jignirilor presedintelui Traian Basescu de joi seara, printr-o noua petitie, prin care cere demisia sefului statului.
Cand au observat unele interferente pe ecran, au crezut ca poate vantul a rasucit antena. ... A vazut ca antena e in ordine, dar deasupra casei se afla un obiect luminos. ... S-a auzit un zgomot puternic, insotit de o izbucnire de lumina, si antena a cazut la pamant.
Difuzarea acestui film de catre Antena 1 a ridicat valul de oarecare mister care plana asupra acestui documentar. ... Totusi, felul in care s-a a€žexteriorizata€œ regizorul in cadrul dezbaterii de la Antena 1 ne pune in garda asupra scopului pentru care a fost realizata aceasta pelicula.
Cele mai noi stiri din showbiz: https://antenastars.ro/ ? liveVIDEO Antena Stars: https://antenaplay.ro/live/antena-stars YouTube network: Antena TV Group
Jurnalista de la Antena 1, moarta intr-un accident rutier in Ajunul Craciunului Sefa sectiei Social de la Antena 1, Iuliana Gatej, initiatoarea unei sensibile emisiuni dedicate copiilor, ajutorarii celor cu necazuri, a murit in Ajunul Craciunului, joi seara, intr-un accident de masina.
De asemenea, dintre cetatenii romani decedati, 1 din 3 era zidar. ... pentru femei - curatitor, infirmier, ospatar, menajera, hamal, bucatar, asistent medical, vanzator, barman, confectioner, iar in cazul barbatilor - zidar, sofer, mecanic, dulgher, montator, magaziner, sudor, tamplar, hamal, curatitor.
La 1 august Tudor Gheorghe a implinit 57 de ani Mi-e dor sa vad oameni care rad fericiti - Ce v-au adus cei 12 ani de libertate? ... Pentru romanul meu, ce poate fi mai usor decat sa-1 amagesti ca-i scazi intretinerea?
Aceste clipuri arata, de asemenea, ca mintea femeilor este coplesita de interes pentru hranirea familiei si, cel mai adesea, tot un barbat - bucatar expert - ii sugereaza cea mai buna reteta", spune Daciana Sarbu.
Duminica, pe 22 noiembrie, sunt alegeri pentru presedinte, nu pentru postul de bucatar sef la dna Violeta Alexandru, de aceea un astfel de argument este atat de penibil din partea IPP incat nici nu pot sa-l calific", a declarat Kelemen Hunor.
Octav Cozmanca, bucatar-sef in noul partid al stangii Fostii comunisti se reorganizeaza de la zero, intr-un nou partid, alternativa la PSD.
Marcos Antonio, Chef-ul bucatar, ale carui radacini culinare se intind pana la Casa Regala a Spaniei, a pregatit un meniu regal de la opt Curti Regale ale Europei, Retetele folosite de Chef Antonio au fost sintetizate in cartea de bucate lansata de Alteta Sa Principesa Margareta.
1-3, sect. 1, Bucuresti, Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca va organiza actiunea de inscriere in banca de date a solicitantilor de locuri de munca in Spania.
Presedintele a afirmat ca trebuie sa se investeasca in pregatirea personalului din turism, precum receptioner, ospatar sau bucatar. „In turism, avem un potential extraordinar pe care il irosim cu nepasare.
De la inceputul anului si pana in prezent, aproximativ 1.200 de persoane, someri sau angajati au obtinut calificarea in diverse domenii prin intermediul cursurilor de formare profesionala organizate de Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Valcea.
"Ne adresam personalului care functioneaza deja, dar nu este calificat" Proiectul va fi implementat pentru o perioada de aproximativ 12 luni, iar principalele activitati consta in cursuri de calificare/recalificare (ospatar, bucatar) si cursuri de manager in turism.
Studentii interesati de o experienta în strainatate pot opta pentru programe de tip „work and travel“ care includ joburi în restaurante (ajutor de bucatar, ospatar), parcuri de distractie (monitori, îngrijitori), baby-sitter.
google-analytics.com