Cautare

1507 de rezultate pentru "antena 1 pitesti bucatar" (2.82 secunde)
Construirea tronsoanelor Sibiu-Pitesti si Comarnic-Brasov va incepe pana in 2013 Ministerul Transporturilor va incepe pana in 2013 lucrarile de construire a doua importante proiecte de infrastructura rutiera, anume tronsonul de autostrada Pitesti-Sibiu si cel de pe Valea Prahovei, care leaga localitatile Comarnic si Brasov, a spus ieri ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, in cadrul unui seminar dedicat infrastructurii rutiere.
Antena 3 a sarbatorit duminica 6 ani de existenta prin rezistenta, varsta pe care o implineste pe 27 iunie. ... Acestia au fost rasfatati cu povesti nestiute ale ultimilor ani, cu editii speciale in care au fost invitati jurnalistii Antena 3, oamenii din spatele micului ecran.
O noua culme a jurnalismului atinsa la Antena 3:
Antenistii Mircea Badea, Radu Tudor si Victor Ciutacu il desfiinteaza pe Victor Ponta Timpii de Antena ai lui Victor Ponta au expirat. ... Umilit de ziaristii de la Antena 3, Victor Ponta nu a comentat, inca.
Craiova asteapta oaspeti din toata tara la aniversarea Antena 3. ... Vedetele Antena 3 vor fi gazde ale evenimentului si vor transforma seara de joi intr-una de neuitat.
Antena 3 : ... Romanii au pasit in Anul Nou alaturi de Antena 3 Miliarde de oameni au sarbatorit Anul Nou si in intreaga lume au avut loc petreceri in strada. ... Peste 50.000 de romani au pasit in Anul Nou alaturi de Antena 3 in Piata Constitutiei.
"Pentru anul 2005 este prevazuta in planul de ocupare a fortei de munca cursarea unui numar de 1.800 de persoane, din care 1.600 someri, bugetul alocat fiind de 7,262 miliarde lei.
O limuzina de lux, bucatar propriu, hotel de cinci stele si vinuri frantuzesti. ... Va avea propriul bucatar iar la sala, o incapere va fi transformata in bucatarie.
Pasionata de experientele culinare si de cuisine française”, Ramona a invatat aseara cum se monteaza o farfurie cu foie gras, chiar de la David Contant, un cunoscut bucatar chef francez, care lucreaza de 7 ani in restaurantele de lux din Romania.
Roche Romania Diabetes Care lanseaza campania "Sanatos poate fi si gustos!", alaturi de Maestrul Bucatar Horia Virlan si Dr.
Anca Turcasiu si Horia Varlan, adepti ai unui stil de viata sanatos, au facut deliciul unui eveniment organizat, saptamana trecuta, de Mangesius Trading pentru specialistele in farmacie si produse farmaceutice, povestind despre diete, chiar daca intre timp maestrul bucatar era preocupat sa realizeze cateva dintre capodoperele sale culinare.
20 de lucruri inedite despre mamaliga 1. ... La El Bulli, cunoscutul bucatar Ferran Adria a creat o inghetata numita mamaliga si zapada de parmezan. ... Maestrul bucatar Claudio Vicina a facut din el semnatura restaurantuui Eataly Lingotto din Torino.
- La curtea regelui Carol I, bucatar a fost, timp de trei decenii, francezul Papa Gillet, iar Castelul Peles avea propriul bucatar-sef, acesta fiind, in 1892, Ignace Goldenberger.
CATALINA PORUMBEL modereaza cu succes emisiunea ADEVARURI ASCUNSE, de la Antena 3, impreuna cu cei doi invitati, specialisti in stiinte ezoterice si futurologie:
Fima Euroconstruct, care apartine patronilor Golden Blitz, a cA¢stigat licitatia organizata pentru repararea unei portiuni din autostrada Bucuresti -Pitesti.
Platile catre compania de constructii care repara Autostrada Bucuresti-Pitesti au fost sistate de catre Ministerul Transporturilor, din cauza calitatii slabe a lucrarilor, pana la rezolvarea problemelor, a declarat Radu Berceanu, ministrul Transporturilor, citat de Mediafax.
Oltchim va negocia contractarea unui credit bancar de 100 milioane euro pentru finantarea achizitiei activitatii de petrochimie de la rafinaria Arpechim Pitesti a Petrom si asigurarea capitalului de lucru, operatiunile fiind aprobate de companie la sfarsitul lunii decembrie.
Aceasta in conditiile in care niciunul dintre ei nu a reusit sa gaseasca solutia pentru proiecte mult mai importante, cum ar fi cel al autostrazii Pitesti-Sibiu.Sau macar terminarea celei de-a doua autostrazi pana la Constanta.
Proiectul Penetratia Splaiul Independentei - Ciurel - A1 prevede un drum expres si un pod care sa lege autostrada Pitesti-Bucuresti de Splaiul Independentei.
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat, in noul Sistem Electronic de Achizitii Publice (SICAP), doua anunturi de intentie privind atribuirea lucrarilor de proiectare si executie a unor sectiuni totalizand 68 de kilometri din Autostrada Sibiu-Pitesti.
google-analytics.com