Cautare

4655 de rezultate pentru "antena 1 pitesti boc la mioveni" (2.67 secunde)
Democratul Emil Boc a declarat ieri ca aplicarea TVA diferentiata pentru produsele alimentare de baza nu se sustine ca masura sociala, dupa ce, duminica, aprecia ca valoarea taxei ar trebui sa fie diferentiata, in functie de veniturile diverselor categorii sociale.
Gheorghe Funar ii solicita procurorului general al Parchetului instantei supreme sa dispuna inceperea cercetarii penale impotriva presedintelui PD, Emil Boc. ... Potrivit acuzatorului, Boc ar avea un comportament similar cu cel al fostului sau sef, Traian Basescu.
Primul ministru Emil Boc a tinut azi, pe un ton iritat, o declaratie de presa extraordinara, la sediul PD-L, in care de cateva ori a remarcat ca nu toti reprezentantii PSD au venit la sedinta coalitiei, nominalizandu-l doar pe Mircea Geoana.
Guvernul Boc a cazut astazi cu 258 de voturi pentru, in urma adoptarii motiunii de cenzura in Parlament. Astfel, Guvernul Boc devine primul guvern din Romania schimbat printr-un astfel de demers.
Analistul politic Stelian Tanase a declarat ca nu este surprins de faptul ca liderul PD-L, Emil Boc, a fost desemnat pentru functia de premier. ... Potrivit lui Tanase, presedintele Traian Basescu a fost "multumit" de comportamentul lui Emil Boc in mandatul trecut de prim-ministru, el "neiesindu-i din cuvant sefului statului".
Boc e un bou!", pe care il puteti citi in continuare. 'Boc este un bou! ... De la Cuza incoace militarii au avut un sistem de pensii special. ... Treaba va si mai distractiva la SIE:
"Basescu se va lepada de Boc in toamna"', pe care il puteti citi in continuare.
Episodul 2 - Emil Boc", pe care o puteti citi in continuare. ... "Mandatul nostru nu e criza, ci rezolvarea si continuarea reformelor", Emil Boc - 22 decembrie 2008 Mai avem trei luni si facem doi ani de Guvern Boc.
'Traian Basescu i-a mai tras putin presul de sub picioare lui Emil Boc. Usor, usor, in jurul lui Emil Boc se strange latul tot mai tare.
Unii parlamentari PDL se declara nemultumiti de faptul ca nu au fost informati de amanarea CNC al partidului si ca sunt lasati in "deruta" si au apreciat ca nici Emil Boc, nici Vasile Blaga sau Adriean Videanu nu se ocupa de partid.
Guvernul si-a asumat marti raspunderea in fata Parlamentului asupra legii de modificare a Codului Muncii, intr-o sedinta comuna a celor doua Camere, care a inceput la ora 10:00. Opozitia a anuntat ca, imediat dupa angajarea raspunderii, depune o motiune de cenzura impotriva Cabinetului Boc. ... Emil Boc:
Emil Boc presedinte!" Omagii premierului... ... "Uitati-va ce barbati candideaza la sefia PDL. ... Niciun partid nu a realizat o asemenea performanta." Sustinatorii lui Boc domina sala. ... Nu la sala, ci la Opozitie. Emil Boc: ... Masa presei la congresul PDL. ... Emil Boc isi sustine motiunea.
Roxana Iordache publica pe blog articolul "MASCARADA DE LA PD-L. MULT SUCCES GROPARULUI BOC!", pe care il puteti citi in continuare. ... Asta e invatatura pe care le-a dat-o Basescu pedelistilor la conventia nationala.
Boc:
Premierul Boc a stabilit prioritatile pentru cele 6 luni ramase din 2009. ... Toate aceste precizari au fost facute de Emil Boc.
Boc vrea management privat la toate companiile de stat Premierul Emil Boc a declarat, joi, la Targu Jiu, ca Guvernul doreste instituirea managementului privat la companiile de stat ca o alternativa la situatia actuala, aceasta fiind o solutie pentru imbunatatirea actului de conducere a acestor companii.
Adevarul despre investitiile Guvernului Boc Saptamana trecuta premierul Emil Boc ne prezenta bugetul Romaniei pentru anul 2012, un buget pe care il caracteriza drept "responsabil" si de "consolidare a cresterii economice".
Senatorul PSD de Arges Serban Valeca i-a adresat prim-ministrului Emil Boc o intrebare intitulata: "Preturile la combustibili" in care i-a atras atentia asupra cresterii ingrijoratoare a preturilor carburantilor: "Incepand cu ultimele luni ale anului trecut se constata o crestere ingrijoratoare a preturilor la combustibili.
Iata ca incredibilul s-a produs, iar oficialii de la Dacia au recunoscut ca efectiv nu mai pot face fata cererii de Logan, aceasta devenind acum cea mai importanta problema cu care se confrunta noua masina nationala a romanilor.
Din acest total, 105.566 unitati au fost produse in uzina Dacia de la Mioveni, iar 6.268 in uzina Somaca din Maroc.
google-analytics.com