Cautare

4653 de rezultate pentru "antena 1 pitesti boc la mioveni" (3.09 secunde)
Presedintele PSD, Victor Ponta, raspunde acuzatiilor aduse, vineri, de presedintele PDL, Emil Boc, potrivit caruia Opozitia incearca sa ridice un zid impotriva Justitiei, prin "exploatarea mediatica a unei actiuni legale". "Emil Boc, astazi, a fost corect.
Ultimele zile ale premierului impopular Emil Boc Nationl informeaza: Ultima misiune a maurul ui Boc!Dupa ce motiunea opozitiei pe Codul Muncii va fi re spinsa, premierul va face o miscare surpriza.
Boc si Udrea - cei mai de neincredere ministri, Guvernul este corupt, sunt motive pentru suspendarea lui Basescu.
"Soarta lui Boc" (autor Dan Tapalaga). ... nu demisionez, raman premier pana in 2012 daca am majoritate in Parlament, plec numai daca Guvernul pica la vot, pe motiune de cenzura.
Boc le-a prezentat prefectilor cele 10 prioritati ale Guvernului Premierul Emil Boc le-a prezentat sambata prefectilor din intreaga tara, reuniti in statiunea Baile Felix, cele zece prioritati ale Guvernului pe termen, scurt, mediu si lung.
Imediat dupa demisia lui Emil Boc din functia de premier, garda veche a cerut retragerea Elenei Udrea din guvern. Refuzul acesteia de a renunța la Ministerul Dezvoltarii Regionale a creat o stare conflictuala in partid, care risca sa explodeze in orice moment.
Boc, atac la Serban Nicolae: Lingeai usile sa intri in Guvern Fostul premier, Emil Boc, a avut o altercatia cu senatorul PSD, Serban Nicolae, intr-o interventie telefonica la RTV.
Premierul a declarat marti, la Adunarea Generala a Asociatiei Comunelor din Romania, ca tara noastra trece prin cea mai grea perioada de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, motiv pentru care va lua masuri "nu foarte placute", fara a specifica si care sunt acestea.
Ziarul Azi publica articolul "Boc minte nesimtit", pe care il puteti cit in continuare. 'Premierul Emil Boc a fost atentionat de Comisia Europeana ca a trimis un raport "cosmetizat" cu privire la evolutia economica a Romaniei in 2010, adica total nerealist.
Cristian Preda ii cere DEMISIA PREMIERULUI Emil Boc. ... "Momentul politic a fost ratat" Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat ca premierul Emil Boc nu este capabil sa sporeasca increderea publicului in Guvern, motiv pentru care ar trebui sa-si dea demisia.
- Antene - Orice router wireless beneficiaza de o antena pentru propagarea semnalului. De cele mai multe ori vei intalni routere wireless cu o antena, insa sunt frecvente si routerele wireless cu doua si trei antene.
Oana Stancu a sters pe jos, miercuri seara, in direct la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, cu premierul Romaniei, Victor Ponta.
Presedintele Traian Basescu a fost prezent, joi, la Palatul Regal, la aniversarea a 10 ani de la privatizarea Uzinelor Dacia. ... Apoi, pe cand se afla la volan, s-a aratat incantat de ce poate si le-a spus celor de la Renault s-o adapteze pietei din Romania:
Senatorul PSD de Arges Serban Valeca i-a adresat prim-ministrului Emil Boc o intrebare intitulata: "Preturile la combustibili" in care i-a atras atentia asupra cresterii ingrijoratoare a preturilor carburantilor: "Incepand cu ultimele luni ale anului trecut se constata o crestere ingrijoratoare a preturilor la combustibili.
Senatorul PSD de Satu Mare, Valer Marian, a prezentat luni, 17 mai a.c., in plenul Senatului o declaratie politica intitulata "Premierul Boc nu mai raspunde nici la interpelari", pe care o redam integral.
Din interviul acordat joi seara la TVR razbate frustrarea comandatului de nava obisnuit cu supunerea, care constata intr-o buna zi ca echipajul a luat-o razna si nu-l mai asculta. ... echipajul si l-a ales singur, cu ciungii, ologii, tradatorii si secunzii slabi pusi la carma Romaniei.
Sustinator al candidaturii lui Vasile Blaga la sefia PDL, Cezar Preda spune intr-un interviu acordat ziarului "Adevarul" ca cei care-l sprijina pe Emil Boc vor, de fapt, sa-i "indulceasca" viitorul apropiat.
Senatorii si deputatii PNL, PSD si PC nu vor participa la lucrarile plenurilor si nici la lucrarile comisiilor.
Batalia pentru sefia PD a fost inceputa deja de Emil Boc, care incearca de pe acum sa-si asigure sustinere din teritoriu. ... Emil Boc este primul care a inceput atragerea unei sustineri cat mai consistente pentru a castiga sefia PD.
Presedintele interimar al PD, Emil Boc, candidat unic pentru sefia partidului la Conventia din 25 iunie, si-a lansat in teritoriu, in mai multe orase, motiunea populara, “Romania prospera, Romania Democrata“.
google-analytics.com