Cautare

4655 de rezultate pentru "antena 1 pitesti boc la mioveni" (3.24 secunde)
Cati kilometri vor fi inaugurati in 2014 si care sunt lucrarile ce ar urma sa inceapa in acest an (continuare) Autostrazi ce vor fi incepute in 2014 In 2014 ar putea incepe lucrarile la peste 300 de kilometri, potrivit anunturilor facute de autoritati.
Sindicatul Liber OLTCHIM picheteaza sediul Guvernului Sindicatul Liber OLTCHIM, reprezentativ in cadrul SC OLTCHIM SA Ramnicu Valcea, organizeaza in data de 9 aprilie, intre orele 11.00 - 15.00, un miting la sediul Guvernului, cu participarea a 1.000 salariati ai SC OLTCHIM, informeaza un comunicat de presa al Cartel Alfa.
"Azi, cand fraza lustruita nu ne poate insela, Astazi altii sunt de vina, domnii mei, nu este-asa?" 'Stimati colegi, ne ingaduim sa va semnalam faptul, inimaginabil intr-o societate normala, ca Articolul 53 din Constitutie a ajuns sa fie invocat pentru a doua oara in 8 luni, de data asta ca motivare pentru restrangerea dreptului la munca, reducerea veniturilor obtinute din munca si reducerea pensiilor.
Deutsche Welle publica un amplu articol despre vizita cancelarului german Angela Merkel la Bucuresti (autor: ... Cancelarul german Angela Merkel, aflata in prima sa vizita oficiala la Bucuresti, s-a intalnit cu presedintele Traian Basescu si cu premierul Emil Boc.
Presedintele PD, Emil Boc, a cerut ieri la Cluj ca PSD si PNL sa faca public protocolul de guvernare, iar social-democratii sa-si arate deschis sustinerea pentru Cabinetul II Tariceanu. ... Se demonstreaza ca avem o intelegere politica si o guvernare PSD-PNL", a declarat Boc.
El aminteste de vizetele lui Ceausescu la fabrici cand totul iesea bine si le compara cu vizitele pe care le efectueaza acum premierul Boc si presedintele Basescu.
premierul Boc va fi inlocuit din functie in urmatoarele 48 de ore In urmatoarele 48 de ore va avea loc, potrivit unor informatii intrate in posesia noastra, schimbarea premierului Emil Boc de la carma guvernului.
Romania Libera publica un articol despre caderea Guvernului Boc care devine din ce in ce mai dificil de sustinut in Parlament. Articolul este intitulat "Cum s-a prabusit PDL la 12%" si il puteti citi in continuare.
Comisia parlamentara speciala care repartizeaza timpii de antena pentru campania premergatoare referendumului a stabilit ca Traian Basescu va avea acces la posturile publice de radio si televiziune doar pe timpii cedati de un partid politic.
Talk show-ul "Vorbe grele", prezentat de Victor Ciutacu, nu va mai fi prezent in grila de toamna a postului Antena 2, jurnalistul urmand sa realizeze emisiunea la o alta televiziune si sa isi continue activitatea la Jurnalul National, unde este redactor-sef.
Gadea, anunt privind revenirea la Antena 3. ... Andi Sarbu) Mihai Gadea revine la Antena 3 dupa o absenta de cateva zile.
Gandul publica un grupaj intitulat 'Boc pregateste Romania pentru revolutia masinutei electrice: ... Dan Lazar, consilier al lui Emil Boc si presedinte al "Grupului de lucru interministerial pentru stabilirea unei strategii de incurajare a fabricarii autovehiculului electric in Romania", recunoaste ca el este deocamdata in faza de alfabetizare in domeniu.
Majoritatea postarilor al caror subiect este Emil Boc sunt reactivate si fac trimitere la statura mai putin impozanta a acestuia. Pamfletarul Corneliu Vadim Tudor spunea ca Emil Boc a fost batut in copilarie cu cureaua de la ceas.
Surse democrat liberale au declarat ca intalnirea lui Emil Boc cu deputatii PD-L a fost extrem de tensionata si a vizat nemultumirile parlamentarilor la adresa actualei conduceri a partidului.
Roberta, inlocuita de Boc la sefia Camerei (Autor: Bogdan Tiberiu Iacob) Un scenariu vehiculat intens toamna trecuta in urma unor scurgeri de informatii din PDL redevine actual, dupa demisia lui Emil Boc de la sefia guvernului.
Demisionarii din PD, membri ai “Initiativei 2003“, au declansat un atac destul de dur la adresa liderilor democrati. Miercuri seara, la Targu Mures, Lavinia Sandru a amenintat ca va vorbi despre relatia lui Emil Boc, presedintele interimar al PD, cu PSD.
DE CE BOC PRIMAR ESTE MOARTEA PENTRU PD-L. ... Premierul a intrat telefonic la Antena 3 si Razvan Dumitrescu n-a ratat ocazia sa-l intrebe de suspendare. ... E conciliant la maximum, vrea reactii institutionale.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, la Antena 3, ca presedintele Traian Basescu are interesul ca PNL sa intre la guvernare doar pentru a nu mai face opozitie actualului Guvern, insa liberalii nu vor accepta acest plan.
Premierul Emil Boc a declarat miercuri ca de multe ori televiziunile de stiri "profereaza dezinformari", uitand ca au obligatia sa informeze corect opinia publica.
Cel mai probabil, va fi o versiune derivata din conceptul Steppe, lansat la Geneva în 2006, si va avea elemente mecanice comune cu Nissan X-Trail. ... Jurnalistii de la www.worldcarfans.com i-au surprins pe cei de la Dacia, testând masina în tarile scandinave.
google-analytics.com