Cautare

61510 de rezultate pentru "antena 1 pitesti balul din dacia" (7.38 secunde)
Inceputa in luna martie a anului curent, prima editie a caravanei Dacia a ajuns si la Constanta. ... Succesul Logan, apartinand grupului Dacia Renault, s-a datorat, potrivit specialistilor, de cea mai inalta clasa, specialisti care si-au pus amprenta pe ceea ce reprezinta astazi o masina cu o adevarata identitate europeana.
In cadrul campaniei "Apa trece, Romania ramane" initiata de jurnalistii Antena 3 si Observator, Fundatia "Mereu Aproape" a organizat, vineri, 9 iulie, un teledon care a avut ca scop strangerea de fonduri pentru ajutorarea sinistratilor din zonele afectate de inundatii.
Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta stirile de seara ale Antena 3. ... Dar, potrivit unor informatii HotNews.ro, cei doi ar urma sa prezinte stirile doar duminica seara, in cadrul unei transmisiuni menite sa marcheze 6 ani de la lansarea Antena 3.
Monovolumul Dacia va fi lansat in 2012 si va fi produs in Maroc in doua variante, una de familie si una utilitara, la un pret incepand cu 13.000 de euro, potrivit publicatiei franceze L‘argus.
Renault va lansa marca Dacia pe piata britanica la inceputul anului 2009, printr-un automobil derivat din Renault Sandero si produs la Pitesti, care va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva, in luna martie, potrivit revistei online autocar.co.uk.
Dacia a prezentat, joi, la Salonul Auto de la Paris, modelul Logan MCV restilizat, dezvaluit publicului in premiera, precum si Logan eco2 si modelul Sandero cu motorizare diesel de 1,5 litri, cu 85 CP, care va fi lansat in Romania la inceputul anului viitor.
Uzina Dacia Pitesti a produs autovehiculul cu numarul 2.500.000, un model Logan de culoare gri-perl echipata cu motor de 1,4 litri pe benzina, care a parasit, ieri, 8 ianuarie a.c.
Dacia semnaleaza o noua tentativa de frauda in care persoane necunoscute se folosesc de numele companiei.
Dacia lanseaza, pe 1 iulie, varianta restilizata a Loganului, pentru a creste vanzarile modelului si pentru a-l aduce la noua linie de design a producatorului, prezenta la Sandero.
Dacia Logan a pus in vanzare modelul Pick-Up, un vehicul utilitar cu motoare pe benzina sau motorina, care iese in evidenta prin faptul ca este cea mai ieftina camioneta din lume.
Dacia a prezentat ieri, la Salonul Auto de la Geneva (Elvetia), noul model Sandero, în doua volume si cu cinci usi, precum si noua sigla a companiei, usor modificata.
Dacia a prezentat ieri, la Salonul Auto de la Geneva (Elvetia), noul model Sandero, în doua volume si cu cinci usi, precum si noua sigla a companiei, usor modificata.
Din 20 noiembrie, timp de doua saptamani, pe poarta uzinelor Dacia de la Colibasi nu va mai iesi nicio maaina.
Dacia planuieste, pentru luna mai, lansarea la nivel comercial a modelului Duster, dupa succesul neasteptat de mare inregistrat in 2009 de marca romaneasca pe pietele europene.
O companie chineza vrea sa construiasca autostrada Pitesti - Craiova si anunta reteta succesului pentru accelerarea lucrarilor:
Patru firme au depus luni ofertele pentru licitatiile organizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, pentru asigurarea serviciului de paza pe autostrazile Soarelui si Bucuresti-Pitesti-Centura Pitesti.
Asa cum nimeni nu poate judeca din avion, drama sinistratilor din zonele inundate.
Actrita si-a facut aparitia la Opera Nationala din Cluj intr-o rochie neagra, cu trena, creatia designerului italian Carlo Pignatelli! ... Amfitrionii Balului Operei din Cluj au fost Ramona Badescu si realizatorul Realitatea TV, Rares Bogdan.
Vino sa iei pulsul distractiei la Balul Facultatii de Economie si Economie Agroalimentara si a Mediului, ce va avea loc marti, 6 noiembrie, incepand cu orele 20:30, la Clubul Fratelli.
BALUL ZIARISTILOR, dupa 69 de ani, invitatia Uniunii Ziaristilor Profesionisti din Romania La implinirea unui secol de existenta a U.Z.P.R., am hotarat sa organizam, dupa 69 de ani de la ultima intiativa de acest fel, o intalnire de socializare, de petrecere placuta a timpului impreuna, la un BAL al ZIARISTILOR, precizeaza reprezentantii uniunii intr-un comunicat.
google-analytics.com