Cautare

61510 de rezultate pentru "antena 1 pitesti balul din dacia" (4.08 secunde)
Emisia Antena 1 va fi intrerupta zece minute, la ora de maxima audienta.
Problema Antenelor nu este doar sediul, ci una mult mai grava care poate duce, in cel mai rau scenariu, la insolventa Grivco SA si TV Antena 1 SA au imprumutat prin doua credite, luate in 2008, 46 milioane euro pentru care au fost gajate terenuri si cladiri, cele mai valoroase fiind sediul Grivco - acelasi cu al Antena TV Group SA - si cel al Antena 3 SA.
Cel de-al 3.000.000-lea automobil Dacia a fost fabricat marti la uzina din Pitesti si este un vehicul Logan de culoare gri platine. "Automobilul Dacia cu numarul de 1 milion a fost fabricat in 1985, la 17 ani de la inceperea activitatii de productie la Mioveni.
Vino sa iei pulsul distractiei la Balul Facultatii de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica de marti, 13 noiembrie sau la Balul Facultatii de Administrarea Afacerilor (cu predare in limbi straine) de joi, 15 noiembrie, incepand cu orele 20:30, la Clubul Fratelli.
Presedintele Romaniei a vizitat joi uzina de la Mioveni, ocazie cu care si-a luat si o Dacia Duster. Traian Basescu a primit automobilul de culoare rosu inchis, pe care l-a achizitionat din bani proprii, el spunand de la volanul acestuia ca este o "masina care trebuie cumparata".
Dacia City va avea patru locuri si patru usi, urmand sa preia elemente de le modelele Logan si platforma de la a doua generatie a Renault Clio.
Modelul se va numi City si va imprumuta elemente de la modelul Logan, partea frontala de la modelul Sandero si platforma de la a doua generatie a Renault Clio Dacia pregateste lansarea unui model auto din clasa mica, botezat Dacia City, care va costa cel mult 5.000 de euro.
Dacia Logan si Dacia Sandero restilizate, in primele imagini oficiale. Au lumini de zi cu LED 4 modele Dacia - Logan, Logan MCV, Sandero si Sandero Stepway - beneficiaza de o restilizare in aceasta toamna, cu ocazia Salonului Auto de la Paris (1-16 octombrie).
Primul vehicul de teren din istoria Dacia, care urmeaza sa fie lansat pe piata in a doua parte a lui 2009, va fi un SUV compact si are ca obiectiv atragerea clientilor marcilor coreene, urmand sa fie vandut la un pret cu cateva mii de euro mai mic decat modelele concurente.
Deschisa intr-o hala de productie din incinta uzinei Ford, fabrica Johnson Controls este cea de-a noua unitate de productie a grupului american in Romania si va produce exclusiv pentru Ford, cel putin intr-o prima faza.
Un grup infractional suspectat de contrabanda cu tigari a fost destructurat de politisti ai Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti. ... La data de 7 august a.c., politisti din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.
Pe 1 Decembrie, ziua tuturor romanilor si ziua in care ProTv a aniversat 15 ani de existenta, telespectatorii au ales sa spuna Romania DA impreuna cu ProTv.
Antena 3, cel mai amendat post tv • Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a aplicat anul trecut 251 de sanctiuni, dintre care 112 amenzi in cuantum de 2.170.500 de lei si 137 de somatii, se arata in raportul de activitate al institutiei, postat joi pe site-ul CNA.
In cele din urma Grupul Renault proprietarul Uzinelor Dacia de langa Pitesti si a societatii Automobile Dacia a decis sa lanseze si pe piata romaneasca incepand cu luna iunie a acestui an modelul Sandero diesel ce se comercializeaza in Franta inca din luna septembrie a anului trecut.
Directorul general al uzinei Dacia, Francois Fourmont, a declarat ca exista posibilitatea ca, in primavara, sa fie adoptate si alte masuri daca stabilirea, in ianuarie si februarie, a unor zile nelucratoare, "nu vor dezgheta piata".
Autoturismul Dacia Solenza, lansat in martie 2003 pentru a inlocui modelul SuperNova si a asigura "interimatul " pina la debutul Daciei Logan, va fi scos din productie pe data de 31 martie.
Dacia vinde bine ' Piata auto de masini noi din Romania a inregistrat o crestere de 27,19% Marca romaneasca este in continuare lider in topul vinzarilor de la noi.
Dacia Lodgy, asa se numeste masina de familie care va fi lansata in martie 2012 Dacia Lodgy este numele pe care il va purta al saptelea model din gama Dacia si care va fi dezvaluit in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva din martie 2012.
Dacia Sandero va fi disponibila in Romania cu o garantie de un an si jumatate, in limita a 100.000 de kilometri, in timp ce in alte state va avea trei ani de garantie, tot pana la 100.000 de kilometri, motivul acordarii unui interval mai scurt pe plan local fiind legat de costuri, scrie Mediafax."Dacia Sandero va avea aceleasi conditii de garantie ca Logan Sedan, din motive care tin de costuri.
Compania Dacia a produs anul trecut cu 19. ... Printre modelele produse de Dacia anul trecut au fost 83. ... Totodata, Dacia a produs 6. ... 569 de vehicule din gama Dacia Logan Berlina (-31. ... 787 de vehicule Dacia Logan Fourgon VAN (-682), 4. 881 de vehicule Dacia Logan Pick-up si 89.
google-analytics.com