Cautare

61467 de rezultate pentru "antena 1 pitesti balul din dacia" (8.74 secunde)
Pentru romani, Dacia reprezinta un motiv de mandrie abia dupa aparitia Logan, timp de 40 de ani constituind un brand care nu a depasit niciodata granitele tarii.
Daca cineva spunea acum cativa ani ca Dacia nu mai face fata cererii de masini ar fi starnit, cu siguranta, hohote de ras sau priviri compatimitoare.
Daca în ceea ce priveste investitorii straini, majoritatea evita sa faca declaratii, firmele de profil din România au precizat ca sunt dornice sa lucreze cu Ford. Acestea colaboreaza deja cu celalalt producator de autovehicule, Dacia Pitesti.
Daca în ceea ce priveste investitorii straini, majoritatea evita sa faca declaratii, firmele de profil din România au precizat ca sunt dornice sa lucreze cu Ford. Acestea colaboreaza deja cu celalalt producator de autovehicule, Dacia Pitesti.
Presedintele Traian Basescu a fost prezent, joi, la Palatul Regal, la aniversarea a 10 ani de la privatizarea Uzinelor Dacia.
HotNews.ro Ioan Rus, dupa intalnirea cu reprezentantii Dacia:
Partidul National Liberal nu mai este bun asa cum este el acum, condus de Calin Popescu Tariceanu, a hotarat Theodor Stolojan, dar si echipa acestuia, care au prezentat, la Pitesti, platforma-program de relansare a liberalismului.
Iata continutul integral al reclamei sponsorizate de TvFox si care a fost postata prima data in ziua de 1 Decembrie 2017.
Calin Popescu-Tariceanu a fost cel mai mediatizat om politic in emisiunile de stiri, difuzate de Antena 1, Antena 3, Pro TV, Realitatea TV si TVR1, in perioada pre-campaniei, 9 - 21 octombrie, el fiind urmat de Traian Basescu, Gigi Becali si Dumitru Dragomir, potrivit unei monitorizari a CNA.
Dacia Lodgy.
Vino sa iei pulsul distractiei la Balul Facultatii de Contabilitate si Informatica de Gestiune, marti, 20 noiembrie sau la Balul Facultatii de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori, joi, 22 noiembrie, incepand cu orele 20:30, la Clubul Fratelli.
Membrii CNA au aprobat in unanimitate modificarea avizului de retransmisie pentru platforma Digi a RCS&RDS, in sensul scoaterii televiziunilor Antena Group - Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia TV si Gsp TV - din oferta, in urma solicitarii companiei de telecomunicatii.
Dacia a lansat ieri la Salonul Auto de la Geneva noul model Sandero, un bicorp care devine al cincilea model din gama Dacia, dupa versiunile Logan berlina, MCV, Van si Pick-Up.
Dacia e brandul auto cu cea mai mare crestere in Europa in 2013 Dacia a reusit sa vanda in Europa in 2013 cu aproape un sfert mai mult decat in anul precedent, cresterea reusind sa transforme marca de la Mioveni in performera anului pe Batranul Continent.
Antena 3 si-a schimbat fotografia de profil (foto): un grupaj cu vedete si jurnalisti din Antena, insotita de un text: ... Haideti sa ne intalnim din nou, sa fim impreuna, sa fim puternici! ... Haideti sa ne intalnim din nou!
• Sondajul de opinie s-a desfasurat la nivel national, intre 1-10 octombrie, pe un esantion de 1102 respondenti cu varste de 18 ani si peste, prin interviuri fata in fata.
Dacia va incepe in a doua jumatate a anului productia unei variante restilizate a Logan Sedan, cu faruri si stopuri schimbate, momentul lansarii fiind legat de inceperea comercializarii noului model Dacia derivat din Renault Sandero, au declarat surse din industria auto, citate de Mediafax.
Vanzarile Dacia in Romania au cazut cu 54,9% in luna decembrie a anului trecut, fata de perioada similara din 2007, la 3.622 de unitati, iar pe parcursul intregului an 2008 livrarile au totalizat 84.719 autovehicule, in coborare cu 16,7%, constructorul auto inregistrand astfel scaderi record.
Producerea SUV-ului Dacia este inca un element care dovedeste ca marca Dacia se modernizeaza, a spus intr-un interviu Jacques Chauvet, director regiunea Euromed la Renault.
Site-ul automobile-magazine.fr a relatat recent ca SUV-ul Dacia, numit Duster, ar putea avea o versiune de sapte locuri, mai lunga cu 20 de centimetri fata de modelul de baza, denumita comercial Kanjara.
google-analytics.com