Cautare

57982 de rezultate pentru "antena 1 pitesti ajutoare pentru sinistrati de la mgc international" (5.61 secunde)
Incepand de anul viitor consiliile locale vor putea scuti persoanele juridice de la plata impozitelor. O modificare actuala a Codului Fiscal, da dreptul administratiilor publice locale sa faca astfel de scutiri.
Felicia Stancu acorda ajutoare de deces ilegale catre beneficiari care nu aveau habar cine era mortul si nici nu stiau ca figureaza in acte ca ar fi incasat ei banii. Femeia este cercetata in stare de libertate.
Catre un Birou international OZN?
TOTUL DESPRE MAME, Asociatia ProMAMA - Institut si Centru pentru Alaptare si fundatia World Vision Romania celebreaza Saptamana Mondiala a Alaptarii - sarbatorita in fiecare an in perioada 1-7 august - printr-o dezbatere pe tema propusa de World Alliance for Breastfeeding Action - WABA - "Alaptarea:
TOTUL DESPRE MAME, Asociatia ProMAMA - Institut si Centru pentru Alaptare si fundatia World Vision Romania celebreaza Saptamana Mondiala a Alaptarii - sarbatorita in fiecare an in perioada 1-7 august - printr-o dezbatere pe tema propusa de World Alliance for Breastfeeding Action - WABA - "Alaptarea:
Ce demers va face saptamana viitoare Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a declarat marti ca amenda pentru tara noastra cu privire la conditiile din penitenciare nu va veni maine, dar Romania nu va scapa de asta daca nu initiaza un pachet de masuri.
Intr-o lume ce devine din ce in ce mai interconectata, intr-o Romanie care isi deschide economia si turismul tot mai mult spre restul lumii, activitatea de rent-a-car se impune ca o necesitate. Acesta este motivul principal pentru care societatea Total Service International a decis sa investeasca in acest domeniu.
In acelasi timp, 11% spun ca acest nivel a ramas neschimbat si doar doi romani din 100 opineaza ca nivelul coruptiei este mai mic, potrivit Barometrului Global asupra Coruptiei pe anul 2010, intocmit de Transparency International (TI) Romania.
Miercuri, 10 iunie, Ilie Sarbu, ministrul agriculturii, padurilor si dezvoltarii rurale participa la decernarea premiilor oferite in cadrul celei de-a VI-a editii a Concursului International de Vinuri de la Bucuresti. Festivitatea de decernare are loc la sediul Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, incepand cu ora 12.
RPG Security asigura paza si protectia locatiilor Festivalului International al Luminii - Spotlight on Bucharest Editia I Organizatori:
La televizor l-am vazut glumet si pus pe sotii, dar numai el stia ce era in sufletul lui. Serban Copot, concurent la Splash! Vedete la apa!” (Antena 1), a trecut recent printr-un mare necaz familial.
"Trustul Intact isi poate respecta toate angajamentele" Camelia Voiculescu, actionar al Intact Media Group (IMG), a acordat in exclusivitate un interviu Agentiei Nationale de Presa Agerpres, in care a vorbit despre evenimentele din viata sa, precum condamnarea tatalui sau, Dan Voiculescu, rechizitionarea cladirilor in care se afla sediile celor cinci televiziuni, confiscarea a milioane de lei din conturi, dar si despre business si masurile pentru viitorul apropiat.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Domnule Ciolos, Antena va apartine!
Antena 1 a primit o amenda de 30.000 de lei pentru o editie a emisiunii "Acces direct" in care actrita Rona Hartner a fost luata in colimator. Antena 1 a fost amendata pentru iesirea din scena a Ronei Hartner, scrie paginademedia.ro.
Ca la gradina zoologica. ... In mod evident, asistam la o depreciere a actului de presa, dintr-o continua campanie. ... Am impresia, totusi, ca a inceput o operatiune de curatire, parca lucrurile nu mai sunt atat de usor suportate. ... Era un soi de solidaritate de breasla.
TARE-TARE BOICOTUL PD-L CU OAJDEA PE POST DE HOARA Antena 3 e singura televiziune care ar putea constitui un reper pentru publicul normal la cap care vrea scaparea de regimul Basescu. ... De ce? ... Pentru ca tot despre "omul nou" e vorba.
Da, Andreea Marin si Stefan Banica sunt o prezenta inedita, dar au putut fi vazuti si oameni din lumea artei, precum Angela Gheorghiu, pe care nu-i gaseai decat la TVR Cultural sau la mai stiu ce alta emisiune specializata.
Cum a fost perceput de public? ... Au fost cele mai multe si bune reactii pe care le-am avut, si cifrele de audienta dovedesc asta. Lumea este foarte interesata de astfel de puneri fata in fata, de comparatii, de istorii pana la urma.
Bianca Dragusanu a fost instiintata oficial de sefii de la Antena Stars ca emisiunea "Academia Biancai" nu va mai fi difuzata, iar fetele care s-au inscris au fost deja anuntate ca nu se mai face reality show-ul.
Vocea Rusiei il critica pe Ponta ca a folost tehnici invechite de manipulare: Timp de aproape doi ani, canalele RTV si Antena 3 au facut o propaganda contraproductiva in favoarea PSD.
google-analytics.com