Cautare

57982 de rezultate pentru "antena 1 pitesti ajutoare pentru sinistrati de la mgc international" (5.47 secunde)
In timp ce un comunicat al Ministerului Integrarii anunta restructurarea siderurgiei si scaderea productiei cu peste 2 milioane de tone de produse finite pana in 2008, reprezentantii Ministerului Economiei si Comertului apreciaza o crestere a productiei siderurgice cu 3,5 milioane de tone in urmatorii 4 ani.
Antena 3 a sarbatorit duminica 6 ani de existenta prin rezistenta, varsta pe care o implineste pe 27 iunie. O zi pe care televiziunea a sarbatorit-o alaturi de telespectatorii ei.
Antena 3 : La multi ani, 2013! Romanii au pasit in Anul Nou alaturi de Antena 3 Miliarde de oameni au sarbatorit Anul Nou si in intreaga lume au avut loc petreceri in strada. Si bucurestenii au avut parte de un spectacol grandios.
O noua culme a jurnalismului atinsa la Antena 3:
Antenistii Mircea Badea, Radu Tudor si Victor Ciutacu il desfiinteaza pe Victor Ponta Timpii de Antena ai lui Victor Ponta au expirat. ... Umilit de ziaristii de la Antena 3, Victor Ponta nu a comentat, inca.
Fima Euroconstruct, care apartine patronilor Golden Blitz, a cA¢stigat licitatia organizata pentru repararea unei portiuni din autostrada Bucuresti -Pitesti. Aceasta desi concurenta a cerut o suma de doua ori mai mica pentru reabilitarea autostrazii.
De fiecare data cand s-au organizat donatii, teledoane, s-au afisat numere de telefon la care sa suni pentru a dona automat anumite sume de bani, chiar cand s-au organizat centre pentru ajutoare, multi ezita sa contribuie la astfel de actiuni.
Consortiul Vinci-Aktor nu a reusit sa obtina finantare din partea bancilor pentru demararea constructiilor Astfel, constructia tronsonului Comarnic-Brasov este amanata cu cel putin un an. Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, pentru cotidianul "Gandul", ca va relua curand licitatia.
Comisia Europeana a decis ca Automobile Craiova trebuie sa returneze statului 27 de milioane de euro, bani pe care i-ar fi primit ca ajutor ilegal de stat în cadrul privatizarii cu americanii de la Ford.
Monitorizarea realizata de Comisia Europeana a aratat ca Romania a inregistrat o dezvoltare deosebita a sistemului de servicii sociale, dar cu toate acestea se afla inca in urma multor state din Uniunea Europeana in ceea ce priveste gradul de ocupare din sector (4% fata de 9,6% la nivelul UE).
Consiliul Concurentei a avizat si a trimis Comisiei Europene notificarea schemei de ajutor de stat pentru restructurarea agentilor economici in dificultate din portofoliul Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) si al Ministerului Economiei (ME), in vederea depasirii efectelor crizei economico financiare mondiale.
Intr-un raspuns trimis ziarului nostru de catre Mihai Berinde, presedintele Consiliului Concurentei, acesta sugereaza Ministerului Finantelor Publice (MFP) sa gaseasca o alta modalitate de a stimula dezvoltarea sectorului IT din Romania.
Aveti grija sa nu-i suparati pe angajatii Casei de Pensii Dolj pentru ca s-ar putea sa fiti luati la bataie.
Investitorii straini din Romania cer autoritatilor sa ia masuri pentru asigurarea unui climat concurential stabil. ... Totodata, Wood a mai spus ca, desi au existat si exista mai multe procese pe rol, judecatorii romani nu sunt pregatiti sa se pronunte in cazul unor litigii de incalcare a regulilor de concurenta.
80% din populatia judetului primeste pensie sau ajutoare financiare din categoria „asistenta sociala“. Raportul dintre populatia angajata si cea care beneficiaza de bani de la stat este de unu la patru, dublu fata de media nationala.
Pentru cei care locuiesc in orase ale caror centrale termice nu s-au modernizat, preturile la energie, stabilite de catre autoritatile locale, s-ar putea sa explodeze. Iar ajutoarele de la stat care acopera costurile combustibililor, si nu pe cele fixe, nu vor fi de prea mare folos.
Tecuciul a gazduit mai multi primari si viceprimari care s-au adunat sambata spre a-i da o mana de ajutor edilului municipiului afectat de precipitatiile de acum mai bine de o saptamana.
Sambata dupa-amiaza, cu mic, cu mare, pesedistii s-au adunat in fata sediului municipal al partidului pentru a incarca cele 22 de tone de ajutoare intr-un autotren cu destinatia Moldova.
Unitatile miniere vor putea primi ajutoare de stat si dupa 1 ianuarie 2007, cu conditia sa nu mai inregistreze pierderi si sa achite facturile curente. Masura a fost acceptata de oficialii UE in negocierile din ultimele zile cu Ministerul Economiei si Comertului (MEC), au declarat pentru Mediafax surse oficiale.
Strategia de restructurare a siderurgiei romanesti, elaborata de Ministerul Economiei si Comertului (MEC) si convenita cu Uniunea Europeana, prevede ca pana in 2008 sa fie dati afara 8.500 de angajati din industria siderurgica.
google-analytics.com