Cautare

57982 de rezultate pentru "antena 1 pitesti ajutoare pentru sinistrati de la mgc international" (5.67 secunde)
De zece ani, sute de romani din judetul Mehedinti se bucura de o viata mai frumoasa, datorita unei fundatii umanitare daneze.
Autoritatile si politicienii au reusit sa transforme si colecta publica pentru sinistrati intr-un soi de circ si sa se certe pe seama intregii campanii.
Situatiile stranii aparute in urma nenorocirilor provocate de valurile de inundatii care ne-au lovit fara mila creeaza imaginea unei tari populate cu oameni pentru care valorile umane sunt doar vorbe-n vant.
Comisia parlamentara speciala care repartizeaza timpii de antena pentru campania premergatoare referendumului a stabilit ca Traian Basescu va avea acces la posturile publice de radio si televiziune doar pe timpii cedati de un partid politic.
Talk show-ul "Vorbe grele", prezentat de Victor Ciutacu, nu va mai fi prezent in grila de toamna a postului Antena 2, jurnalistul urmand sa realizeze emisiunea la o alta televiziune si sa isi continue activitatea la Jurnalul National, unde este redactor-sef.
Gadea, anunt privind revenirea la Antena 3. ... Andi Sarbu) Mihai Gadea revine la Antena 3 dupa o absenta de cateva zile.
Majorarea pretului la gaze a facut ca aproximativ 7.000 de galateni care beneficiaza de ajutor financiar pentru gazele cu care se incalzesc sa primeasca in februarie si martie bani mai multi.
Valul de solicitari privind micsorarea taxei pe valoare adaugata (TVA) a produselor alimentare de baza, printre care si painea, sunt doar praf in ochii romanilor.
Craiova asteapta oaspeti din toata tara la aniversarea Antena 3. Startul mega-concertului va fi dat la orele 19.00 Peste doar cateva ore, Craiova va deveni capitala Antena3.
Lucrarile la cea de-a doua centura a Craiovei vor incepe in toamna acestui an, iar drumul expres Craiova-Pitesti ramane un proiect mort.
Nemultumit de raspunsul pe care l-a primit la o interpelare precedenta, senatorul PSD de Arges Serban Valeca i-a adresat premierului Emil Boc inca o interpelare in care ii atrage atentia asupra situatiei in care se afla Arpechim Pitesti:
Fabrica de Combustibil Nuclear de la Pitesti isi va dubla productia, incepand cu anul viitor, pentru a putea asigura fasciculele de uraniu necesare viitoarelor reactoare 3 si 4 de la Cernavoda. Cu un an inainte de punerea in functiune a Unitatii 3, productia va fi de 15.
Tribunalul Arges a admis la inceputul saptamanii cererea Petrom de suspendare a deciziei Agentiei de Mediu Pitesti, potrivit Mediafax. Ca urmare a acestei decizii, Rafinaria Arpechim va functiona pana la pronuntarea instantei de fond.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a inaugurat vineri lucrarile la noul pod peste raul Dambovita, dintre strada Piatra Craiului si Soseaua Virtutii, parte din proiectul de constructie a 12 kilometri de drum in regim de autostrada, respectiv Splaiul Independentei - Autostrada Bucuresti-Pitesti.
Boagiu zice ca a tras 4% fonduri UE, cifrele Finantelor vorbesc de 2,6%. Autostrazile peste Carpati o iau de la zero.
Autoritatile doljene au inceput deja demersurile legale pentru a pregati stramutarea sinistratilor din satul Rast, care a fost devastat de revarsarea Dunarii in urma cu mai bine de doua saptamani.
Satui de toate promisiunile desarte ale guvernantilor, sinistratii din Rast vor sa mearga cu rata in Bucuresti si sa-si faca singuri dreptate. Cu toate ca aparent in Rast domneste o liniste specifica zilelor de vara, fiecare cuvant rostit de sinistrati este prevestitor de furtuni.
Fara indoiala, o uriasa emotie publica a produs si la noi, ca peste tot in tara, drama oamenilor loviti de recentele inundatii.
Ajutorarea sinistratilor din judetele afectate de inundatii provoaca dispute si certuri intre politicienii botosaneni.
Sinistratii din comunele doljene Rast, Negoi, Carna vor primi ajutoare in valoare de peste 350 de milioane de lei de la Fundatia Hope&Age Direct din Scotia. Ajutoarele constau in paturi, carje, bastoane, scaune cu rotile, alimente, imbracaminte, articole de igiena personala, materiale educationale, corturi etc.
google-analytics.com