Cautare

6575 de rezultate pentru "antena 1 pitesti 9 august 2010" (3.38 secunde)
23 August 1944 In urma bataliei de la Targu Frumos din luna Mai a anului 1944 fortele romane si germane au reusit sa opreasca armata sovietica si sa stabilizeze linia frontului. Insa, in luna August a aceluiasi an, ofensiva sovietica reinnoita ameninta transformarea intregii tari in teatru de razboi.
Evolutia inflatiei din luna august, usor mai optimista decat asteptarile pietei, ar putea determina Banca Nationala sa mentina sau chiar sa scada dobanda de politica monetara in acest an, ceea ce se va reflecta intr-o depreciere a leului fata de euro, considera analistii economici.
Sportivul care a sarit spre medalia de aur la JOCURILE OLIMPICE de acum patru ani 110 M GARDURI masculin, proba de ATLETISM de la JOCURILE OLIMPICE 2012 LONDRA, celebrata astazi printr-un GOOGLE DOODLE, incepe pe 7 august si se incheie pe 8 august.
• Marti, 20 august, la ora 21:00, Marius Manole va sustine un spectacol-lectura intitulat "Mecanica inimii" de Mathias Malzieu, dramatizat si regizat de Chris Simion, alaturi de actorii:
Miercuri, 5 august 2015, Compania Artistica MIX MUSIC, in calitate de realizator, a inceput montarea scenei pe platoul din fata Centrului Cultural Judetean Calarasi.
12 - 15 august 2016/ Festivalul International de Folclor HORA MARE (Autoare: Alina JIPA) Consiliul Judetean Calarasi prin Centrul Cultural Judetean Calarasi, organizeaza in perioada 12 - 15 August 2016, Festivalul International de Folclor Hora Mare. ... - 12 August 2016, recitaluri extraordinare sustinute de solista de muzica etno Andra A.
Odata cu 6 august, atunci cand se celebreaza acest eveniment religios, frunzele incep a se vesteji si ingalbeni, apele a se raci, pasarile calatoare pornesc a-si croi drum spre tarile calde iar gandacii si taratoarele isi cauta adapost in pamant, pregatindu-se pentru iarna.
Pentru cei nascuti sub semnul Taur, august 2018 le va oferi ocazia sa adune roadele efortulor anterioare. ... Desi luna august se va dovedi pentru Fecioare o perioada destul de dificila, vor reusi sa depaseasca toate provocarile gratie exclusiv farmecului lor.
Conform Regulamentului celor doua Camere ale Parlamentului, sesiunea legislativa extraordinara solicitata de Presedinte va avea loc cel mai probabil in a doua parte a lunii august. ... Traian Basescu si-a exprimat dorinta de-a convoca Parlamentul in prima parte a lunii august, in principal pentru a reface legea ANI.
Antena 3 il da in judecata pe deputatul PD-L Cristian Boureanu, in urma altercatiei verbale care a avut loc luni seara, in cadrul emisiunii "Stirea zilei", intre acesta si moderatoarea Gabriela Vranceanu Firea.
Premierul Emil Boc a declarat ieri, la videoconferinta cu prefectii, ca autoritatile locale care nu vor efectua procesul de restructurare pana la termenul-limita de 16 august, prin adoptarea noilor organigrame potrivit OUG nr. 63/2010, nu vor mai primi bani de la Bucuresti din cotele defalcate.
Indicii de referinta pentru euro si franci elvetieni au inceput sa creasca din nou in august 2010, temperandu-se usor in septembrie. ... 50/2010. ... 50/2010 intra pe fagasul normal, toti clientii care au credite cu dobanda variabila trebuie sa fie atenti la evolutia indicilor ROBOR/EURIBOR/LIBOR.
Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din pal si mobilier tapitat din Romania, deschide vineri, 15 august 2014, un nou magazin propriu in Pitesti.
Incepand din 31 august, un detinut care elaboreaza lucrari stiintifice poate beneficia de o reducere a pedepsei cu maximum 20 de zile, indiferent de numarul cartilor scrise. ... Medicul a fost condamnat, in august 2014, la 8 ani de inchisoare, si a executat un sfert din condamnare.
Comisia Europeana solicita Ministerului Transporturilor si Infrastructurii taxa de drum pentru Coridorul IV PanEuropean de transport rutier, care cuprinde tronsoanele Constanta - Bucuresti - Timisoara - Arad - Nadlac, iar cererile de finantare pe POS-T trebuie sa aiba in vedere aceasta politica.Ministrul transporturilor si infrastructurii (MTI), Radu Berceanu, s-a intalnit marti cu o delegatie a Comisiei Europene, condusa de responsabilul pentru Romania al Directiei Generale de Politici Regionale a Comisiei Europene, Anastassios Bougas, precum si cu reprezentanti ai Bancii Europene de Investitii (BEI).Oficialul european a adus in discutie problema taxarii pentru Coridorul IV PanEuropean de transport rutier, care cuprinde tronsoanele Constanta - Bucuresti - Timisoara - Arad - Nadlac, varianta care ar trebui sa fie luata in calcul inca de la lansarea investitiei respective, iar cererile de finantare pe POS-T trebuie sa aiba in vedere aceasta politica.Radu Berceanu le-a precizat reprezentantilor Comisiei Europene prioritatile investitionale ale Romaniei in transporturi, mentionand faptul ca obiectivul major al mandatului sau este dezvoltarea Coridorului IV Pan-European.De asemenea, acesta a punctat faptul ca MTI a facut toate demersurile necesare pentru finalizarea autostrazii Bucuresti - Constanta, urmand sa se discute si reducerea termenului de realizare a centurii Constantei.Ministrul Radu Berceanu a precizat ca tronsonul de autostrada Nadlac - Sibiu este alta prioritate, tronsonul Arad - Timisoara si centura Aradului fiind in constructie, iar celelalte parti ale acestei autostrazi sunt in stadiul de pregatire, lucrarile pentru realizarea lor urmand sa inceapa pana in anul 2010.In acest sens, pentru interconectarea intregului Coridor IV PanEuropean trebuie "atacate" lucrarile de constructie la inelul de centura Bucuresti si la partea de autostrada Pitesti - Sibiu.Proiectele POS-T trebuie sa aiba prioritateStrategia pentru autostrazi vizeaza acordarea catre acelasi constructor nu numai a unei concesiuni pentru construirea unei sectiuni de autostrada, dar si a dreptului de a opera alta sectiune existenta.
Ei isi vor deschide operatiuni fie in fabrica, fie in jurul ei, fie vor aduce componentele auto de pe langa Pitesti, unde au deja fabricute, pentru ca multi dintre ei sunt si furnizori Dacia.
Intre anii 2010 si 2012, datele masurate de la 1881 au fost modificate, astfel incat acestea sa arate o incalzire semnificativa, mai ales dupa 1950.
Sorin de 24 de ani, din Bucuresti, sunt suspecti de comiterea in perioada august - decembrie 2010, a mai multor infractiuni. ... · La data de 31.08.2010, intre orele 18:30 -19:00, cei patru au intrat in doua sali de jocuri situate in str.
Furnizorii de gaze solicita cresterea pretului cu 17% de la 1 aprilie. ANRE analizeaza cererea si ia in calcul faptul ca in 2010 gazele din import au fost si mai scumpe si mai multe decat anii anteriori.
Ministrul desemnat al Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, marti, la audierile din comisiile parlamentare, ca in 2010 ar putea fi receptionati 101 kilometri de autostrada, daca va exista finantare.
google-analytics.com