Cautare

2580 de rezultate pentru "antena 1 acuzat" (3.40 secunde)
Foarte multi critici, mai ales din zona Cotrocenilor, au acuzat PNL ca merge catre stanga, fara sa recunoasca faptul ca, de fapt, prin vocea lui Ponta, stanga autoritara a capatat comportamente liberale.
Antena 3 face astazi recapitularea dosarelor care ii dau fiori reci lui Basescu. ... Seful statului este acuzat, alaturi de alte cateva zeci de persoane, de prejudicierea statului roman cu peste 11.000 de miliarde de lei, dupa vanzarea a 16 nave, in perioada 1991 - 2000.
Mirel Palada trebuie sa dea socoteala pentru faptele de care e acuzat, iar Gotiu ar trebui sanctionat de propriul partid prin retragerea dreptului de a mai aparea la TV ca vector de imagine. ... Bagati mare Gadea, Badea, Zamfir si restul clicii de la Antena 3.
Duminica trecuta, la sosirea in tara a celor trei jurnalisti dupa o inchisoare de 55 de zile, am comentat in direct, pe Antena 1, evenimentul.
Duminica trecuta, la sosirea in tara a celor trei jurnalisti dupa o inchisoare de 55 de zile, am comentat in direct, pe Antena 1, evenimentul.
1.
Magda Marincovici) Fostul premier Victor Ponta a declarat joi seara, la Antena 3, ca lucrurile urmeaza sa se inrautateasca in Romania, ca premierul Ciolos este captiv in secta Soros si ca e nevoie in acest moment de un partid nationalist, nu in sensul extremist.
Pe Catalin (46 de ani) si pe Bogdan (33 de ani) ii leaga o prietenie veche, insa filmarile pentru noul sezon al emisiunii "Burlacul", care va debuta joi, la Antena 1, i-a transformat, peste noapte, in dusmani.
Participantii la Congresul Blocului National al Revolutionarilor (BNR), desfasurat sambata la Bucuresti, l-au acuzat pe fostul presedinte Ion Iliescu ca “a furat Revolutia“ si ca a instalat in fruntea statului oameni ai fostului regim comunist.
Un alt Rus se da la Nastase In acelasi timp, fostul presedinte al PSD Alba, avocatul Ioan Rus, a anuntat ca intentioneaza sa candideze pentru presedintia filialei judetene si a acuzat conducerea din Alba a partidului, dar si pe cea nationala, de “purtari dictatoriale“.
- Pe baza unei marturii suta la suta mincinoase, obtinuta prin presiune, contrazisa de alti martori, eu sunt acuzat de instigare la abuz in serviciu si fals intelectual.
Conform unui document obtinut pe surse de DC News, Klaus Iohannis este acuzat de catre Parlamentul Romaniei de inalta tradare. ... De ce este acuzat Klaus Iohannis - Infractiunile pentru care se face Propunerea de punere sub acuzare a Presedintelui Klaus Werner Iohannis este art.
Presedintele Partidului Popular (PP), Corneliu Ciontu, a acuzat PRM si PD ca ar fi facut presiuni politice asupra Curtii de Apel Bucuresti cu privire la inregistrarea formatiunii sale, in termenul prevazut de lege, si a avertizat Puterea ca va apela la oficialii europeni pentru rezolvarea acestui caz.
Sorin Marian Paveliu, deputat de Gorj, a initiat o campanie de strangere de semnaturi, in vederea demiterii directorului Serviciului Roman de Informatii, Radu Timofte, acuzat ca l-a mentinut in functie pe seful SRI Gorj, Ion Faget, despre care s-a stabilit ca a facut politie politica si dupa 1991.
"Nu doresc si nu cred ca procesele se judeca la televizor sau in presa / dar atunci cand esti acuzat public trebuie sa raspunzi public - in acest fel oamenii pot sa isi faca propria opinie / si cand stii ca esti nevinovat atat decizia judecatorilor cat si parerea oamenilor sunt la fel de importante", precizeaza fostul premier in preambulul rezumatului.
Suspecta li s-a parut alesilor locali si suplimentarea cu 500 de milioane de lei a capitolului "incalzit, iluminat si forta motrice", care beneficia deja de 1,7 miliarde de lei.
Ieri, la Tribunalul Constanta, a avut loc sedinta de judecata in cazul in care Constantin Babus, fostul sef al Directiei Administrarea Domeniului Public si Privat din Primaria Constanta, este acuzat de luare de mita, iar Marius Tarcatu, fost director al aceleiasi directii din cadrul Consiliului Judetean Constanta, este acuzat de complicitate la luare de mita.
Liderul PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, l-a criticat ieri dur pe presedintele formatiunii, Mircea Geoana, care ar duce partidul in jos, pe o panta periculoasa, si a acuzat "manevrele de culise" indreptate impotriva sa dupa ce si-a anuntat candidatura la sefia PSD.
un batran din sala s-a ridicat si l-a acuzat pe Stolojan ca minte.
Schimbarea ei este deplasata, iar mesajul catre cancelariile europene care deja au inceput sa fie ingrijorate din aceasta cauza este ca reformele in justitie vor inceta cu totul", a acuzat deputatul liberal-democrat.
google-analytics.com