Cautare

2946 de rezultate pentru "antena 1 acuzat de furt" (4.34 secunde)
In schimb, Antena 3 a atins o audienta-record. ... In conditiile "embargoului" impus de principalul partid de guvernamant, ai carui reprezentanti nu mai calca de anul trecut prin platourile respectivei televiziuni, participarea premierului Mihai Razvan Ungureanu la emisiunea "Sinteza zilei" parea o victorie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a amendat cu 50.000 lei postul de televiziune Antena 3 pentru dezechilibrele comise la emisiunile electorale difuzate in perioada alegerilor locale din 10 iunie, informeaza Agerpres.
Fiecare astfel de incercare ne intareste", spune Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, intr-un mesaj adresat angajatilor Antenelor.
Trebuie sa fii constienta de asta. ... Nu astepta nimic de la Base. ... Mergi la Antena 3 si spune tot. ... Antena 3 te va accepta in emisiune.
Ligia Enache, cu o vechime de 25 de ani in televiziune, ca reporter, redactor, producator, a postat pe Facebook urmatorul text: ... Toti colegii mei de la Antena 1 si 3 erau acolo. ... Nedespartiti de telefoane, aproape tot timpul cu ochii in monitoare, cautand cele mai bune imagini.
Antena 3 traverseaza momente foarte dificile din momentul anuntului privind evacuarea din sediu, venit de la ANAF - Guvern. Toti angajatii isi strang lucrurile din birourile in care au stat unii 20 de ani, altii 10, altii 5.
Dezvoltarea economica si sociala intensa ce caracterizeaza regiunea Dobrogei si in mod special judetul Constanta a determinat compania de telefonie mobila Cosmote Romania sa efectueze in judetul de la malul marii investitii de peste 25 milioane de euro, numai in primul an de la aparitia pe piata a acestui nou operator de telefonie mobila din Romania, a aratat ieri in cadrul unei conferinte de presa desfasurata la Hotel Ibis din Constanta Marcel Liznic, manager Implementare Retea Radio in cadrul Cosmote Romania.
Daca v-ati fi asteptat ca Loredana Chivu sa fie in topul salariilor la Antena, ei bine, va inselati. ... "Lumea crede ca Loredana s-a imbogatit de cand este angajata in Antena, insa nu este deloc asa, dimpotriva...
Jurnalistul, scriitorul si analistul politic Ion Cristoiu este creatorul unui nou tip de ziar - Evenimentul zilei, cotidian considerat deschizatorul presei romanesti de dupa 1989.
Actorul si cantaretul Ioan Gyuri Pascu a murit luni dimineata, la varsta de 55 de ani. ... Actorul suferea de diabet. Medicii au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a-i salva viata reputatului actor si cantaret, insa manevrele de resuscitare ale specialistilor au fost, din pacate, in zadar.
ANDREEA BERECLEANU A DEZVALUIT MOTIVUL DIVORTULUI DE ANDREI ZAHARESCU Au fost ani multi impreuna si erau unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la noi. Au divortat, iar pana de curand motivul a fost un mister.
Antena 3 : ... "Eu pot sa va spun ca, in urma acestei proceduri aplicate, procurorul general selectionat va fi domnul Daniel Morar si procurorul-sef al DNA va fi doamna Haineala, independent de vointa oricarui ministru al Justitiei. ... Anume acela de a desemna procurorii.
Antena 3 a initiat o petitie: ... Peste 32.000 de semnaturi, in doua ore Antena 3 a decis sa raspunda jignirilor presedintelui Traian Basescu de joi seara, printr-o noua petitie, prin care cere demisia sefului statului.
FARCAS) (Continuare) Un obiect luminos deasupra casei Un alt caz interesant este cel al unei familii aflata intr-o statiune de odihna din statul Tacuarembo. Se uitau cu totii la televizor inainte de a merge la culcare.
Suferinta duce, de obicei, la o intelegere mai profunda a tot ceea i s-a intamplat si i se intampla unui individ, unei colectivitati sau unui popor. ... Ea apare pentru prima oara extrem de bine conturata in Biblie.
Cele mai noi stiri din showbiz: https://antenastars.ro/ ? liveVIDEO Antena Stars: https://antenaplay.ro/live/antena-stars YouTube network: Antena TV Group
Jurnalista de la Antena 1, moarta intr-un accident rutier in Ajunul Craciunului Sefa sectiei Social de la Antena 1, Iuliana Gatej, initiatoarea unei sensibile emisiuni dedicate copiilor, ajutorarii celor cu necazuri, a murit in Ajunul Craciunului, joi seara, intr-un accident de masina.
PRM Iasi a depus luni o plangere penala impotriva fostului presedinte al filialei judetene, Anghel Stanciu, si a altor sapte persoane care nu mai fac parte din Partidul Romania Mare pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, prevazuta si pedepsita de Codul Penal.
cum lucreaza o parte din Politia" (de Catalin Sturza):
Sorin Rosca Stanescu (foto) publica pe www.sroscas.ro articolul "Motiunea de cenzura - un esec programat", pe care il puteti citi in continuare. Motiunea de cenzura va esua!
google-analytics.com