Cautare

2946 de rezultate pentru "antena 1 acuzat de furt" (3.50 secunde)
Societatea Antena 3 SA este urmarita penal pentru complicitate la santaj, directorului firmei, Mihai Gadea, fiindu-i aduse la cunostinta invinuirile, in calitate de reprezentant al societatii, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.
Parlamentul a fost, timp de 5 ani, tinta atacurilor presedintelui. ... 1) votul uninominal;
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
Roxana Iordache publica pe blogul personal articolul intitulat ANTENA 3 CUMPARA PROFESIONISTI SI-I NEUTRALIZEAZA, in care face cateva observatii despre profesionalismul jurnalistilor de la Antena 3.
Invinuitilor Sorin Alexandrescu, Camelia Voiculescu si Daniel Matiescu li s-au adus la cunostinta acuzatiile In cauza penala referitoare la infractiunea de santaj retinuta in sarcina inculpatului ALEXANDRESCU GEORGE SORIN, director general al ANTENA TV GROUP, ale carei aspecte au fost initial mediatizate prin comunicatele din data de 30 mai 2013, procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus extinderea cercetarilor si inceperea urmaririi penale fata de urmatoarele persoane:
Comisia parlamentara speciala care repartizeaza timpii de antena pentru campania premergatoare referendumului a stabilit ca Traian Basescu va avea acces la posturile publice de radio si televiziune doar pe timpii cedati de un partid politic.
O noua culme a jurnalismului atinsa la Antena 3:
Talk show-ul "Vorbe grele", prezentat de Victor Ciutacu, nu va mai fi prezent in grila de toamna a postului Antena 2, jurnalistul urmand sa realizeze emisiunea la o alta televiziune si sa isi continue activitatea la Jurnalul National, unde este redactor-sef.
Gadea, anunt privind revenirea la Antena 3. ... Andi Sarbu) Mihai Gadea revine la Antena 3 dupa o absenta de cateva zile.
Antena 3 a sarbatorit duminica 6 ani de existenta prin rezistenta, varsta pe care o implineste pe 27 iunie. O zi pe care televiziunea a sarbatorit-o alaturi de telespectatorii ei.
Antenistii Mircea Badea, Radu Tudor si Victor Ciutacu il desfiinteaza pe Victor Ponta Timpii de Antena ai lui Victor Ponta au expirat. ... Umilit de ziaristii de la Antena 3, Victor Ponta nu a comentat, inca.
Craiova asteapta oaspeti din toata tara la aniversarea Antena 3. ... 8 ani de existenta, 8 ani petrecuti in fiecare zi alaturi de dumneavoastra vor fi incununati printr-un mega-concert sustinut tot in mijlocul admiratorilor.
Antena 3 : ... Romanii au pasit in Anul Nou alaturi de Antena 3 Miliarde de oameni au sarbatorit Anul Nou si in intreaga lume au avut loc petreceri in strada. Si bucurestenii au avut parte de un spectacol grandios.
La data de 22.03.2011, ora 06.00, politisti din cadrul Serviciului Furturi de Autovehicule, spjiniti de echipe din cadrul Politiei Capitalei - Serviciul Special de Interventie Rapida, Serviciul de Investigatii Criminale si din cadrul IGPR - Directia de Investigatii Criminale, in baza a 11 autorizatii de perchezitie emise de Judecatoria Sectorului 1, pentru punerea in executare a 14 mandate de aducere emise de Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au efectuat o actiune pe raza sectorului 1 al Capitalei, ocazie cu care au depistat si condus la sediul Serviciul Furturi de Autovehicule, un număr de 12 persoane suspecte de comiterea unor furturi de autoturisme de provenienta straina, autohtona, dar si de furturi de oglinzi de la autoturisme de fabricatie straina, marci de lux, comise atat pe raza capitalei cat si pe raza judetelor Brasov, Salaj, Arad, Cluj, Satu-Mare si Iasi, dupa cum urmeaza:
La data de 22 mai 2011, ora 16.15, politisti din cadrul Sectiei 2 Politie l-au prins in flagrant, la scurt timp de la comiterea faptei, pe sos. Kiseleff, sector 1, pe D.
La data de 27.06.2011, politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale ai Sectiei 23 Politie, cu sprijinul Sectiei 21 Politie, i-au identificat pe C. ANDREAS de 20 de ani si N.
La data de 8 iulie 2011, in jurul orei 16:40, Sectia 6 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112, cu privire la faptul ca unui copil de 13 ani, din Bucuresti, i-a fost sustras un telefon mobil.
Politistii Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 6, au documentat activitatea unei grupari infractionale cu preocupari pe linia furturilor din locuinta si societati comerciale, compusa din I. Dumitru de 25 de ani, I. Gabriel de 26 de ani, L. Jean de 26 de ani si C.
Grupul infractional tintea furtul informatiilor de pe cardurile spaniolilor si polonezilor, apoi golirea conturilor victimelor prin intermediul unor colaboratori din SUA Procurorii Serviciului Teritorial Craiova al DIICOT au deferit justitiei, saptamana trecuta, un nou grup de carderi care isi stabilisera "cartierul general"
Un agent de la Politia Bailesti este anchetat pentru ca ar fi furat doua roti de la masina unui concitadin.
google-analytics.com