Cautare

153 de rezultate pentru "anl" (3.26 secunde)
Corneliu Popescu, directorul general al Agentiei Nationale pentru Locuinte (ANL) va fi demis cel tarziu astazi, din cauza unui management defectuos al unora dintre proiectele institutie pe care o conduce.
"In afara de zona Daewoo, mai putem vorbi de cartiere de lux in zonele Drumul Muntenilor, ANL Parc, Paltinis, Siloz", a declarat Bibina Dica, directoarea agentiei imobiliare Biros Imob.
Pe de alta parte, cererile pentru locuinte venite din partea tinerilor nu sunt satisfacute nici de constructiile realizate cu fonduri ANL.
Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) va incepe constructia a 361 de locuinte destinate inchirierii de catre tinerii cu varste de pana la 35 de ani, programul urmand sa fie aprobat printr-o hotarare de guvern.
Pe lânga cele 4.000 de familii care cer case ANL, mai exista altele care nu se încadreaza în criteriile de selectie impuse de legiuitor, dar nici nu au venituri suficiente pentru a-si cumpara o locuinta cu credit ipotecar sau imobiliar.
Pe lânga cele 4.000 de familii care cer case ANL, mai exista altele care nu se încadreaza în criteriile de selectie impuse de legiuitor, dar nici nu au venituri suficiente pentru a-si cumpara o locuinta cu credit ipotecar sau imobiliar.
Beneficiarii imprumutului vor fi Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor (MDLPL) si Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL), cea din urma avand si obligatia de a contracta, prin licitatie, lucrarile de proiectare, executie si supraveghere a lucrarilor.
Printre proiectele aflate in derulare se numara si proiectul de extindere a retelei de iluminat public, introducerea a 2,8 kilometri de teren in intravilan, canalizarea si alimentarea cu apa cat si amenajarea aleilor la blocurile ANL din localitate.
Acest proiect este demarat de cativa ani, insa Nicolae Matei (foto) doreste sa obtina de la stat o subventie de 30% pentru tineri la cumpararea oricarui apartament, indiferent ca este ANL sau locuinta procurata prin intermediul agentiilor imobiliare.
Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) a receptionat in aceasta luna 309 unitati locative finantate in cadrul Programului de constructii Locuinte pentru tineri.
Seful Departamentului pentru infrastructura si dezvoltare regionala al PSD, Sorin Bota, a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa ca se cauta o solutie prin care ANL sa preia 50% din locuintele executate si abandonate de dezvoltatorii privati.
Va ajunge in cartierul ANL Henri Coanda. ... Se va intra in tunelul subteran din cartierul ANL Henri Coanda, din dreptul pistei aeroportului si se va iesi in spatele complexului comercial Baneasa.
El a dat doua exemple, cel al publicitatii pentru ANL si cel al programului “Autostrada soarelui“, care au costat bugetul de stat, numai in ultima saptamana, 65.000 de dolari.
El a dat doua exemple, cel al publicitatii pentru ANL si cel al programului “Autostrada soarelui“, care au costat bugetul de stat, numai in ultima saptamana, 65.000 de dolari.
Deputatul PC, Petru Calian, a declarat ieri ca ministrul delegat pentru lucrari publice si amenajarea teritoriului, Borbely Laszlo, ii fura proiectele de legi, cum ar fi legea referitoare la ANL, care vizeaza vanzarea locuintelor catre chiriasi dupa o perioada de cinci ani sau dupa expirarea contractului.
Consilierii locali din Eforie au stabilit structura comisiei sociale care va analiza si repartiza locuintele pentru tineri, construite prin ANL.
La cateva zile, Basescu a acuzat Guvernul de lipsa de onestitate, sustinand ca, desi se opune majorarii salariilor profesorilor, pe masa sefului statului s-au aflat o Ordonanta de majorare a salariilor managerilor de spitale, precum si una care marea de 4,4 ori salariile in ANL.
Probabil cei doi ministri au inteles ca dincolo de "imi da, nu-mi da bani de la buget pentru sali de sport" sau "am, n-am bani sa construiesc blocuri ANL", daca vreau sa ramana ceva de pe urma mea, trebuie sa ramana banii europeni cheltuiti.
Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor a bugetat pentru 2008 investitii de 400 de milioane de lei pentru constructia de locuinte destinate tinerilor, cu peste 50% mai mare decat fondurile alocate in 2007 pentru acest gen de proiecte, potrivit ministrului de resort, Laszlo Borbely.
„Atata timp cat trei sferturi din blocurile ANL au fost date reprezentantilor Ministerului Justitiei, Ministerului Administratiei si Internelor, acestia nu au nici un interes sa faca o ancheta serioasa”, a subliniat Max Badin.
google-analytics.com