Cautare

133 de rezultate pentru "angajari" (2.78 secunde)
Nu se stie care sunt companiile care au facut angajari si nici cate contracte s-au desfiintat in aceeasi perioada.
Dupa cum stiti, am inceput deja procesul de angajari la finele anului trecut si inceputul acestui an si am angajat aproximativ 100 de specialisti. Aceste angajari vor continua in acest an si anul viitor. In realitate, cred ca aceste angajari vor continua fara limita in anii care urmeaza.
Cele 50 de angajari pe saptamana cu care se lauda Ford in fata autoritatilor locale craiovene nu vor fi efectuate anul acesta. Compania va incepe sa faca angajari in uzina craioveana abia de anul viitor.
S-a dat liber la angajari la stat, desi acestea erau suspendate pana la finalul anului. Executivul a decis sa aprobe trei memorandumuri de la institutii diferite pentru a permite noi angajari prin concurs.
Presedintele Comisiei de Administratie din Senat, Darius Valcov si senatorul Gabriela Firea au raspuns de asemenea mai multor intrebari venite din partea primarilor prezenti, referitoare la activitatea primariilor, cum ar fi cele referitoare la angajari- celebra Ordonanta 34 care prevede angajari doar in raport de 1 la 7 ( un angajat la 7 plecati), sau probleme ale politiei locale.
Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) infiinteaza posturi fara a fi posibile, insa, si angajari.
In opinia acestora, consecinta va fi precarizarea muncii salariatilor, datorita generalizarii sistemului de angajari pe perioada determinata.
El a mai spus ca este inacceptabil numarul mare de angajari ale raspunderii Guvernului din ultima perioada, mai ales ca "acest Guvern a depasit in 2 ani tot ce se intamplase in 20 de ani inainte".
Parlamentul nu a adoptat de la inceputul anului pana la 10 mai niciun proiect de lege cu impact, majoritatea actelor normative trimise la promulgare fiind ordonante de urgenta ale Guvernului si angajari de raspundere.
Angajari cu iz politic? ... In nici un caz nu a fost insa vorba de angajari pe criterii politice. Au avut prioritate la angajare cei care au mai lucrat la noi, dar au fost disponibilizati si in acelasi timp s-au dovedit oameni seriosi si nu ne-au facut probleme.
"Nu sunt prevazute, intr-o perioada scurta de timp, nici reduceri de personal, dar nici angajari.
Planul de angajari pe care-l aveam de indeplinit in acest an, ceea ce prevede incadrarea in munca a unui numar de 13.500 de persoane, l-am realizat pina in prezent in procent de circa 70%", a precizat directorul executiv al AJOFM Galati.
Mai mult, Ion Ion sustine ca uzina va face angajari in septembrie pentru a putea adauga un al treilea schimb de productie la liniile de asamblare de motoare si cutii de viteze destinate exportului.
Sfarsitul anului, sezonul de varf pentru angajari in departamentul de marketing Potrivit site-ului www.eva.ro, pentru a ocupa o pozitie de marketing manager pentru o firma internationala, candidatul trebuie sa fi trecut prin pozitiile de Product Manager sau Brand Manager la o firma cu o cultura organizationala solida.
Deblocarea posturilor de functionari publici de catre Guvernul Romaniei va aduce, la Mangalia, un val de angajari in cadrul primariei si serviciilor adiacente institutiei.
De asemenea, directorul noului serviciu de salubrizare galatean a tinut sa explice ca nu vor avea loc concedieri, ba din contra, se vor face angajari.
Prin aceste angajari masive de straini Vrancea s-ar putea sa-i ia Galatiului locul 1 detinut la categoria cele mai multe permise de munca eliberate pana acum.
Disponibilizari sau angajari? ... În timp ce în fabrica se vorbeste deja despre disponibilizari masive din rândul personalului TESA, reprezentantii AVAS sustin ca viitorul proprietar de la Avioane Craiova va face angajari de personal pe partea de productie.
Presedintele Ford Europa a anuntat ca nu se vor face angajari la fabrica din Craiova pâna în anul 2010.
Presedintele Ford Europa a anuntat ca nu se vor face angajari la fabrica din Craiova pâna în anul 2010.
google-analytics.com