Cautare

1231 de rezultate pentru "andrei" (2.46 secunde)
Andrei Costin Victor, de profesie geolog, participa atat la targurile de cristale de la Institutul de Geologie, cat si la Piata Taraneasca si Mester(esti) organizate in curtea MTR. ... La standul lui Andrei Costin Victor, puteti gasi:
Geologul Andrei Costin Victor creeaza bijuterii superbe precum inele, bratari si cercei cu lapis lazuli, ametist, obsidian, cuart roz.
Andrei Costin Victor participa in acest week-end la Targul de Sanmedru - de antichitati taranesti, in curtea MTR.
De la sfarsitul anului 2012, Roche Diabetes Care Romania are un nou sef in persoana lui Andrei Foisor, primul roman care conduce operatiunile acestei divizii a Roche Diagnostics in tara noastra. Pozitia de Head of Diabetes Care, detinuta acum de Andrei Foisor, a fost ocupată
COSTUL TOTAL AL TRATAMENTULUI ESTE DE 180.000 DE EURO, 150.000 DE EURO SUNT SUPORTATE DE CARDUL EUROPEAN DE SANATATE PE CARE PARINTII COPILULUI IL DETIN, IAR PENTRU TERMINAREA TRATAMENTULUI MAI Apel umanitar pentru salvarea vietii lui Rares Andrei Olteanu, un copilas de 2 ani SUNT NEVOIE DE DOAR 30.000 DE EURO, BANI CARE AR DUCE LA SALVAREA UNEI VIETI.
Iulia sii Andrei traiau o frumoasa poveste de dragoste de 7 ani. S-au cunoscut in liceu, iar Andrei planuia sa o ceara in casatorie. ... Cum s-a petrecut tragedia, povesteste Andrei Razvan, iubitul fetei: ... Andrei Razvan, iubitul fetei:
Revenit din Olanda, o data cu Ovidiu Stinga, Andrei Ionescu nici nu a apucat sa puna piciorul pe minge ca Adrian Mititelu a si dat diagnosticul:
In alta ordine de idei, m-as referi la cazul Andrei Ionescu, caz mediatizat intens in ultimele saptamani. Si, ca o paranteza, cred ca Andrei a fost mediatizat peste ceea ce a facut pe teren!
Andrei de 19 ani, din Bucuresti, indicat de victima ca fiind persoana care l-a injunghiat. ... Andrei i-a aplicat lui G. ... Andrei a considerat ca a fost parasit de prietena sa, deoarece aceasta ar fi avut o relatie cu G. ... Andrei pentru săvarsirea infractiunii de tentativă
Actrita Violeta Andrei, care interpreta rolul adolescentei Mada in serialul de televiziune "Nimeni nu-i perfect", a murit marti dimineata, la cateva zile dupa ce a fost implicata intr-un grav accident de circulatie.
Cel care a fost luat in colimator de afacerist este inspectorul fiscal Andrei Paramanov, angajat al Directiei Generale a Finantelor Publice, cel care a participat la mai multe controale efectuate la societatea Alimentatie Publica SA, unitate la privatizarea careia a participat si Cuciureanu.
• 9 iun 2009 - Republica Moldova analizeaza candidaturile pentru numirea noului ambasador in Romania, afirma ministrul moldovean de Externe, Andrei Stratan, precizand ca se va solicita agrementul partii romane pentru persoana nominalizata.
Noul cuplu este format acum din Andrei Chiliman si Vlad Moisescu. ... Conform DCNews, la conducerea platformei politice care urmeaza sa se lanseze se vor afla Andrei Chiliman si Vlad Moisescu, precum si unii dintre locotenentii lor.
De cealalta parte, contracandidatul sau pentru functia de presedinte executiv al PD Salaj, prefectul Andrei Todea, apreciaza ca Radu Capilnasiu da dovada de inconsecventa politica:
Totusi, batalia cea mai interesanta se anunta intre prefectul de Salaj, Andrei Todea, si primarul de Zalau, Radu Capilnasiu, ambii candidand pentru fotoliul de presedinte executiv al organizatiei judetene a partidului.
Andrei Vasile si sotia sa participa in acest week-end la targul colectionarilor si anticarilor organizat pe aleea din spate a Muzeului Taranului Roman. ... Preturile sunt negociabile!", ne-a spus Andrei Vasile, care va fi la targul de la Piata Obor intre 4 - 6 septembrie.
Andrei si Bianca Andrei si Bianca au hotarat sa se casatoreasca si sa ofere o familie copilului lor ce va veni peste cateva saptamani.
Lucian Boia, Mircea Cartarescu, Radu Paraschivescu, Varujan Vosganian, Vintila Mihailescu, Augustin Lazar, Andrei Plesu, Tatiana Niculescu si Veronica D. ... Andrei Plesu, fost ministru al Culturii si cel care semneaza Cuvantul de insotire al cartii, va fi, de asemenea, prezent la eveniment pentru a vorbi despre volumul in cauza.
Geologul Andrei Costin Victor participa cu un stand de bijuterii cu cristale, la targul de Florii din curtea MTR. Am venit cu spinel, granat, cercei de lapis lazuli, cercei si pandantive din sodalit, fosile, chihlimar, ne-a spus Andrei Costin Victor in curtea Muzeului Taranului Roman.
Geologul Carmen Andrei a venit la targul din curtea MTR cu crisocola, serafinit, ametist, inele din argint cu lapis, jad, rodocrozit, ametist. Sotul meu, Andrei Costin Victor, este plecat la un targ de cristale la Iasi.
google-analytics.com