Cautare

1231 de rezultate pentru "andrei" (3.04 secunde)
Alexandru Baciu, Radu Muntean, Razvan Radulescu - Un etaj mai jos Cea mai buna imagine (lung metraj) Andrei Butica - Acasa la tata Daniel Kosuth - Lumea e a mea Tudor Lucaciu - Un etaj mai jos Marius Panduru - Aferim! ... Andrei Cohn Carmen - Regia:
Democrat-liberalul Cosmin Paun a tinut sa le multumeasca ieri formatiunilor politice care si-au prezentat sustinerea fata de candidatul PD-L la Primarie, Andrei Lisinschi, pentru turul al doilea al alegerilor locale, dar si celor care au ramas neutri.
Dupa ce a primit sutinerea primarului municipiului Piatra-Neamt, candiatul la Primaria Galati din partea Partidului Democrat Liberal, Andrei Lisinschi a primit ieri si sprijinul lui Emil Boc, primarului Clujului si presedinte al PD-L, aflat ieri la Galati.
Cum si-a cucerit Andrei Nastase iubita! Andrei Nastase, fiul fostului premier Adrian Nastase, si Bianca Ciuvat, iubita lui, sunt impreuna de circa trei ani, perioada in care cei doi sustin ca s-au simtit extrem de bine.
A murit Andrei Gheorghe. Prezentatorul si realizatorul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani. Omul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a murit din cauza unui stop cardio-respirator, au constatat legistii prezenti luni seara la locuinta acestuia, conform unor surse judiciare.
Pe de alta parte, Romania literara apare la Bucuresti in ianuarie 1990, sub conducerea unui comitet director, din care fac parte Octavian Paler, Alexandru Paleologu, Nicolae Manolescu, Andrei Plesu, Gabriel Dimisianu, Valeriu Cristea si Roger Campeanu, cu Stefan Augustin Doinas care semneaza editorialul primului numar.
- Romania literara apare la Bucuresti inianuarie 1990, sub conducerea unui comitet director, din care facparte Octavian Paler, Alexandru Paleologu, Nicolae Manolescu,Andrei Plesu, Gabriel Dimisianu, Valeriu Cristea si Roger Campeanu,cu Stefan Augustin Doinas care semneaza editorialul primului numar.In prezent, revista este editata de Fundatia Romania Literara.
De aproape doua luni de zile, reprezentantii Prefecturii judetului Constanta nu reusesc sa ia legatura cu subprefectul de sorginte liberala Cosmin Andrei (foto).
Stiu ca nu este o munca usoara, dar este una de echipa si o voi duce la bun sfarsit impreuna cu prefectul Ion Florescu si subprefectul Liviu Andrei.
Consilierul local Sorin Andrei (foto) si-a anuntat ieri, in mod oficial, candidatura pentru presedintia PNL Mangalia, in cadrul alegerilor interne care vor avea loc in luna septembrie.
"Sper ca cei doi (Dan Bittman si Andrei Gheorghe - n.r.), impreuna cu oamenii tehnici de la Ministerul Finantelor, cum ar fi pe Trezorerie sau fonduri structurale, sa gaseasca modalitatea sa transmita informatia intr-un mod perceptibil", a spus Vladescu in Parlament.Dan Bittman, membru al formatiei Holograf, a declarat ca va face legatura intre "viata reala" si cea a politicienilor.
Adrian Nastase, in scrisoarea adresata lui Andrei:
Potrivit pesurse.ro, contracandidatul lui Ponta este Andrei Alexandru, fostul consultant al lui Iliescu in perioada 1992-2000 si consilier al lui Nicolae Vacaroiu. Andrei Alexandru anunta, intr-o scrisoare, ca va candida la sefia PSD impotriva lui Victor Ponta, daca nu se va inscrie altcineva.
Andrei Burtea s-a apucat sa sculpteze in lemn in urma cu patru luni. ... Am investit zeci de mii de euro in sculele cu care sculptez si culorile pe care le folosesc sunt preparate de mine", isi incepe Andrei Burtea povestea.
Andrei Burtea sculpteaza in lemn. ... La standul sau, intitulat "Atelierul lui Andrei", puteti gasi cruci din lemn, crucifixuri mici, candela din lemn, dar si icoane pe lemn (care costa 35 RON, 65 RON si 100 RON, in functie de marime).
Andrei Costin Victor, de profesie geolog, participa la toate targurile de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... eu, Andrei Costin Victor, Andrei Marilena Carmen (sotia mea), Oscar Edelstein, Gorduza Andrei, Ana Mihalache, Emil Spiac.
Andrei Burtea sculpteaza in lemn. ... Si prietena lui Andrei Burtea are o fire artistica:
Moartea lui Andrei Gheorghe ar fi survenit, potrivit primelor investigatii, din pricina problemelor cu inima pe care le avea realizatorul radio-TV.
Andrei Condurateanu, implicat in accidentul rutier de pe autostrada A2, transferat la Bucuresti Andrei Razvan Condurateanu, candidatul PP-DD la Camera Deputatilor, implicat in accidentul rutier de pe A2, a fost transferat la Bucuresti, potrivit unor apropiati.
Andrei si Andreea Grosu Scenografia : ... Andrei si Andreea Grosu Scenografia: ... Andrei si Andreea Grosu Scenografia : ... Andrei si Andreea Grosu Scenografia : ... Andrei si Andreea Grosu "Un text contemporan care vorbeste despre conflictul dintre generatii.
google-analytics.com