Cautare

2739 de rezultate pentru "andrei alexandru" (3.42 secunde)
Florin Popete, Ousmane Viera, Ionut Rada, Ionut Tataru, Alexandru Vlad, Alexandre Cardoso, Alexandru Avramescu, Calin Cristea, Mihai Pintilii, Claudiu Voiculet, Dan Nistor, Olimpiu Bucur, Ciprian Brata, Valentin Lemnaru, Paul Batin, Alexandru Grigoras, Alexandru Maxim, Daniel Unguru, Roberto Dumitru, Alexandru Neagu si Deivydas Matulevicius.
Textul scrisorii adresate poetului Mircea Dinescu, publicata de Ziarul Metropolis, este conceput de Lia Bugnar, actrita si dramaturg, insa este asumat de mai multi artisti, revoltati de pamfletul din "Catavencii", semnat de Radu Alexandru.
Cei prezenti au aflat mai multe despre proiectele editoriale de succes ale Editurii ALL dedicate catorva dintre cei mai indragiti actori, au luat acasa carti de valoare si s-au delectat cu confesiunile memorabile ale unor mari personalitati ale vietii culturale si artistice precum Horatiu Malaele, Marin Moraru, Radu Beligan, Vladimir Gaitan, Stela Popescu si Alexandru Arsinel.
Tugulea este un roman grafic de Alexandru Ciubotariu dupa o dramatizare de Grigore Bajenaru. ... Petre Ispirescu, Tugulea, este un roman grafic de Alexandru Ciubotariu dupa o dramatizare de Grigore Bajenaru.
Alexandru Gheorghe Ilinca din satul Orlesti, judetul Valcea a expus recent opincile create de el la Muzeul Satului, cu prilejul aniversarii a 80 de ani de la infiintare.
Vineri, 20 octombrie 2017, ora 18:00, la Libraria Carturesti-Verona (langa Cinema Patria), Editura Tracus Arte va invita la lansarea romanului Inscriptie despre Absurd, de Alexandru Calmacu.
Centrul European Cultural si de Tineret pentru UNESCO Nicolae Balcescu si Primaria Sector 4 prezinta spectacolul BucureESTI, un suflet de oras, cu MARIUS VERNESCU (pian), Alexandru Pribeagu (actor), Raluca Stoica (voce), Gabriel Stanescu (vioara) si invitatii lor.
Anghel Alexandru, Str. ... Alexandru Obregia. ... Alexandru Obregia", pe traseul: ... Anghel Alexandru, Sos. ... Alexandru Obregia". • Linia N125 va functiona intre ,,CFR Constanta" si ,,Granitul", pe traseul:
Impotriva familiei Cordos procurorii DNA au declansat un veritabil razboi cu scopul de a-l DISCREDITA POLITIC pe senatorul Alexandru Cordos. ... Alexandru, Mihaiela si fiica Andreea.
George Alexandru a decedat la Spitalul Fundeni, dupa ce a suferit complicatii severe ale unei infectii grave abdominale. ... George Alexandru avea numai 58 de ani. ... George Alexandru a jucat in zeci de piese de teatru si filme.
Andrei Chiliman a fost exclus din PNL Cu 130 de voturi "pentru" si 8 "impotriva", delegatia Permanenta a PNL a decis, luni, excluderea din partid a primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman. ... Andrei Chiliman a anuntat o conferinta de presa la ora 17:00.
O suta optzeci de intelectuali, intre care cunoscuti reprezentanti ai societatii civile, au adresat un apel Parlamentului prin care cer readucerea in fruntea Radioului public a lui Andrei Dimitriu. ... Morar, Horia Patapievici, Andrei Plesu, Petre Mihai-Bacanu, Brandusa Armanca, Doina Cornea, Alex.
Andrei Gheorghe revine in difuzoare. Andrei Gheorghe va fi din nou la Pro FM, din 15 septembrie, intre orele 6:30 si 10:00, anunta postul de radio.
Lumea schiului romanesc este in doliu dupa ce multiplul campion national de juniori Andrei Tantos a murit azi-noapte intr-un accident de masina. ... Andrei Tantos a fost transportat la spital, dar medicii nu l-au mai putut salva.
Geologul Andrei Costin Victor a participat recent la targul organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Urmatorul targ la care va fi prezent Andrei Costin Victor va fi de Florii, la Muzeul National de Geologie.
Sotii Carmen Andrei si Andrei Costin Victor participa la targul de cristale din curtea Muzeului Taranului Roman.
Pe 30 noiembrie credinciosii il praznuiesc pe Sfantul Apostol Andrei, crestinatorul neamului romanesc, numit si CEL DINTAI CHEMAT intrucat a raspuns primul chemarii lui Christos la apostolat.
La ora 13.00, racla cu Cinstita Mana a Sfantului Apostol Andrei, Ocrotitorul Romaniei si racla cu moastele Sfintei Mari Mucenite Ecaterina vor fi asezate la iesirea din Sfantul Altar al Catedralei Nationale pentru a fi cinstite de catre credinciosi, dupa ce acestia s-au inchinat in Sfantul Altar.
Andrei Iucinu s-a inscris joi in Organizatia PSD Sector 2, condusa de vicepresedintele PSD Rodica Nassar. Andrei Iucinu a fost lider al studentilor PRM, insa a fost exclus din acest partid.
Dupa ce Organizatia Judeteana a PD-L a anuntat ca a contestat candidatura lui Andrei Lisinschi la functia de primar al municipiului Galati pe motiv ca ar avea doua condamnari si nu a depus la dosar reabilitarea judecatoreasca, democrat-liberalii par mai linistiti ca niciodata.
google-analytics.com