Cautare

795 de rezultate pentru "andreea stroe" (2.89 secunde)
Nu se mai poate sa mergi intr-un magazin sa cumperi o piesa si sa constati apoi la service ca nu este buna“, precizeaza vicepresedintele societatii Automobile Dacia, Constatin Stroe.
Mai mult chiar, vicepresedintele Automobile Dacia, Constantin Stroe, a precizat ca piata auto va marca un regres. ... Cu toate acestea, exista posibilitatea atingerii nivelului din 2005, daca programul de innoire a parcului auto va continua“, crede Stroe.
Vanzarile Dacia in Romania ar putea scadea cu 15-20% in conditiile in care noua grila privind taxa de prima inmatriculare va intra in vigoare si daca in programul "Rabla" nu vor fi alocate fonduri pentru 100.000 unitati, a declarat vicepresedintele Dacia, Constantin Stroe.
Supermarketurile au "omorat" economatul Reprezentanta magazinelor Helin, Dorina Stroe, explica de ce nu au mai fost viabile economatele:
Dezvaluirea a facut-o, in octombrie , secretarul general al PNL, Radu Stroe, la Antena 3, acesta mai precizand ca si Isarescu a refuzat oferta, pe care a acceptat-o, finalmente, Klaus Iohannis. • Stroe nu a uitat sa puncteze, insa, ca nicio clipa nu s-a discutat cu Patriciu.
Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a declarat ca Omar Hayssam a fost dus in Arestul Politiei Capitalei, precizand ca nu poate da amanunte privind operatiunea de aducere in tara a sirianului si nici de unde a fost adus acesta.
Liberalii sustin ca sunt bani pentru majorarea pensiilor fara sa se faca o modificare a PNRR, asa cum a solicitat PSD. Declaratia a fost facuta marti, de purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe, in cadrul unei conferinte de presa.
Tudor Gheorghe, autorul unuia dintre imnurile Universitatii, a afirmat ca numai prin readucerea la varful clubului a unora care au fost "sufletul" Craiovei Maxima nu se poate reedita performanta, ci trebuie pornit de jos, de la lot.- La Stiinta a revenit o parte a "Craiovei Maxima" - Ticleanu, Lung, Geolgau si Stroe.
Ionut Stroe, purtatorul de cuvant al PNL, a facut la Euronews Romania o paralela intre Sebastian Burduja, dispus sa isi asume candidatura la Primaria Capitalei si Nicusor Dan, primarul general al Capitalei.
La seniori si tineret, pe locul doi in clasamentul in puncte s-au aflat Andreea Stroe (1.500 m, CS Olimpic Craiova) si Octavian Iures (100 m, CSM Craiova).
- Andreea Mihaela Stefan este un proaspat grafician ce a absolvit studiile de Masterat la Facultatea de Arte Plastice, sectia Arte grafice. ... - Diana Stroe este proaspata absolventa a Universitatii Nationale de Arte din Bucuresti, sectia Grafica, freelancer, pasionata de grafic design si ilustratie.
Marius Stroe) Viata, putere, alinare, frumusete, bucurie, o raza de lumina, centrul Universului, casiera de la Trezorerie, o floare aruncata pe Pamant, mama casierei de la Trezorerie, amagire, obiectul adoratiei masculine, seninul cerului, cea care aduce sacosele de la piata, cine m-a invatat sa scriu, puful de pe piersica, fata de la pagina 5, sotia lui Papadopol, vaduva lui Sorin Georgescu, surorile dinamovistilor, doctorita de la pediatrie, Elena sau Oana, Daciana sau Andreea, bucatareasa care a facut tortul de ziua mea, studenta de la tehnologia materialelor, orfana care s-a internat sa nasca, maicuta de la manastire, prezentatoarea de la meteo, fata casierei de la Trezorerie, un parfum, gustul frunzelor de Nu ma uita, vanzatoarea de carti, cioc-cioc, a venit pensia, frizerita cu sanii mari, vinul cu nume pe care l-am uitat, batrana care-si face cruce, mirosul de paine, tanti Ana care sparge seminte, promotia de la Winmarkt Grand Center, poza din revista lui Vlad, plaja cand nu e iarna, vocea de la radio, numele de pe factura la gaze, speranta, uitare, prietena casierei de la Trezorerie, vecina mea cu catel alb, spatiul alb din scrisorile primite in armata, visul din penitenciar, umbra de pe spatiul verde, ultimul lucru pe care l-am vazut.
La campanie s-au alaturat Manuela Harabor, Magda Catone, Lamia Beligan, Monica Davidescu, Raluca Moianu, Geanina Corondan, Claudia Pavel, Cristina Balan, Vlad Mirita si Andreea Stroe, care au vorbit pe 7 decembrie, la Palatul Mogosoaia, despre nevoile celor ce duc o lupta existentiala cu boala si au contribuit la o strangere de fonduri in acelasi scop.
Nu-mi place sa fiu una dintre persoanele care spun ca inainte era mai bine, dar..." Andreea Stanciu, 23 ani, studenta, Constanta: ... Nu inteleg, daca au vazut ca nu se descurca, de ce nu au lasat oare pe altii in locul lor?" Andreea Litrin, 20 ani, studenta, Prahova:
Andreea Paval, solista trupei Datina, a uitat sa-i cumpere cadou sotului sau cu ocazia lui Mos Nicolae. Pe ea insa Mosul nu a uitat-o si a avut grija sa-i umple cizmele cu bunatati.
Rodica Ailincai, Vlad Basarab, Marcel Bunea, Daniela Constantin, Vioara Dinu Popescu, Serbana Dragotescu, Suzana Fantanaru, Catalina Florescu, Daniela Frumuseanu, Miruna Hasegan, Anca Alexandra Higiu, Georgeta Hlihor, Alexandra Andreea Ionascu, Andreea Gabriela Ionescu, Constantin Ovidiu Ionescu, Carmen Iordache, Ileana Dana Marinescu, Alexandru Ioan Marginean, Lucian Muntean, Alexandra Neacsu, Lisandru Neamtu, Vasile Pop Negresteanu, Cristina Gloria Oprisa, Letitia Oprisan, Ioana Liana Popa, Adriana Popa Canija, Cristiana Maria Purdescu, Marin Raducu, Doina Reghis Ionescu, Ana Maria Rugescu, Adina Sztrharszky, Valeriu Susnea, Alina Voda.
Cristina si Andreea sunt o prezenta constanta a targurilor organizate in curtea MTR. Acestea au venit recent cu:
Andreea Raicu a marturisit ca are pungi la ochi, dar a invatat sa le accepte si nu a vrut niciodata sa scape de ele printr-o interventie estetica, scrie eva.ro.
Andreea Tocan detine un loc minunat, Sipet de Sidef, cu rochite minunate (pentru joaca de-a printesele), trusouri pentru botez, hainute elegante, lenjerii de pat si fete de masa, toate desprinse parca din vremurile de demult.
Intr-o postare de blog, Andreea Banica povesteste ca si-a vaccinat amandoi copiii, pe Sofia Maria, de 8 ani, si pe Noah Andrei, de 9 luni.
google-analytics.com