Cautare

530 de rezultate pentru "anca" (2.56 secunde)
Sibutramina mascata Farmacista Anca Crupariu, purtator de cuvant al ANMDM, a precizat special pentru site-ul nostru, ca, desi au fost lansate avertismente si s-au luata masuri, exista, in continuare, pericolul ca unele asa-zise suplimente alimentare sa contina mascat sibutramina, substanta suspendata Uniunea Europeana din ianuarie 2015”.
Anca Pop si Farm. Anca Lobont -" Medical Adviser - AC HELCOR Suplimente alimentare. Drumul catre alimentatia inteligenta Petru Rares - Presedinte Asociatia Romana de Dezvoltare Dinu Bumbacea - Advisory Partner KPMG Romania MODERATOR Victoria Lupu, CEO Distinct Image
Anca Daniela Raiciu, Director Marketing si Vicepresedinte al Societatii Romane a Chimistilor Cosmetologi, ne-a dat cateva detalii despre participarea Hofigal la acest Salon International de Suplimente Alimentare si Nutritie.
Cei trei specialisti, Razvan Daraban, antreprenor si doctor in stiinte economice cu experienta vasta in coordonarea proiectelor medicale, Virgil Pop, inginer-antreprenor cu 10 ani de experienta in managementul clinicilor stomatologice, si Anca Temelcea, doctor in stiinte medicale si lector la Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila, au creat pentru aceasta clinica strategii de reducere a timpilor alocati tratamentelor, precum si a perioadei de asteptare pentru fiecare client, la sub cinci minute.
Presedinte Agentiei Nationale de Turism, Anca Pavel Nedea, a explicat, in contextul conferintei de presa, ca a trimis mai multe adrese catre Ministerul invatamantului, incercand sa modifice momentul inceperii cursurilor scolare:
Vineri, 23 septembrie, Florentina Opris organizeaza un eveniment alaturi de Anca Daniela Raiciu de la firma Hofigal, in cadrul #devinoperfecta, la Puro&Bio Romania, ora 18:30, pentru a afla de ce sunt cuvintele importante pentru sanatatea trupului si a sufletului!
Ce au in comun Claudia Pavel, Mihai Albu si Anca Serea?
Florentina Opris, adepta unui stil de viata sanatos, si Anca Daniela Raiciu, de la Hofigal, sunt de acord cu Emanuel Ungaro, ca seductia inseamna descoperirea detaliilor interioare si pe 28 octombrie, la Puro & Bio organizeaza un nou eveniment.
Miercuri, 22 februarie, la ora 19.00, Florentina Opris si Anca Daniela Raiciu de la Hofigal organizeaza un nou eveniment Devino perfecta, la Puro&Bio Romania (Campineanu 20, Bucuresti).
Invitata speciala a evenimentului, mamica model Anca Serea a continuat dezvaluirea micilor secrete care o ajuta sa fie o mama fericita si a recomandat siropurile Meltus ca unul dintre acele cateva elemente care o ajuta sa mentina echilibrul fizic al copiilor sai, indiferent de varsta.
Hofigal este un stalp de rezistenta a cercetarii romanesti in domeniul plantelor medicinale, aromatice si o companie cu management integrat - calitate, mediu, siguranta alimentului, sanatate si securitate ocupationala, a spus Anca Daniela Raiciu, la evenimentul de lansare a site-ului Hofigal.
Cele mai bine vandute sunt un amestec de Riesling, un Cardonnay si Muscat Ottonel, dupa care urmeaza Vinul Rosu si Feteasca Neagra, ne-a spus Anca Nica, Director Vanzari de la Domeniul Aristitei.
PNL, PSD si UDMR au cerut revocarea din functie a presedintei acestei camere, Anca Dragu, membra USR, motivand ca s-a schimbat majoritatea parlamentara.
Anca Dragu a fost revocata din functia de presedinte al Senatului cu voturile PNL, PSD si UDMR, iar functia a fost preluata de premierul interimar Florin Citu, in urma votului din plen.
Amalia Nastase si Anca Bejan sunt doar doua dintre persoanele cunoscute care au reusit sa slabeasca si sa isi schimbe stilul de viata.
Ioana Ginghina si Anca Androne au renuntat la statutul de actrite in serialul Adela doar pentru o seara. Cele doua vedete au fost manechine la gala de moda organizata de Alin Galatescu.
PD-ul din Constanta si organizatia actualului ministru al Integrarii, Anca Boagiu, se dadeau de ciment, solicitau audiente la presedintele partidului de la acea data, amenintand cu demisii.
Anca Boagiu risca sa ramana fara fonctie. ... Ramane Anca fara jucarii. Si, din cate se arata, nici comisar european n-o trimite "Tata mare", ca cica n-ar prea avea fata.
Anca Serea este o soferita sexy in traficul din Capitala, o mama si o sotie devotata si nu spunem doar noi asta, o dovedesc si fotografiile surprinse de paparazzi.
Anca Turcasiu a marturisit ca este pregatita sa isi deschida din nou inima in fata iubirii.
google-analytics.com